Vai jūs pieņemtu to, ka jūsu draugs brauktu peļņā uz ārzemēm? Mēnesi strādātu tur, un 2 nedēļas brīvas lv. Ņemot vērā to, ka nesen jau viņš bija braucis, bet uz citu valsti , un jūs gaidījāt , ar cerību ka drīz tas beigsies un varēsiet dzīvot lv. Šobrīd man tāda situācija. Man pat nejautāja kā es uz to skatos. Vienkārši nostādīja fakta priekšā. Kā jūs uz to reaģētu?
nav īsti labs, ja tas ilgst gadu/-iem:-/ Es nebūtu apmierināta. Atļāvu savējam braukt tikai vienreiz pusgadā šādi, neredzu jēgu no tā, ka nauda ir, bet vīrieša nav blakus. Bet neuztraucies! Īstermiņā šāds variants ir pieņemams :-) Velti probmbūšanas laiku savai pašizaugsmei, skaistumam u.c. Dažreiz ilgāka atšķirtība (neejot galējībās) attiecības var atsvaidzināt!
Man šāds attiecību modelis neder. Bijām pamēģinājuši dažu mēnešu atšķirtību (studiju gados biju Erasmusā) - tas nav priekš mums. Labāk tad dzīvot viduvēji un kopā, nevis dzīvot zaļi, bet atšķirti. Draugu ģimenē vīrs jūrnieks, sieva mājsaimniece, auklē bērnus un izbauda dzīves labklājību, taču man nekāda nauda neatsvērtu mīļotā vīrieša tuvumu.