http://tavakosmetika.lv/products/product/2617 Pēdējā laikā izvēlos bez talka - matu ķemme nav tik bieži jāmazgā :-D Arī citi no Girlz Only nēginàte bija ok. Ļoti patīk Lee Stafford sausais šampūns, Batuste nebija slikts, bet atjārtori nēsmu pirkusi. CoLab arī nebija slīkst, bet arkārtori nēsmu pirkusi. Tātad plusiņi no manis Girlz Only ( bez talka ) un Lee Stafford. Lē Stafford vispār manunuprāt viens no labākajiem sausajiem šampūniem.
Šķiet, ka gadu gaitā esmu izmēģinājusi gandrīz visus tirgū pieejamos sausos šampūnus, taču vislabākais viennozīmīgi liekas Batiste. Arī Gosh un Lee Stafford nav slikti, bet tiem ir mazāks iepakojums, kas biežāk jāpērk un arī izmaksu ziņā sanāk dārgāk.
Pamēģināju Douglas sērijas sauso šampūnu - nepatika, jo baigo efektu neredzu. Man favorīts Wella sausais šampūns. Bet man gaiši mati, tumšie varētu izskatīties sirmi.
Daudzus esmu mēģinājusi, tagad ir mājās kaut kāds Syoss, bet vai nu neprotu lietot/lietoju par daudz vai kā, bet vienmēr izskatos nosirmojusi, kad iepūšu. Man vēl tumši mati, tas ir ārkārtīgi uzkrītoši.