bet skaidrs ir tas, ka dāvanas viņai ir svarīgākas par kopā būšanu Ziemassvētku vakarā
Tas nozīmē, ka viņai ikdienā nepietrūkst kopābūšanas ar saviem tuviniekiem, ka pēc tā būtu jāalkst vienu dienu gadā kā pēc kaut kā nereāli nesasniedzama.++
Man ienaaca praataa - viena meitene te izteica citaa diskusijaa- vinai gruuti saprast ,ka situeets cilveeks sasuj kaut ko ,vai salabo,salaapa utt.
Man ienaaca praataa - viena meitene te izteica citaa diskusijaa- vinai gruuti saprast ,ka situeets cilveeks sasuj kaut ko ,vai salabo,salaapa utt.
Es arī necenšos pārliecināt, ka nevajag dāvināt to iPhone, ja kādam rocība ļauj un gribas, es tikai izteicu personīgi savu neizpratni par to, kas liek domāt, ka Ziemassvētkos ir jābūt tādām apjomīgām dāvanām.Kurš teica, ka Ziemassvētkus IR JĀBŪT tādām dāvanām? Tēma ir par to, cik plānots tērēt dāvanām, nevis CIK IR jāizdod, KĀDĀM JĀBŪT dāvanām vai 'kādas ir jūsu svētku prioritātes' (tām meitenēm, kurām patīk uzsvērt, ka viņām svarïgāka ir kopābūšana, itkā tām, kuras pasarg dies' ir iztērējušas vairāk vai nopirkušas skaitliski vairāk, tas nebūtu svarīgi), vai vēl nezin kāds cits jautājums. Cilvēki tikai atbildēja uz diskusijā uzdoto jautājumu un tieši viņiem sāka norādīt, kas piedien un nepiedien šiem svētkiem (nemaz nerunājot par Tavu izmantoto iespēju padalīties domās par "neattīstītajiem").