Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Apjukums

 
Reitings 1
Reģ: 30.11.2018
Tātad, sāksim ar to,ka šobrīd esmu attiecībās. Neesam kopā ilgi, toties esam saderinājušies. Sākās mums viss baigi ātri un baigi ātri arī viss aizgāja līdz bildinājumam, kopdzīvei utt. Es pati esmu tāds ne visai nopietns cilvēks,dikti sapriecājos, ka ir kāds ,kas gatavs mani precēt, bet ir viens liels bet. Ļoti ātri mums viss ieslīga rutīnā. Darbs, mājās, ēst, vienas un tās pašas sarunas. Viņš kļuva ļoti pasīvs. Vīrietis mans ir diezgan introverts, nepatīk viņam ne iet kaut kur sabiedrībā, ne iepazīt jaunus cilvēkus, tikmēr es esmu ļoti komunikabla un draudzīga. Dzīvojam ārzemēs, kādu laiku biju bez darba, saimniekoju pa māju un tad beidzot pienāca brīdis kad dabūju darbu bārā. Sapazinos ar cilvēkiem, sāku pavadīt daudz laika darbā, arī ārpus darba laika, kaut tāpēc vien lai padzertu kafiju un pakomunicētu ar cilvēkiem. Vīrietim tas nu dikti negāja pie sirds. Es viņam izstāstīju savu nostāju, norādīju uz to, ka viņš pret mani izturas pasīvi, nevienu komplimentu neesmu mēnešiem dzirdējusi no viņa, teicu, ka nevaru mūžīgi sēdēt mājās un blenzt sienā. To viņš galvā īsti neņem.
Un te sākas briesmīgā daļa. Kamēr mājās netiku novērtēta, sapazinos ar vīrieti, kurš ir precējies, viņš sāka man pievērst uzmanību, rakstīt man, sapratu, ka patīku viņam un īsi pēc tā sapratu arī to, ka pati metu uz viņu aci. Nekad neesmu krāpusi nevienu savu otru pusi, bet šoreiz tā konkrēti sāku pavilkties uz jauniepazīto vīrieti. Sāka rasties domas, ka vēlos vienas nakts sakaru ar šo cilvēku, tik tāpēc vien lai saprastu kas un kā, pēc nostāstiem dzirdēju, ka viņš šad un tad aiziet pa kreisi, tāpēc zināju, ka ar to arī viss beigtos. Un fakts, ka viņš ir precējies tik vien nostiprināja pārliecību, ka tas paliks starp mums. Bet gāja laiks, mēs tikām līdz skūpstam, bet vairāk par fizisko saikni sāka veidoties tieši emocionālā saikne. Es ļoti mīlu savu līgavaini, bet es jūtu , ka man sāk parādīties jūtas pret "mīļāko" un tas ir abpusēji. Mēs esam ļoti līdzīgi un abi diezgan nenopietni, līdz ar to ne par kādām attiecībām nevar būt ne runas.. esmu lasījusi forumos par sievietēm, kas gadiem dzīvo dubulto dzīvi, bet es esmu apjukusi. Viena mana daļa jūtas vainīga, bet otra neļauj pārtraukt šo situāciju.
Kādai varbūt ir līdzīga pieredze? Ko tālāk?
Palūgšu tos "fuj kā vispār var krāpt, tā tak ir maucība" šoreiz neiesaistīties, agrāk ar mēdzu teikt to pašu, bet tagad sirds vienkārši kliedza tik skaļi, ka es pati nespēju noticēt tam, kas notiek..
11.12.2018 07:06 |
 
Reitings 2442
Reģ: 20.04.2014
Sorry, bet "fuj kā vispār var krāpt, tā tak ir maucība" :D
Un ja nopietni. Ko tālāk? Varbūt beidzot uzņemies atbildību par savu rīcību un beidz čakarēt otru cilvēku? Pārtrauc savas līdzšinējās attiecības un guli ar ko gribi un kā gribi. "Es esmu tāds ne visai nopietns cilvēks" nav attaisnojums kretīniskai necieņai pret otru un nodevībai. Jā, jūsu attiecībās bija (ir) problēmas, esat diezgan atšķirīgi un kompromisu jums neizdevās atrast, vīrietis pasīvs un tu izlem šļūkt pa kreisi. Tālāk vienkārši vajag mācīties no šīs pieredzes un nepalaist attiecības pašplūsmā (ja vispār esi gatava nopietnām attiecībām)
11.12.2018 08:05 |
 
Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
Vairāk izklausās, ka līgavainis jāprec, jo "ņem mani". Kā var gribēt visu savu dzīvi nodzīvot ar vīrieti, kam patīk mūžīgi tupēt četrās sienās, nezina, kas ir komplimenti un uzmanība? Es vienkārši to nesaprotu. Varbūt, ja tu būtu tāda pati, tad skaidrs - saderīgi, bet, ja tas tevi jau sākumā neapmierina, tad, kas būs tālāk? Neliec cilpu kaklā un sagaidīsi īsto un miers. Kas tā par modi mūsdienās no viena grāvja otrā - neprecas 10 gadus un tad brīnās, vai apprecas pirmajos 2 gados un arī brīnās, ka nekas nesanāk.
11.12.2018 08:17 |
 
Reitings 1531
Reģ: 28.07.2017
Dam-dam-dam-daaaam! Mans subjektīvais spriedums. Te nu atkal ir kārtējais stāsts, kad attiecības veido divi raksturos atšķirīgi cilvēki. Ne tikai atšķirīgi raksturi, bet arī nesaderīgi raksturi. Ja tavs līgavainis būtu tava īstā otrā puse, tu uz kādu citu pat neskatītos, tavas vēlmes apmierinātu viņš. Tu esi brīva, bezrūpīga, ekstraverta būtne - skrien un priecājies par dzīvi, bet brīva. Izbeidz attiecības, nemoci puisi, dod viņam iespēju atrast tādu pašu intravertu mājas pūpēdi un dzīvot laimīgam. Dod sev iespēju satikt tādu pašu brīvo garu, kāda esi tu pati un dzīvo laimīga. Kaunināt par precēto nekaunināšu, to ar izcilību paveiks pārējās foruma lietotājas. Pati jau saproti, ka tas ir nepareizi.
11.12.2018 08:21 |
 
Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
Galvenais dzīvē nejaukt mīlestību ar līdzjūtību pret tuvo cilvēku, bailēm no stabilitātes pazaudēšanas un pieķeršanos partnerim, kas ir pašam sev iestāstīs moments dzīvē, jo tas bija prātīgs lēmums, nevis sirds balss.
Beigās, kad pārgulēsi ar jauno štuceri, sagatavojies, ka kādu laiku dzīvosi viena. Jo Tu tak summā esi prātīgs cilvēks, neiesi tak precēties vairs ar cilvēku, kuru nemīli. Reizēm labāk lakstot riņķī, nekā tērēt savu un partnera laiku un pēc gadiem nožēlot visu divkārt, ne tā?
11.12.2018 08:43 |
 
Reitings 80
Reģ: 11.11.2018
Šķiries no līgavaiņa un padauzies apkārt! Vai nu neesi vēl iztusējusies, vai vnk nobijies no tā bildinājuma.
Būsi brīva un varēsi drāzties pa labi un pa kreisi - nebūs sirdsapziņas pārmetumi, un cits cilvēks netiks krāpts.
Par precēto mīļāko - tu esi vnk kārtējā, apniksi viņam vēl ātrāk kā līgavainim.
11.12.2018 09:37 |
 
Reitings 226
Reģ: 12.10.2015
Saki līgavainim, lai zvana man :-D
Es esmu tā saucamais ''mājas pūpēdis'', mums saderētu. Jums acīmredzami ne. Nemoki ne sevi, ne viņu. Piekritīšu, ka te vairs nav runa par mīlestību, bet stabilitāti. Bail, ko mainīt. Bet labāk tagad, nekā nožēlot vēlāk un sāpināt viņu vēl vairāk.
11.12.2018 10:01 |
 
Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
Mans viedoklis ir šāds. NE-PRE-CIES!
Tā būs lieki izmesta nauda tavā gadījumā. Vai tu spēj iedomāties pavadīt visu atlikušo dzīvi ar savu tagadējo saderināto? Ja nē, tad šķiries tik ātri cik vien var.. nebojā dzīvi ne sev, ne viņam.
Ja tu esi tusētāja tips un tev vajag sabiedrību, tavs saderinātais iebilst pat tad, kad aizej pakomunicēt ar citiem cilvēkiem. Kas tad būs tālāk, kad apprecēsieties?
Neredzu nākotni jūsu attiecībās. :-)
11.12.2018 12:06 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits