Sveikas, sveiki!
Kā jūs iesakāt tikt galā ar neatbildētu mīlestību. Patīk ļoti viens vīrietis, bet viss līdz šim liecinājis, ka es viņam nē. Grūti būt ikdienā kopā, bet kaut kā zemapziņā just, ka viņam nepatīk un ka neredz ar mani neko serious. Meklēt jaunu aizraušanos? Iet uz visu banku, kliedēt šaubas par to, vai tiešām tiešām nekā tur nav, vai tikai nav īstais laiks un vieta?
Vieglākais, samierināties! Dzert cik lien iekšā... :D Bet, tas protams joks, tā tikai jaunas meitenes dara, kuras nespēj iegūt to puisi, kuru vēlās.Vai arī nav apmierinātas ar savu dzīvi.
Bet, par tavu situāciju. Vīrieši ir interesantas būtnes, ne vienmēr viņiem patīk, ja sieviete pirmā izrāda uzmanību.Bet, ja Tu ar savu Es, kādā ziņā piesaisti viņu.Viņš to jutīs, sapratīs un spēlēs līdzi, ja būs kāda interese.Tu jau nezini, varbūt viņam ir sarakstes ar citām sievietēm, grūti tikt pāri bijušajām attiecībām, daudz faktori kas ietekmē.Varbūt, pagaidām liecies viņam, kādā ziņā ne tik pievilcīga, kā viņam gribētos.Bet, to es nevaru Tev pateikt, lai ko ieteiktu vai mainītu, jāredz kāda Tava bilde.Iespējamā problēma arī var būt, tavā kautrīgumā, neizlēmīgumā, kas zin tādas varbūt viņam nesimpaticē.Un viss beidzot, varbūt viņš vienkārši nevēlas veidot attiecības ar darba kolēģi un VISS!!!! Man personīgs viedoklis varbūt, ka noder! :)