Stridi

Reitings 83
Reģ: 05.05.2018
Cik biezi un cik lieli ir bijusi stridi jusu attiecibas?
Mums sodien bija pirmais strids, esam kopa gandriz gadu.
Strids izversas par netiram biksem. Es izgludinaju bikses vinam un nepamaniju ka ir mazs netirums uz biksem palicis vel no mazgasanas. Vins jau bija uzvilcis sis bikses,Es teicu piedod nepamaniju.
Izgludinaju citas bikses. Prasiju lai samaina,lai varu ielikt mazgaties. Ne iesu ar tam pasam ,es biju dusmiga jo pirms tam teica ka netiras un nevelas iet ar vinam uz darbu, bet pec tam ne iesu ar sim. Es teicu ej ari un aizgaju uz otru istabu. Vins taisijas uz darbu un no koridora kliedz es eju uz darbu.es teicu labi. Un vins saka tiesam Tu nenaksi? Vienmer mes apskaujamies un noskupstam viens otru bet soreiz man dusmas sanaca. Un tagad visu dienu nav ne rakstijis ne devis zinu. Es tapat. Cik ilgi man butu jabut dusmigai? Un ka tadi stridi ietekme attiecibas?
Vienmer pa dienu sazinamies Ka iet.. Vai ko milu uzrakstam sodien neko- ne vins ne es...:-/
30.11.2018 18:21 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Nez, man liekas mīļi, ka pa gadu šis bijis tas nopietnākais strīds. :)
01.12.2018 22:04 |

Reitings 257
Reģ: 11.09.2018
Galvenais neizšķiraties vēl par to, ka viņam pleķis uz biksēm. :-D
02.12.2018 00:56 |

10 gadi
Reitings 749
Reģ: 29.01.2009
Muļķīgi, bet neviena nepateiks cik ilgi, jo mēs neesam tu. Skaties kā jums komunikācija, kad atkal satiekaties. Es pati varu arī vairākas dienas dusmoties, protams, tas nebūs par sadzīvisku sīkumu, bet ir tēmas, kuras nevaru vnk “suck it up”, īpaši, ja abi spītīgi un nepiekāpīgi un arī izrunāt vēl nav gatavi. Bet nu manas attiecības nesauktu par ideālām :-) drīzāk fakts, ka ne visi strīdi ir uz 5-10min, reizēm ir kas nopietnāks, kas prasa atvēsināt prātu, apdomāt un izrunāt.
02.12.2018 01:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits