mazpilsētā

Reitings 138
Reģ: 10.05.2018
Kā Jūs pavadītu savu laiku mazpilsētā, kurā nav tik plašas iespējas?
27.11.2018 20:31 |

Reitings 174
Reģ: 15.08.2018
kaut ko normālu ,ko ēst vegānam

Tagad viss skaidrs :D :D
29.11.2018 19:17 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Es uz trim dienām biju ciemos Vecpienalgā, wow....es gandrīz nobeidzos. Worst time ever, tur ir VIENS pārikas veikals, VIENS un tas pats Alfas Narvesena izmērā.

Haha, kā mani sajusmina šāds izbrīns. Un cik gan atšķirīgi ir tie, kas nav piedzīvojuši to, kā ir, kad nav un tie, kuri bērnībā konču ar brāli uz pusēm dalījuši, jo katram sava nesanāk.
Man Vecpiebalgas izmēra mazpilsēta būtu pašā laikā. Galvenais, lai lielāka pilsēta ar kultūras dzīvi un iestādēm nav pārāk tālu. Un labas attiecības ar kaimiņiem, draugi - lai ir sociālā dzīve, nevis tikai mājās sēdēšana. Lai gan arī 50 km nav īpaši liels attālums - ja vien brauciena posmā neietilpst kratīšanās sastrēgumā. Lai gan sastrēgumā ir vienalga - braukt uz Baldoni vai Bolderāju.
29.11.2018 19:53 |

Reitings 656
Reģ: 06.10.2014
Laika pavadīšanai ir partneri, kuri arī meklē sev sabiedrotās, bet no sākuma jāizskatās gardi. :-)
29.11.2018 22:13 |

Reitings 5
Reģ: 08.09.2018
Viss atkarīgs ļoti individuāli, ko darīt un ko nedarīt jebkurā pilsētā- mazā vai lielā. Katram savas intereses un arī draugu loks, ģimene, cilvēki, kas apkārt, spēlē lielu lomu. Ja ejam galējībās - tu vari būt vientuļš cilvēks, bez sociālās dzīves arī lielpilsētā, un tieši pretēji- izbaudīt dzīvi uz pilnu programmu mazākā pilsētā, ejot uz koncertiem, piedaloties deju koletīvos, koros, līnijdejās, pats galvenais pavadīt laiku ar draugiem ģimeni, organizēt, piemēram, Eirovīzijas vakarus ar uzkodām, sanākšanas kopā, ja ir bērni- nekad nebūs garlaicīgi, tad vēl bērnu skolas koncerti, you name it, tam nemaz visam nepietiek laika.
Un atkal atkārtojos, ka viss ir individuāli no cilvēka atkarīgs un no apkārt esošajiem draugiem un ģimenes.
29.11.2018 23:25 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
virdzinija, ceļā pavadu daudz laika (man sanāk daudz tālāk kā Tev), taču nebraucu uz Rīgu katru dienu, man tāds diez gan brīvs režīms un varu strādāt arī no mājām.
Mums te arī visādi mazi veikaliņi, bet tajos iepērkos tikai ārkārtas situācijās (kad kaut ko steidzami vajag), pārtiku u.c. lietas pamatā iegādājos Rīgā, mājās ir izveidoti lieli krājumi, man ir liela saldētava, liels ledusskapis. Protams, ir drusku jāplāno un tad, kad braucu uz Rīgu, vienmēr parēķinu, kad būs nākamā reize, kad braukšu un tad saprotu, vai ir nepieciešams iebraukt veikalā u.tml.
30.11.2018 09:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits