Pāris gadus atpakaļ biju nopirkusi Douglas. Cena pret ieguvumu bija jebkurā gadījumā, jo pirku faktiski dēļ tā, ka daži no produktiem, kurus ļoti vēlējos pamēģināt bija pilnizmēra (vai tuvu tam), bet kalendāra cena sanāca mazāka, nekā šo noskatīto produktu cena + vēl visādi citi testējamie produkti. Tomēr, ja salīdzina to pašu Douglas kalendāru ar, teiksim, Lookfantastic... nuuuu - tur nav ko salīdzināt, jo LF kalendārs ir pāris līmeņus augstāks gan dēļ iekļautajiem produktiem, gan to izmēriem, gan pielietojamības. Nu, piemēram, togad Douglas kalendārā bija vairākas smaržu miniatūras / paraudziņi, bet tās smaržas bija tādas... bveeee... lieki iztērēts resurss līdz ar to.
Ar šiem kalendāriem ir neforši tas, ka, pērkot to dēļ dažiem konkrētiem produktiem, kurus kārojas, nāk līdzi daži tādi, kuri 100% nav vajadzīgi un daži, kuri nav parasti pirkumu sarakstā (bet - hei - tos taču var kādam uzdāvināt, kuram varbūt vajag). Katrā ziņā, tas produktu apjoms, ko saņem no skaistumkastītēm vai tamlīdzīgiem komplektiem, godīgi sakot, nav saprātīga termiņā iztērējams. Pēc gada abonementa skaistumkastītēs + 2 limited edition skaistumkastēm (ar 6-7 produktiem, pārsvara pilnizmēra), mans kosmētikas plaukts ir eksplodējis un nu jau vairak kā pus gadu neesmu nopirkusi nevienu kosmētikas vienību. Tas lika aizdomāties, ka no šīs atkarības jāatbrīvojas un, lai gan vasarā domāju, ka LF adventes kalendāru noteikti gribēšu, tagad saprotu, ka tas man šobrīd nav vajadzīgs. Varbūt pēc gada, kad mani krajumi būs patukšojušies...