Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pauze

Reitings 2
Reģ: 01.11.2018
Sveikas,
Gribētu uzzināt Jūsu viedokli.
Pirms pieciem mēnešiem pārtrūka 2 gadu attiecības, iemesls-pārāk daudz stresa un iesākts šķiršanās process.
Pirms domājat ka es esmu iemesls šķiršanās prāvai tā nav. Mans partneris ir 15 gadus vecāks par mani un ar divām burvīgām meitām.
Šo visu piecu mēnešu laikā viņš man visu laiku ir rakstījis un zvanījis.
Ja sākumā man tika teikts ka man jādzīvo tālāk, tad nu tagad kādus pēdējos 2 mēnešus tiek lūgts pagaidīt līdz tiesas process ir beidzies un atsākt attiecības.
Es mīlu savu partneri, bet neesmu viņā iemīlējusies! Man rūp kā viņš jūtas un ko dara, bet nezinu vai ir vērts atsākt attiecības. Laiks ir pagājis, bet es vēl aizvien nespēju dzīvot tālāk.
Vai Jūs dotu vēlvienu iespēju attiecībām vai censtos dzīvot tālāk?
01.11.2018 16:35 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Es mīlu savu partneri, bet neesmu viņā iemīlējusies!

Iemīlēšanās taču nav nekas pastāvīgs. Un mīlestība var būt bez iemīlēšanās.
01.11.2018 19:01 |

Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
mīlu, bet neesmu iemīlējusies? kas tas ir? nīstu, bet neesmu ienīdusi? :D
01.11.2018 20:40 |

Reitings 515
Reģ: 04.03.2016
es gan sapratu kā Nerea to domāja, tiesa, to grūti izskaidrot.
un vispār esmu novērojusi, ka Latvijā iemīlēties un mīlēt daudziem nozīmē vienu un to pašu. ja labi pārzin angļu valodu, iespējams, to būtu vieglāk saprast.
01.11.2018 21:49 |

Reitings 577
Reģ: 02.07.2018
Pirms domājat ka es esmu iemesls šķiršanās prāvai tā nav.

kāpēc lai mēs tā domātu? mēs par tēmu zinām tikai tik, cik tu izvēlies mums pastāstīt.
2 mēnešus tiek lūgts pagaidīt līdz tiesas process ir beidzies un atsākt attiecības.

vai šis process nav apturams vai atsaucams? un kāds īsti ir iemesls, lai šķirtos? tas ir bijis pietiekami liels un svarīgs, lai legāli šķirtos, kas tagad ir mainījies? mans viedoklis par otro iespēju būtu ļoti atkarīgs no šiem jautājumiem.
01.11.2018 22:06 |

Reitings 274
Reģ: 15.08.2018
Es Tev iesaku izņemt īsto vārdu/uzvārdu un bildi, pirms veido diskusijas. Latvija ir pārāk maza, šeit viens otru pazīst. Savādāk nav izslēgts, ka aizies Tavs posts līdz cilvēkam, par ko Tu šeit raksti.
.
Man kā vīrietim izlasot:
Es mīlu savu partneri, bet neesmu viņā iemīlējusies!

Gribētos pateikt Tev pāris rupjus vārdus. Apmēram kā suns uz siena kaudzes sēdi, pašam nevajag, bet citiem nedod.
01.11.2018 22:12 |

Reitings 340
Reģ: 24.07.2018
Pirms pieciem mēnešiem pārtrūka 2 gadu attiecības, iemesls-pārāk daudz stresa un iesākts šķiršanās process.

Te es nesaprotu... Jūs bijāt precējušies, vai viņš bija precējies ar kādu citu? :D Tu raksti, ka iemesls ir šķiršanās process (un daudz stresa). Tu tā kā neveiksmīgi uzrakstīji, vai kā? Citādi sanāk, ka dzīvojāt laimīgi, un tad pēkšņi - šķiršanās process :D
Ja sākumā man tika teikts ka man jādzīvo tālāk, tad nu tagad kādus pēdējos 2 mēnešus tiek lūgts pagaidīt līdz tiesas process ir beidzies un atsākt attiecības.

Tātad... Viņš nebija izšķīries ar savu sievu, bet bija attiecības ar Tevi? Viņš piedāvā pagaidīt, kamēr oficiāli izšķirsies, un tad turpināt jūsu attiecības?

Es mīlu savu partneri, bet neesmu viņā iemīlējusies! Man rūp kā viņš jūtas un ko dara, bet nezinu vai ir vērts atsākt attiecības.

Mīlēšana un iemīlēšanās ir divas dažādas lietas. Ja Tu mīli, tad dod attiecībām iespēju. Iemīlēšanās ir pārejoša, un tik pat labi arī - var atgriezties vēl un vēl.
01.11.2018 22:33 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Es ta ari nesapratu, tu biji miljakas loma? Vai ari vins vienkrasi tiri oficiali vel nebija izskiries un sakoties skirsanas procesam liela stresa delj izlema labak skirties?
Nezinu, iespejams, ja mili, var jau dot otro iespeju, un ja ari tad nav, tad jau vares skirties tapat... pasai jasaprot vai velies
02.11.2018 00:28 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Saprast tiešām neko nevar. Kurš no kura šķirās? Vai autore šķirās vai tomēr vīrietis šķirās no citas? Tāda ir mūsdienu cilvēku rakstītprasme. Un būs vēl sliktāk.
02.11.2018 08:52 |

Reitings 948
Reģ: 18.06.2018
Lai šķirtu laulību nevajag gaidīt divus mēnešus. No šķiršanās iesniegšanas brīža līdz laulības šķiršanai ir 30 dienas, un ja neviens neatsauc iesniegumu, tad pēc 30 dienām laulība tiek šķirta. Tāpēc kas tie par mistiskiem diviem mēnešiem?
02.11.2018 10:11 |

Reitings 951
Reģ: 16.12.2014
Lai šķirtu laulību nevajag gaidīt divus mēnešus. No šķiršanās iesniegšanas brīža līdz laulības šķiršanai ir 30 dienas, un ja neviens neatsauc iesniegumu, tad pēc 30 dienām laulība tiek šķirta.

Tas ir tikai gadījumā, ja laulība tiek šķirta pie notāra!
02.11.2018 11:35 |

Reitings 948
Tas ir tikai gadījumā, ja laulība tiek šķirta pie notāra
Nu caur tiesu šķirot divi mēneši tapat ir stipri par maz, lai izšķirtu laulību. Tā kā joprojām paliek atklāts jautājums - kas tie par mistiskiem diviem mēnešiem? 8-)
02.11.2018 11:50 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Tak ne jau 2 meeneshi vinjai jaagaida, bet gan peedeejos 2 meeneshus viirietis luudz pagaidiit, cik ilgi jaagaida, nav mineets. Lai gan, ja lauliiba nav fiksi izshkjirta pie notaara, visiem smaidot, tad tas process, ja veel jaadala iipashumi, var vilkties gadiem. Cerams, ka viirietis ir turiigs, tik turiigs, lai peec procesa beigaam, kas apmierinaats bijushaas sievas prasiibas, un peec ikmeenesha liidzeklju novirziishanas meitaam, paliek pietiekoshi, lai izklaideetu jauno pasiju. Lai izpildiitos taadi nosaciijumi, jaabuut no turiigos gala. Ja shis nav no turiigos gala, es nesaprotu, kaapeec jaunam skukjim mistiski jaagaida kaut kaads pavecaaks shkjirtenis ar piekabeem un veselu kaudzi probleemu puuraa, kad ir pietiekoshi viirieshu bez taadas veestures.
Kaa arii - taa ir iistaa bilde un vaards un uzvaards profilaa? Ja, jaa, fiksi vaac aaraa. Kaadam parastajam peleekajam pie dirsas shis staasts, savukaart, ja viirietis ir vadoshaa amataa vai iesaistiits nopietnaa biznesaa, vinjsh Tev “paldies” par publicitaati neteiks.
02.11.2018 12:07 |

Reitings 586
Reģ: 03.04.2018
tad nu tagad kādus pēdējos 2 mēnešus tiek lūgts pagaidīt līdz tiesas process ir beidzies un atsākt attiecības.

Kāpēc jāgaida, lai atsāktu attiecības? Ja patiešām to gribētu, nevarētu viņš pats ierasties ar ziediem un to izrunāt, kaut vai?
02.11.2018 12:45 |

Reitings 948
Kāpēc jāgaida, lai atsāktu attiecības? Ja patiešām to gribētu,
Redz kā ir ar tiem precētiem - lielākoties viņi no sievām nemaz negrib šķirties un stāsta mīļākajām visādus pekstiņus par šķiršanos. Un lēkā - te no sievas pie mīļākās un atpakaļ.
02.11.2018 12:48 |

Reitings 2
Reģ: 01.11.2018
Sveikas,
Paldies par dažādajām atbildēm komentāros.
Partneris nešķiras no manis, bet gan no sievas ar ko kopā nedzīvo jau vairāk kā 3 gadus.
Šķiršanās process nav tik ātrs dēļ privātīpašumiem un bērniem!
Līdz ar to visu laiku kaut kas tiek atlikts un process tiek nevajadzīgi pagarināts.
Neesmu es šeit mīļākās lomā, jo dzīvojām kopā attiecību periodā! Un neslapstijāmies.
Un frāze mīlu, bet neesmu iemīlējusies ir izskaidrojama ļoti vienkārši. Man ir jūtas pret cilvēku, man rūp kā viņš jūtas un kas ar viņu notiek, bet nav tā dzirkstelīte.
03.11.2018 10:01 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Es arī nesaprotu, kas jums tur jāgaida. Līdz oficiāli būs šķīries? Nu un tālāk? Tu būsi tā, kuru nepametīs?
03.11.2018 12:29 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits