No2 ar lauvu ir daudz drošāk tetovēt nekā No1 tetovējumu ar ērgli ar kroni.
Ņerkstēt par ekspadomijas cietumnieku tetovějumiem es netaisos, atbildamie tetovējumi ir tikai daži! Pārējo var tetovēt zili melnu, visiem būs vienalga.
Gredzenus tetovēt neiesaku, kad es vienam puisim pateicu, ko nozīmē jaukais uztetovētais gredzens gan ASV gan U.K gan ekspsrsijā, viņam ļoti nepatika. Konkrēti " es neatdodu kāršu spēles parādus. "
No1 smukais tetovējums ir bandas tetovējums daudzos ASV štatos. 5 zari kronim uz ērgļa galvas.
Lauvas un plēsīgi zvēri atņirgtiem zobiem, it kā zināms, ka simbolizē agresiju ( krim nozīmē ), bet daži plēsīgie zvēri ar savu nekriminālo neoficiālo nozīmi var sagātāt interesantu iespaidu rietumos, civilizētās valstīs. Kuri nav kriminālnoziedzinieku tetovējumi, bet simbolizē to ko cilvēks var izturēt. Nekas jauks tas nav. Uzrakstīšu par ts flariko, ar googli to neatrast, bet ja uztetovēji, zini, ka attiecīgi cilvēki var uztvert kā... Turklāt tā nav pasaka vai cietumnieku romances pasaciņas vai kas ar seksi saistīts.
Ziedi, āboliņa lapas zināmā !kombinācijā var ļoti par personu ieinteresēt britu specdienestus, jo var būt arī pasīviem atbalstītājiem par vienotu Īriju, t.i simbolizē "visa Īrija Īriem". Nerunājot par bandu āboliņiem.
Tetovējumam tomēr ir jāatbilst raksturam un uzvedībai, labāk pat !!! cietuma tetovējums, kurš atbilst, nekā pontošanas tetovējumi, kuriem cilvēks neatbilst.