Jau kādu mēnesi satiekos ar Tinderī iepazītu vīrieti. It kā viss ir lieliski - pastāvīgi man stāsta,cik es ļoti viņam patīkot, cik esot manī ieķēries, utt., utml. Tāpat arī esam ar līdzīgiem raksturiem un interesēm.
BET - kādus pāris mēnešus pirms mūsu iepazīšanās, viņš izšķīrās ar saderināto, ar ko bija kopā 8 gadus (viņa viņu pameta, un aizgāja pie cita). Protams, ka viņš ļoti pārdzīvoja tā visa dēļ. FB viņam joprojām atstāti visai romantiski foto ar viņu, un gandrīz katrā tikšanās reizē sarunā tiek iepīti viens vai pāris teikumi bijušās sakarā. Nav jau tā, ka viņš viņu aprunātu, vai, gluži otrādi, runātu ar romantiskām skumjām, bet tomēr kaitinoši. Turklāt šī sieviete ir ļoti skaista, jauka un talantīga, lai man būtu iemesls uztraukumam.
Pagātnē man bija līdzīgs stāsts par vīrieti, kurš 2 mēnešus mani cēla vai debesīs, bet pēc tam aizskrēja atpakaļ pie bijušās. Es, protams, nekāptu uz tā paša grābekļa, ja vien tagadējais draugs beidzot nebūtu tā personība, ar kuru es patiešām gribētu būt kopā.
Kā labāk - skriet prom neatskatoties, vai cerēt, ka šim tomēr varētu būt laimīgas beigas?