Kāda, kurai aborts?

Reitings 277
Reģ: 20.02.2015
Sveikas!
Vai šeit ir kāda, kura pirmajai grūtniecībai nosliecās par labu abortam (pašas lēmums)? Ļoti labprāt ar kādu parunātu, jo neviens no man zināmajiem nav tam gājis cauri un internetu lasīt cauri vairs nav spēka. Ceru, ka neizveidosies par “ak dievs aborts!!” diskusiju, jo jautājums ir cits, nevis jūsu viedoklis.
Ceru uz jūsu sapratni un jauku sestdienas vakaru.
10.11.2018 20:39 |

Reitings 277
Kādai, kas pēctam lasa šo diskusiju - ļoti labas un saprotošas ārstes VC4, statistiski un reāli visu izstāstīja, arī būtiskās atšķirības starp mehānisku iejaukšanos un medikamentozo. Nosliecos par labu vakuuma abortam Gaiļezerā, aizņems 10min un agrā grūtniecības sākumā mazāki riski uz komplikācijām. Es šo uztveru kā parastu procedūru šoreiz, ne kāda galināšanu. Tāds ir mans lēmums dažādu iemeslu dēļ un man uz to ir tiesības pēc likuma. Ja pēctam joprojām varēšu tikt pie bērniem - forši, ja nē, tad domāšu par adopciju, ar to, man vismaz nekas nebeidzas un tādi ir mani uzskati.
Risks vienmēr var būt, pat ja abortu neveic, bet lai varbūt arī kristalizētu situāciju - USG ir redzama vien tikko apaugļota olšuna, līdz ar to nekādi embriji un sirdspuksti tur nav, tiks tikai pārtraukta šūnas tālākā attīstība.
Meitenes, paldies par vēstulēm un stāstiem, tas deva daudz!
12.11.2018 20:18 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Vakuuma? Pirmo reizi dzirdu.
12.11.2018 20:19 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Man draudzene taisija vakuuma abortu, teica, ka iemidzina un atri izsuc ara
12.11.2018 20:24 |

Reitings 277
Man arī tā bija pirmā dzirdēšana, bet slimnīcā tāds ir. Biju nosliekusies par labu medikamentozajam, bet pēc sarunas ar 2 ārstēm, nosliecos par labi operācijai slimnīcā. Zinu, ka šeit daudz varbūt izleks ar “zinošiem viedokļiem”, bet pēc izskatītiem pētījumiem ar profesionālām ārstēm un 1h sarunas par riskiem, sekas tiek novestas līdz minimumam ar abām aborta metodēm - gan medikamentozo, gan “ķirurģisko” un daudz kas ir atkarīgs no grūtniecības ilguma un sievietes individuālā ķermeņa utt. utjp.
12.11.2018 20:29 |

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
Scandinavian
Jaa, jo man iisteniibaa ir vienalga par to vai man kaads saaks uzbrukt ar negatiiviem komentaariem , moraaleem utt. :-D
Kas izdariits, tas izdariits un nav jau vairs 60tie gadi - tagad par shim lietaam var un vajag briivi runaat ,sabiedriibai nevajadzeetu nosodiit.
13.11.2018 12:44 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Vispar, manas pecdzemdibas sekas ir, ka pagaidam nedrikstu dzemdet, un vel nav zinams vai varesu, bez kirurgiskas operacijas... taka, man butu jataisa aborts, ja es paliktu stavokli... taka dzive visadi vari but, un labi, ka ir tada iespeja ka veikt abortu...
13.11.2018 13:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits