Vai Jūs esat kādreiz aizdomājušās, ka, piemēram, spogulī Jūs redzat sevi tādu, bet citi pavisam citādi?
Šoreiz neiet runa par bildēm, modelēm, pozēšanu utt.Nu, Tu minēji, ka 'spogulī es sevi redzu citādu, nekā bildēs', tāpēc arī pateicu, no kā tas atkarīgs - labs fotogrāfs var pamācīt fotografēties tā, lai prieks par bildēm.:)
Ceru, ka citi mani redz kā es sevi spogulī, jo foto (praktiski jebkurā) parasti izskatos pēc krokša.
parāda patieso jūs, kādu redz arī citi cilvēki.
ā, tikai nevajag aizmirst, ka ne visi cilvēki ir fotogēniski, savukārt fotogrāfijas rezultāts ir tiešā mērā saistīts ar fotogēniskumu. Pat visskaistākais cilvēks, ja tam nebūs dots fotogēniskums, fotogrāfijā var izskatīties neglīts, tā ka es gan fotogrāfiju nesauktu par to īsto patiesības spoguli, kurš nu parāda to, kādi mēs visi patiesībā izskatāmies.
Pēc loģikas, ka bilde atspoguļo realitāti tad sanāk, ka mums, pārējiem cilvēkiem, jāredz citus tādus pašus kā bildēs. Bet tā nav, vismaz manā dzīvē. Esmu satikusi aptuveni trīs meitenes, kas bildēs izskatās daudz labāk nekā dzīvajā, iespējams, ka filtru utml dēļ. Katrā ziņā bildēs smuka, dzīvē kroksis. Tad ir kaudze ar cilvēkiem, kas izskatās tāpat un ir arī kaudze ar cilvekiem, kas izskatās sliktāk nekā dzīvē.
Vienīga vieta, kur man liekas, ka visi izskatās sūdīgi bildē ir tiesības tur gan lielākā daļa cilvēki izskatās kā no cietuma iznākuši + vēl pēc 3 nedēļu "kodiena"
No...no..no Tā ir pase ,kur visi izkatās, kā savs ļaunais dvīnis no Conjuring unvers