Es laikam arī tad esmu sieviete, jo arī nevaru noraksturot tādu konkrētu tipu, kas patīk. Tad ir jāredz un uzreiz var pateikt patīk/nepatīk, protams, ir daži kritēriji uz ko skatos, bet tā, lai norakstorotu no A līdz Z nevaru. Arī runājot par matu krāsām, nav tā ka patīk, piemēram, vairāk blondīnes nekā brunetes, jāskatās, kas konkrētajai sievietei labāk piestāv, citai ļoti labi piestāv blondi mati citai atkal melni utt, galvenais lai matu krāsa ir, vai arī ir krāsota dabīgos toņos, nevis tur zili, zaļi, lillā utt. Tādas lietas kā koptums vispār neminēšu (pārlieku liekais svars, lai nav tā trendīgā frizūra, kur viena puse ir izskūta, taisni balti zobi, tīri mati, seja bez pumpām, augoņiem, lai neizskatās pēc klauna utt), manuprāt, tās tā kā butu pašsaprotamas lietas.
Runājot par sievietēm, tad domāju ka viņām ir grūtāk noraksturot, jo tas ir ļoti atkarīgs no konkrētā vīrieša, vai arī pareizāk sakot, ko tas vīrietis var dot un kas viņam ir, jo sievietēm ļoti ātri pievilcība mainās pret konkrēto vīrieti, ja piemēram šis vīrietis ir bagāts vai arī viņam ir labs sociālais statuss un tādējādi viņš arī šķiet pievilcīgāks. Sievietēm arī vīrieša izskats nav tik ļoti būtisks kā varētu sākumā šķist, protams, es nerunāju te par galīgām galējībām, kur konkrēto vīrieti varētu mīlēt tikai paša māte. Tā jau arī ir tā lielākā vīriešu klūda, ka viņi uz to skatās kā no savas (vīriešu) skatu prizmas, bet aizmirst to ka sievietes ir atšķirīgas un viņas noteikti nedomā tā kā to dara vīrieši. Būtībā, ja tu neesi tik skaists kā Bred pits, bet esi daudz reizes skaistāks par Nikolasu Keidžu, tad ar tevi viss ir kārtībā :D
Butībā es pat varētu apgalvot, ka sievietēm izskats ir pirmajā vietā, nevis vīriešiem.
Nu jau, nu jau, kur diez tā notiek? Tā varbūt ir tikai tīņiem.