Pameitai 18 gadi!!!

Reitings 5
Reģ: 28.10.2015
Sveikas skaistules :-P
Rīt vīra meitai paliek 18 gadi(ar mums kopā nedzīvo) , abi nesaprotam ko lai dāvina(vīram vispār grūti izvēlēties dāvanas vienmeer), tāpēc uzńemos iniciatīvu un mēgjinu sameklēt forshu dāvanu. 18 gadi - tāds zīmīgs cipars, loti gribētos ko atmiñā paliekošu
24.10.2018 11:05 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Kaya-es atceros ,ka man uzdaavinaaja 7 "Bit mozet"(polu laikam):-Dsmarzinas!Toreiz man patika taas smarzas...Tagad sen smarzas vairs nelietoju-nekaadas!
25.10.2018 23:40 |

Reitings 347
Reģ: 10.04.2018
Nekas vairāk jau par šīm lietām mūsdienu tīņīem neinteresē
Vari uzdāvināt selfie stick, makeup komplektu, bikini un ceļojumu uz Ibiza + vēl bezlimita internetu ārzemēs, lai varētu publicēt bildes internetā un palielīties saviem draugiem tiešraidē.
hmm.. kas vēl
kādu plastisko operāciju? varbūt nesimetrisks deguns - rinoplastija, bet tas jau būs ap 3000 EUR Latvijā.
Ja ir piezemētāka un no laukiem, tad jau pietiks ar alkohola veikala dāvanu karti.
25.10.2018 23:44 |

Reitings 82
Reģ: 20.10.2018
+ Weekend (or līdzīgā gadījumā Pozīša) biļeti (vai vispār abas kopā :D) un viss čikeniekā! dāvana reāli uz 100 mūsdienās!
:D :D
25.10.2018 23:50 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
odetta, atceros, ka man tīņu gados bija vienas mīļākās smaržas. Un, lai gan pēdējos pāris gadus smaržas tikpat kā vairs nelietoju vispār, ilgi glabāju to smaržu pudelīti, lai mirkļos, kad uznāk attiecīgais noskaņojums, ar smaržas palīdzību pakavētos atmiņās. Tagad jau vairs neatceros to smaržu nosaukumu, bet esmu droša - ja vēl reizi dzīvē viņas sajustu, uzreiz atpazītu. :)
26.10.2018 00:06 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Shujmashiinu, blje, ja man uzdaavinaatu shujmashiinu, taa shujmashiina tiktu notirgota momentaa, lai gan es esmu paaraak slinka, lai kaut ko tirgotu, parasti atdodu :-D Tak pannu komplektu mosh vai meeslojuma paku dailjdaarzam? :-D Fotosesiju, bljin, kur taas bildes baazt peec tam? Pakaljaa? Modelju agjentuuras ir vieniigaas, kuras prasa arii profesionaalas bildes, visur citur, kur vajag bildi, tieshi uzsver, ka NE-profesionaalu, baigi nu kaadu interesee, ka atsuuta paarkorigjeetas enjgjeljbildiites, a realitaatee krokodiils atvelkas. Kaads prakstisks pielietojums tai fotosesijai? Salikt pie sienas un sist plaukstinjas :-D
28.10.2018 10:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits