Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Matu gali

Reitings 762
Reģ: 18.06.2018
Sveikas! Te ir kāda friziere vai saskārusies ar manu problēmu.
Nogriezu bobu, bet ne ļoti īsu,tā virs pleciem, bet mati līdz plecam īsti neaizsniedzas. Taču visu laiku matu gali ceļas uz augšu. Vai kādai ir tā bijis? Ko esat darījušas? Taisnoju, uz brīdi viss ir kartībā, pēc laika atkal uzliecas uz augšu. Gariem matiem nekad šādu problēmu nebija. Varbūt vaina griezumā? Matu gali jāfilē? :-/
11.12.2018 08:15 |

Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
Nogriežot matus īsus, matiem zūd svars, kas velk viņus uz leju. Ne jau pa velti saka, čirkainiem/viļņainiem matiem labāk palikt gariem.
Es ar' nogriezu savus garos matus bišķ pāri zodam.
11.12.2018 11:10 |

Reitings 762
Reģ: 18.06.2018
Tweek Jā,taisnība laikam ir. Kā ir Tev,arī liecas? Vai stāv labi? Neteiktu,ka man mati,būtu ļoti viļņaini vai čirkaini, bet acīmredzot tiešām zūd svars tapēc tā ir. Neko darīt,jātaisa astes,jo galīgi nepatīk tas skats. :-/
11.12.2018 11:31 |

Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
Man no dabas ir viļņaini mati, reizēm gali liecas uz priekšu, jā, bet man tas galīgi netraucē. Pārsvarā taisu half updo, french vai dutch bizes
Man friziere ieteica ieveidot ar apaļo ķemmi un fēnu uz iekšu. Kā arī frizz free šampūni un serumi. Un nekādā gadījumă pēc mazgāšanas "nerīvēt" matus ar dvieli
11.12.2018 11:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits