Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

REMY HUMAN HAIR CLIP-IN HAIR EXTENSIONS

Reitings 28
Reģ: 13.02.2016
Sveikas, dārgās dāmas!
Pirms aptuveni 3 mēnešiem no Anglijas pasūtīju remy human hair hair-extensions 22 inches garumā, jo likās, ka daudz nēsāšu un arī matiņiem nekāds kaitējums nebūs, jo ieliec, kad gribi un izņem arī tik pat viegli.
Taču 1 reizīti tikai ''uzvilku'' un sapratu, ka man labāk patīk, kad ir pieaudzēti matiņi. Pamosties un viss jau ir izdarīts tavā vietā.
Nolēmu matiņus pārdot. Pati pirku par 200 eiro + shipping, tagad pārdodu par 175 eiro, bez nekādas papildmaksas. Vienkārši gribās matiņus nodot kādai, kura tiešām tos izmantos, jo zinu, ka man tie noteikti vairs nebūs vajadzīgi.
Mati ir ļoti augstas kvalitātes, ķemmējot nekas nekrīt ārā, mazgāt var, taisnot vai lokot var, krāsot var, griezt var. Visu, ko vien var iedomāties. Neko no iepriekš minētā neesmu darījusi kā tikai 1 reizi iztaisnojusi. Klipši ir ļoti cieši, bet ērti un plāksnītes pašas par sevi ir ļoti plānas, uz galvas praktisi nevar just. Pati esmu 1,70m gara un man mati ir gandrīz līdz nabai. Krāsa ir gaiši brūna, bet kā jau minēju iepriekš - tos drīkst krāsot kā vien sirds kāro.
Ja ir sīkāka interese, varu droši nosūtīt jums bildītes. Būtu labi, ja jūs padotu tālāk, jo man tie tiešām vairs nekad dzīvē nebūs vajadzīgi un arī par cenu var kaulēties. :-)
10.12.2018 20:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits