Labdien visām forum aktīvajām dalībniecēm :)
Jau ilgāku laiku esmu neaktīva foruma lasītāja. Bet tā kā mani urda problēma, kas saistīta ar attiecībām un īsti padomdevēja nav šajā jautājumā, vēršos pie jums, lai padalaties savos viedokļos.
Esmu sievas godā 4 gadus, pirms neilga laika vīram sanāca riktīgi ieskatīties darba kolēģē (darba pasākumā atzinies, ka domā par viņu). Neiedziļinoties detaļās, es to uzzināju, ilgākā laika posmā mums ar viņu bija pārrunas, iemesls esot bijis kaut kāda neapmierinātība ar mūsu attiecībām, kas beigās viņaprāt esot bijis muļķīgs gājiens no viņa puses, šobrīd sapratis, ka rīkojies bērnišķīgi...fizisks kontakts viņiem nav bijis, bet kolēģei viņš arī patīk. Šobrīd viņi darbā ignorē viens otru, tik cik saveicinās, nejautājiet kā es zinu, vienkārši zinu. Es saprotu, ka mēs katrs/katra varam ieskatīties kādā citā, bet problēma ir tā, ka darba pasākumi jau turpinās, tūlīt būs jaunā gada balles, ziemassvētki..un tur būs arī viņa.Jautājums, kā spēt uzticēties? Kopš šī notikuma nespēju mierīgi domāt par viņa darba tusiņiem un vai atkal nenotiks kas līdzīgs. Vai kāda ir saskārusies ar šādu iekšēju stāvokli? Viens ir, ka konkurente pazūd no acīm, bet otrs, ka ikdienā viņa ir tuvumā vīram.:-|