Sveikas!
Sastrādāju pamatīgas ziepes.Un esmu pilnībā bez spēka.Esmu vainīga pie attiecību iziršanas...
Bijām kopā 11 gadus.Ir kopīga meitiņa.Viss sākās ar manu pašlepnumu.Nu tas ir nokrities tik zemu,ka nespēju savākties.Strīdējāmies par visu.Bija nopirkts lielāks dzīvoklis un meitai apsolīta istaba..Biju iespurojusies un pēdējā strīdā atkal izdzinu viņu.Kaut spētu pagriezt laiku atpakaļ un tad,kad viņš vēlējās saglābt ģimeni,es nespēju pārkāpt savam ego.Tā nodzīvojos,ka bijām šķirti uz trīs nedēļām.Un tgd,kad esmu sapratusi kļūdas un vēlos izglābt ģimeni,viņš pasaka,ka ir par vēlu,jo saticis citu cilvēku,kurš viņu novērtē.Zinu,ka pati vainīga.It kā manī toreiz kāds velns bija iemitinājies...Gribu zvanīt,bet viņš tik atsaka,lai nelūdzos.Ka netic man.Ka atkal būs tā pat...Un tgd sēžu savā izraktajā bedrē...
Kā tik ātri cilvēks var pielaist sev citu cilvēku?Ticēju,ka padusmosimies un tgd esmu gatava krist uz ceļiem,lai tikai viss būtu kā agrāk...Nenovērtēju viņu.Visi 11 gadi ir pazaudēti.Man nav spēka.Mokos un pārmetu sev,ka tāda sterva biju..Jā,es zinu,ka manā pusē neviens nav.Viss ko spēju padomāt ir cik ģimene tomēr ir svarīga...