Kā reiz skatos The Haunting of Hill House, Netfilx var strīmot visu sezonu jau.:-D Gaidu 26.10 kad Chilling adventures of Sabrina sāksies, tā teikt bērnības atmiņas.:-D Interesanta seriāls ir arī Handmaids tale, iespēja uz lietām un procesiem paskatīties arī caur citu prizmu. Joprojām skatos Supernatural,kaut kādi 10 gadi šķiet vai pat vairāk, sāku skatīties šķiet pamatskolā:-D
Tikko sāku skatīties Dynasty un Follow this, abi iekš Netflix. Tomēr žēl, ka Netflix nerāda klasikas un populāros krimi seriālus. Tik daudz ko gribētu skatīties, bet diemžēl Netflix to nepiedāvā :-/
This is us -itkā vairs īsti nav jaunums jau 3 sezona iet, bet manuprāt superīgs un ar aizraujošu sižetu un a million little things arī drāma, šiem abiem nevaru sagaidīt jaunās sērijas :-D ā un big little lies ar Nikolu Kidmenu un Rīzu Viterspūnu arī super
The Haunting of Hill House - īsts desertiņš šausmu žanra cienītājām! Tik reti gadās uziet horror seriālu, kas tiešām nostādāts un noslīpēts izcili, aktierspēle lieliska, viss tiešām kā nākas. Vēl no Netflix arsenāla varu ieteikt Money Heist (l), The Sinner, Big Little Lies, Good Girls, The Good Place.
Kādus seriālus tu pati parasti skaties? Pēdēji, ko es esmu redzējusi vai šobrīd skatos ir: Breaking bad, Under the dome, Devious maids, Riverdale, Colony.
Es arii esmu '' Haunting of the hill house '' fanu klubinjaa ! :-D Esmu tikusi liidz ceturtajai epizodei, ljoti patiik ! Nesen noskatiijos ''Handmaids tale'' , nevaru sagaidiit naakosho sezonu. Kaa arii nenormaali patiik '' The 100 '' , nesen beidzaas 5. Sezona .
Kaa arii nenormaali patiik '' The 100 '' , nesen beidzaas 5. Sezona .
Man šitie seriāli patīk. Sezona beidzās, hops- pagājuši 6 gadi. Sezonas laikā izčakarē visu, ko vien var izčakarēt, atkal hops - paiet ne tikai vēl 6, bet gan 125 gadi. Kā tai dziesmā " un sākas viss no gala"(t)