Meiteņu mednieki

Reitings 239
Reģ: 16.03.2015
Tad nu tā...
Esot Galerija Centrā, jau otro reizi tieku uzrunāta no jauna vīrieša, saņemot komplimentu par kleitu / izskatu, tā kā ar vēlmi iepazīties. Bet tas vīrietis nav viens un tas pats. Bet nu ,man tas liekas dīvaini, tā kā tāda atstrādāta programma ,ko saka katrai otrajai, lai nomedītu sev kārtējo. Jo nu nešķiet, ka tieši es viņiem tā esmu iekritusi acīs , un nevar garām paiet (t) Un veselas divas reizes viena mēneša laikā.
Vai kādai arī tā ir gadījies tieši veikalā Galerija centrs?
28.10.2018 19:55 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Vai kādai arī tā ir gadījies tieši veikalā Galerija centrs?

Nē nu tieši Galerija centrs nav gadījies, bet vispār uz ielas vai kādā citā veikalā ir tā bijis,diez ko man tagad darīt????:'-(
30.10.2018 16:35 |

Reitings 239
Reģ: 16.03.2015
DieKleineHexe
Tas ar sarkano kurtku bija Galerija Rīga, nevis Galerija Centrs.
30.10.2018 17:31 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
Kaya - Tu gadījumā neesi minējusi, ka tev ir tāds netipisks, nedaudz alt stiliņš ? Atminos no kkādām diskusijām. Ja tā - tad nebrīnies, ka tieši ar tevi runā. Novirzes no 'normas' atstāj iespaidu, ka cilvēks ir atvērtāks kkam citam, netipiskam, t.sk. komunikācijai ar svešiniekiem.
Par tēmu - tieši Galerijā Centrs neatminos (esmu gan tur gaaaužām reti), bet citviet sastaptie pickuperi tiek informēti, ka neesmu ieinteresēta iepazīties, novēlu jauku dienu un ignore.
30.10.2018 22:52 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
frivolous_, jā, pareizi atceries, tā ir. :) Ja godīgi, līdz šim par to nebiju aizdomājusies, ka pie vainas varētu būt tieši ģērbšanās stils, bet tagad, kad tā aizdomājos, saprotu, ka tā tiešām varētu būt, jo arī pati esmu piefiksējusi, ka tad, ja vēlos svešiniekam kaut ko palūgt (piemēram, ceļa norādes) acis uzreiz piesaista cilvēki, kuri kaut kādā veidā izlec ārā no pūļa, jo liekas atvērtāki sarunām. :)
30.10.2018 23:24 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
logiski ka tevi pamana ja tu tur šitāda vazājies vēlā rudenī

Ja tāda norūdījusies, tad jau veselīga! :)
nerātnā es tā cerēju atnākt pie Tevis ciemos pēc kleitas un tad arī uz tēju palikt, bet nekā, abloms, nenocopēju sev čiksi.
Jau vismaz otrais apliecinājums tam, ka nerātnajai nepatīk xanax.
un seja man no dabas tāda, ka izskatos dusmīga/iedomīga, tāpēc nezinu kur ir problēma kas liek citiem uzrunāt tieši mani.

Sāc zviegt kā negudra, tad Tevi liks mierā. :D
31.10.2018 20:10 |

Reitings 4218
skudrulacis, nu, ko tik kautrīgi un bailīgi - sper takš laukā, kurš ir pirmais apliecinājums.:D
Trešo arī neaizmirsti.:-P
.
Ai, xanax, kāds milzu zaudējums, jo sevišķi tāpēc, ka cosmolilit daiļavu še papilnam.:-P:D
31.10.2018 21:34 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Ai, xanax, kāds milzu zaudējums, jo sevišķi tāpēc, ka cosmolilit daiļavu še papilnam.

Jā, daiļavu te ir papilnam, bet viņas ir pārāk maigas un pārāk patīkamas. Man vajag tādu dūdiņu, ar kuru kopā es justos tā, it kā es grillējos uz pannas, lai jēdziens "ģimene" man asociētos ar sāpēm, ciešanām un mokām, tāpēc tieši Tu nerātnā deri šim aprakstam.
.
Foršas mums dāmas, ja vīrieši cenšas ar viņām iepazīties, tad viņas uzreiz sūdzās par to. Ja vīrieši nenāk klāt un necenšās iepazīties, tad arī sūdzās. Dargās dāmas a jūs vispār mēdzat būt apmierinātas ar večiem, jeb tikai čīkstat ka veci krēsli?
31.10.2018 22:16 |

Reitings 948
Reģ: 18.06.2018
Foršas mums dāmas, ja vīrieši cenšas ar viņām iepazīties, tad viņas uzreiz sūdzās par to. Ja vīrieši nenāk klāt un necenšās iepazīties, tad arī sūdzās.
Čīkst un pīkst tikai tās, kas pašas nezin, ko grib. Tās, kas zin, sen jau sēž dīvānā ar veci pie sāniem (vai arī gultas matraci pārbauda). :-D
31.10.2018 22:24 |

Reitings 4218
Jā, daiļavu te ir papilnam, bet viņas ir pārāk maigas un pārāk patīkamas. Man vajag tādu dūdiņu, ar kuru kopā es justos tā, it kā es grillējos uz pannas, lai jēdziens "ģimene" man asociētos ar sāpēm, ciešanām un mokām, tāpēc tieši Tu nerātnā deri šim aprakstam.
nu, pag, xanax, neesmu vienīgā tāda tipa dūdiņa universā, ar kuru attiecībās vecis jūtas tā, ka it kā uz pannas grillētos.:D Arī še, cosmolilit forumā, pieļauju, ir dažas sastopamas, bet, ja nu Tev te galīgi neveicas, ir taču citi medību lauki.:-P
31.10.2018 22:43 |

Reitings 209
Reģ: 15.07.2018
Briesmīgākas par nerātno nav.
31.10.2018 22:53 |

Reitings 4218
Briesmīgākas par nerātno nav.
^ nu, ja jau tā, apdomā labi, xanax, citādi Tev grillēšanās tieši uz manas pannas pagalam bēdīgi beigsies.:D
Ir takš citas pannas, uz kurām Tev pamocīties, un to daiļās īpašnieces, kas tik ļoti Tevis gribētās ciešanas un sāpes sagādās.:-P
31.10.2018 23:09 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Vīrieši cenšas ar Jums tak iepazīties, kā nu kurš prot.Protams, frāzes ir izdomātas un daļa spontānas uz vietas pēc situācijas analizētas.Viņi, seko vēro Jūsu, ķermeņa valodai, žestiem.Protams, reāli apzinoties, ja Jūs esat negatīvi noskaņotas, nekas neizdosies vai ar lielām pūlēm, lai iegūtu pozitīvas emocijas Jūsos.
Viņi, pārbauda sevi, cenšoties pārvarēt savas bailes.Neizdosies ar vienu, tad būs pieredze un būs jau vieglāk nākamo reizi.
Ja, esi zinošs ar ķermeņa valodu un mikro žestiem viegli saprast viņu, katru nākamo soli.
Bet, lasot Jūsu atbildes, dzirdu, ka tik ātrāk tikt prom no viņa.Bet, te puss forums pilns, prasot kāpēc puiši neizrāda nekādas simpātijas, lūk ir arī no viņu puses.Bet, tas vairāk ar domu tiek darīt, vērot sieviešu reakciju. Klubos jau tur cita spēle, tur viņām jādomā līdzi ik uz soli, lai nesavaldzinātu, jo viņi nebūs no tiem, kuri pēc tam pakaļ skries.Tieši pretēji, tāpēc, liela daļa no viņiem saka, ka daļēji brīvi.:-P
14.12.2018 21:51 |

Reitings 502
Reģ: 07.03.2018
Priekš kam tam tik ļoti pievērst uzmanību? :D
15.01.2019 21:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits