Jā, sākumā ir konsultācija pie ortodonta. Pēc tam jau jāseko viņa norādījumiem, ir dzirdēts, ka var likt izraut dažus zobus, ja vietas pietrūkst, ja ir kādi caurumi, tad tie jāsalabo, droši vien vēl pie higiēnista vajag aiziet. Man pašai nelika darīt neko, jo es biju jau pirms dažiem mēnešiem bijusi pie higiēnista un viss arī salabots, aizgāju uz konsultāciju, uzreiz arī uztaisījām rentgenu, paskatījās sakodienu un zobus, teica, ka ja es vēlos, tad varu likt tikai augšā, viss ok, bet visdrīzāk pēc kāda laika gribēšu uzlikt arī apakšā, kad redzēšu, kā augšā taisnojas, pie tā arī palikām, droši vien pēc laika uzlikšu arī apakšā. :D Neko raut nelika, bet nu man arī nekad nav bijuši baigi šķībi zobi, bet man vienkārši gribējās, lai ir perfekti taisni. Piedāvāja divus brekešu veidus- metāliskās vai keramiskās, metāliskās 450 eiro, keramiskās 700, paņēmu keramiskās. Tas viss Stomatoloģijas Institūtā, to arī iesaku, cik dzirdēts, visi speciālisti tur ir labi, rindas gan garas, es 3 mēnešus gaidīju konsultāciju. :D