Sveikas! Te ir kāda friziere vai saskārusies ar manu problēmu. Nogriezu bobu, bet ne ļoti īsu,tā virs pleciem, bet mati līdz plecam īsti neaizsniedzas. Taču visu laiku matu gali ceļas uz augšu. Vai kādai ir tā bijis? Ko esat darījušas? Taisnoju, uz brīdi viss ir kartībā, pēc laika atkal uzliecas uz augšu. Gariem matiem nekad šādu problēmu nebija. Varbūt vaina griezumā? Matu gali jāfilē? :-/
Nogriežot matus īsus, matiem zūd svars, kas velk viņus uz leju. Ne jau pa velti saka, čirkainiem/viļņainiem matiem labāk palikt gariem. Es ar' nogriezu savus garos matus bišķ pāri zodam.
Tweek Jā,taisnība laikam ir. Kā ir Tev,arī liecas? Vai stāv labi? Neteiktu,ka man mati,būtu ļoti viļņaini vai čirkaini, bet acīmredzot tiešām zūd svars tapēc tā ir. Neko darīt,jātaisa astes,jo galīgi nepatīk tas skats. :-/
Man no dabas ir viļņaini mati, reizēm gali liecas uz priekšu, jā, bet man tas galīgi netraucē. Pārsvarā taisu half updo, french vai dutch bizes Man friziere ieteica ieveidot ar apaļo ķemmi un fēnu uz iekšu. Kā arī frizz free šampūni un serumi. Un nekādā gadījumă pēc mazgāšanas "nerīvēt" matus ar dvieli