nuu, es labāk ieteiktu vidusskolu...
tehnikums var būt kļūda, jo, ja tu vēlēsies pāriet uz vidusskolu, tev diemžēl būs viss jāatstrādā no 10.klases, tādēļ šis ir liels mīnuss.
tehnikumos ir sliktas atzīmes eksāmenos, tādēļ, ka ļoti maz pievērš uzmanības tiem eksāmena priekšmetiem, bet iet dziļi cauri specializētajiem kursiem, tādēļ, tie priekšmeti tiek atstāti novārtā. Ja tu vēlēsies kaut ko sasniegt vēlāk, vai sasniegt labus rezultātus eksāmenā, viss būs atkarīgs tikai no tevis. Neviens tehnikumā nespiedīs no tevis maksimumu ārā.
Vidusskolas laikā var saprast, iziet cauri vēl savām stiprajām un vājajām pusēm, nekā, kā bijis pamatskolā, jo vidusskolas gados viss mainās, arī domāšana. Piemēram, man visu laiku riebās matemātika, bet 11.klasē es jau sāku just simpātijas :D
un vēl var sanākt mazliet pagrūti atrast darbu, pēc tehnikuma beigšanas, ja neesi beidzis izcili labā līmenī.
Zinu, ka daudzi izvēlas tehnikumu, jo zina, ka tur maksā studiju algas :D :D un tas arī viss, kā arī zinu cilvēkus, kas nomācījās mēnesi tehnikumā un jau raud, ka vēlas uz citurieni, bet tik un tā paliek.