Ka tas nākas, ka vienmer iemilos ....ne jau visos, bet tiešām daudzos. Trīs mēneši man ir lūzuma punkts,un esmu iemīlējusies....
Šoreiz turpinajuma nav. Jau sākumā puisis mēģināja brīdināt, ka ir auksts un nesaprot jūtas , bet es protams neko ļaunu nedomadama turpināju. Randinojam, tikāmies , pat nāca man palīgā darīšanas utt,bet tiešām introverts man palīdzēt utt visu jā, bet par sevi neko....kko jau arī stāstīja, bet tīri tā komunikācija kluboja. Šodien nolēmu izrunāties un šis atzinas, ka nezin kas ir jūtas jo nekad neko ne pret vienu nav izjutis. Es paziņoju, ka esmu iemīlējusies šis ka nesaprot kas tas ir , bet ka es viņam patīkot . Saprotot, ka nevar man dot attiecības, kadas vēlos teica, ka saprot , ja viņu pametisu atvainojas ka sapinajis un viss....
Es vēl iekarsu un pahautaju ka tad viņam ēst ir ēst, sekss ir sekss un cilvēki cilvēki? Viņš atbildēja ka vispār nezin, jāpadomā...karoc sitik nenovērtēta es sen neesmu jutusies. Nedomāju, ka vispār vērts kko veidot ar kādu kurš kad tu ar viņu sāc runāt par šādām tēmām atbild ka viņa draugi arī nesaprot ka viņš kādu kādreiz atradis ja ir tik loģisks un auksts....
Atvainojas un viss un vēl pateica ka patīkot bet nevarētu teikt ka iemīlējies....bet kā ne jau viņam izlemt jo tie ir divi kas to izlemj....
Vēl kāda kādreiz ir bijusi kopā jau īsu brīdi ar aukstuma karali?
Vai es tiešām biju tik izmisusi( nedzivoju pilsēta patreiz) ka tiešām izmēros uz pirmo kaut cik šarmanto interesanto, inteliģenti un savādāko Džeku ......
Es nemāku būt viena tas ir fakts. Dzīvoju tālu no mājām un man patīk , ja man ir draugs un mīlestības piepildīta ikdiena kurā var dalīties viens ar otru ...ir dīvaini , ka jau pēdējos divus gadus uzkeros uz visa , kas nav man domāts.