Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Rutīna vai arī nav jūtu?

 
Reitings 23
Reģ: 17.02.2017
Sveiki! Tāda nedaudz sasāpējusies tēma. ar draugu iepazināmies visai nesen. viss bija skaisti un likās - jā, viņš ir reāli kāds ko apprecēšu. kopīgas intereses, vienāds stils, abiem vienādi putni galvā čivina. dvēseles radinieks. viss bija skaisti. pēc kāda laika nonācu situācijā, ka paliku bez mājām un bez darba. viņš man deva pajumti un palīdz atrast darbu. dzīvojam kopā nu jau var teikt mēnesi, taču viss sākotnējais stipri mainījies. par cik esmu bez darba, mīļoto vienmēr sagaidu siltām vakariņām, tīru dzīvokli utt. puisis kļuvis stipri vienaldzīgs. jūtas izrāda praktiski, kad esam ārā ar draugiem. kad esam divatā jūtos tā it kā man būtu jālūdzas pēc viņa uzmanības. vairs praktiski pat nesarunājamies, jo es pat nezinu ko viņam teikt, pa cik viņš ir tik vienaldzīgs. esmu centusies runāt, bet tas nekad ne pie kā nenoved. protams, es neko nesaku, abiem ir diez gan daudz problēmas un tā, taču ja reiz esam attiecībās visam vajadzetu būt nedaudz savādāk. diemžēl šobrīd jūtos tā, it kā kopā īrētu dzīvokli un būtu vienkārši labi draugi, taču publiski visiem ir izklaigāts ka esmu tā īstā un ideālā sieviete. varbūt viņš domā, ka tas ka esmu ar viņu 24/7 nozīmē to, ka viņš var palikt tāda? nesaprotu, kā labāk darīt - sāk uzvesties tik pat vienaldzīgi cik viņš? runāts par to ir diez gan daudz un atskan teksts - ai beidz, tak tā nav. varbūt es vienkārši pārāk daudz gribu?
ps. esmu iepriekš dzīvojusi kopā ar cilvēku ar kuru esmu bijusi attiecībās (1,5g dzīvojām kopā) un tā kopdzīve ļoti atšķīrās no visa tā, kas notiek tagad.
jūtas ir stipras tikai diemžēl nesaprotu, ko darīt.
17.10.2018 19:21 |
 
Reitings 2442
Reģ: 20.04.2014
Ja runa būtu par vairākiem kopdzīves gadiem, tad vēl saprastu variantu par rutīnu, bet pēc kopā nodzīvota viena mēneša (!!!)... nu nē. Tam vajadzētu būt laikam, kad abi esat līdz ausīm iemīlējušies un kad gribas katru brīvu minūti pavadīt ar mīļoto, nevis uzvesties kā parastiem dzīvokļa biedriem.
Manās attiecībās jau vairāk kā 2 gadus dzīvojam kopā un tik un tā vakaros mājās ierodoties prioritāte ir samīļot otru un kopīgi pavadīt vakaru.
17.10.2018 19:33 |
 
Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Tu saki, ka esiet kopā tikai nesen..bet tu jau uzvedies kā sieva, t.i gatavo vakariņas, tīri māju, pieprasi uzmanību, varbūt tāpēc viņam interese zudusi.
17.10.2018 20:23 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Viens mēnesis un rutīna man neiet kopā. Es īsti nesaprotu, ko tieši viņš dara vai nedara, ka jūties, ka "būtu jālūdzas pēc viņa uzmanības" (ja tā jūties, tad piekrītu, ka sajuta nav forša). Tu saki, ka viņš ir vienaldzīgs, bet tālāk, ka esat kā labi draugi. Vienaldzīgs, jo nerunā, vai vēl kā savādāk? Nevar būt tā, ka vienaldzība ir vienkārši nogurums? Viņš ir pats kaut ko teicis, kas viņu neapmierina?
17.10.2018 20:33 |
 
Reitings 1605
Reģ: 26.01.2016
Būtu interesanti palasīt RedJasper vai cita vīriešcilvēka viedokli.
Manuprāt ir tā, ka atklājas cilvēka īstā daba, ka nav tik ļoti vērsts uz jūtu izrādīšanu. Tā teikt, kad randiņojāt, viņš sailgojās un tiekoties ‘izšāva visu pulveri’, kas bija pa neredzēšanās laiku iekrājies. A draugiem grib parādīt, cik viņš labs vīrietis pret Tevi. Ja tie draugi ir labu labie, gribās domāt, ka viņš muļķības nestāstītu un par īsto sievieti, Tevi saucot, tā arī domā.
17.10.2018 20:45 |
 
Reitings 576
Reģ: 02.07.2018
manuprāt, labi, ka tas atklājās tik ātri.
pēc mēneša kopdzīves jums vajadzētu abiem vēl arvien lidot, nevis jau būt neskaitāmām sarunām par to, ka kaut kas nav līdz galam. bet to jau tu pati zini. šaubos, ka ar laiku paliks labāk, viņš vienkārši ir šāds kopdzīvē.
17.10.2018 23:35 |
 
Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Nez ka vinai tad butu jauzvedas, mischa , ja dzivo kopa? Negatavot un netirit, negaidit uzmanibu? Pilnigi noteikti tas nav pie vainas.
Ka tas ir, ka izrada uzmanibu ar draugiem? Tad arpus majas un cilvekos vins taka izrada uzmanibu pret citiem izradas un tad majas vienalga? Varbut vinam patik izradities un pieradit cik viss forsi? Un majas nav velmes censties?
18.10.2018 00:08 |
 
Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Ja es nekādu uzmanību un mīlestību nesaņemtu, brutgāns pie vakariņām netiktu, pati paēstu, bet sev, lai gatavo pats, neesmu kalpone :-P
Māju tīrītu tikai, lai pašai būtu komfortabli.
18.10.2018 00:38 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Tikko kā atradīsi darbu un saņemsi pirmo algu, īrē dzīvokli un ej prom.
.
Ja pēc mēneša kopdzīves ir tā, kā saki, tad "jūtas ir stipras tikai diemžēl nesaprotu, ko darīt" jāmet miskastē un jāmeklē kāds, kam arī ir stipras jūtas un kurš tās prot izrādīt tā, lai tu nejustos kā kaimiņiene.
18.10.2018 01:07 |
 
Reitings 648
Reģ: 18.01.2010
Tak atrodi sev nodarbosanos un parstaj meklet probelmas kur to nav. Ko isti tu sagaidi no vina? Un ko tu vinam sniedz, iznemot majas tirisanu un vakarinas? Domaju, ka nav vaina vinaa, ir nelaime tajaa, ka esi palikusi bez darba un par daudz domaa to kas nav. Otrs to arii juut, lai arii nerunaa.
18.10.2018 02:57 |
 
Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
Būtu interesanti palasīt RedJasper vai cita vīriešcilvēka viedokli.

Man nav viedokļa :-D Neesmu bijis tādās attiecībās savu mūžu, kur jau pēc mēneša kopdzīves iestājas rutīna.
Plus mēs patiešām nezinām, kāda ir pati tēmas autore sadzīvē, kad nav tikai randiņperiodi. Iespējams puisis bija sāķēries citā meitenē - tajā, kam galvā putni čivina, nevis tajā, kas pa virtuvi ņemās.
Iemesli tak ir daudz, kas atgrūž. Varbūt čivini pārvērstā balsī, kas viņam nu jau krīt uz nerviem, varbūt pārāk daudz runā par nākotni un bērniem, jo kopā tak dzīvojat. Katram savs brieduma laiks, kad sāk plānot attiecības uz mūžu.Varbūt viņš uzskata, ka Tu nemeklē darbu, bet noruna bija, ka meklēsi, bet viņam nepietiek naudas abiem. Kas to lai zina, kas pie vainas. Viegli jau pieņemt, ka puisis ieņēmis pozu, man tagad sieviete ir 24/7 un man pie attiecībām nav jāstrādā.
18.10.2018 08:39 |
 
Reitings 340
Reģ: 24.07.2018
Ja es nekādu uzmanību un mīlestību nesaņemtu, brutgāns pie vakariņām netiktu, pati paēstu, bet sev, lai gatavo pats, neesmu kalpone

Nez, par kādu naudu tad sev gatavotu vakariņas, ja brūtgāns ir pelnītājs? :D Viņš taču arī var pateikt, lai pelni pati, jo viņš jau nav Tev kalps. :D
Autore, šādi neieteiktu Tev izturēties. :D
_____
Varbūt viņš arī nogurst darbā, pilna galva ar kādām problēmām? Vispār, vīriešiem jau arī vajag laiku sev. Varbūt tieši tas ir tas, kas viņam pietrūkst? Nedaudz atpūsties no Tevis, nevis nonstopā iespringt un domāt visu par un ap attiecībām. Iespējams, ka viss jums ir kārtībā, bet Tu nedaudz pārspīlē, jo Tev šobrīd nav darba, esi atpūtusies, nestrādā... Sāksi strādāt, un viss mainīsies. Labāk sāksi saprast savu vīrieti :D
18.10.2018 09:36 |
 
Reitings 613
Reģ: 20.11.2017
Ir dažādas mīlestības valodas un tās atšķiras - viņš varbūt nav mīļš vārdos, bet viņa rūpes jāsaredz darbos - kopīgs miteklis, palīdzēšana atrast darbu - viņš kā vīrietis fokusējas galvenajām viņaprāt svarīgajām problēmām, jo tā ir viņa vīrieša būtība - ja ir problēma, mēģināt to atrisināt nevis filozofēt par to, bet reāli risināt. Kaut kāds "uci - puci" viņam tagad nav prātā, jo ir svarīgākas lietas darāmas. Tev, kā jau sievietei, gribas joprojām to "uci-puci" periodu un tas ir saprotams. Bet, manuprāt, šis periods patiešām ātrāk vai lēnāk izplēn, uzsākoties kopdzīvei.
Es nedomāju, ka tā ir rutīna, jo ir tikai mēnesis pagājis un nav stabils režīms ieslēdzies. Drīzāk viņš pēc rakstura ir ne tik mīļš, bet vairāk praktisks vai piezemētāks, rezervētāks uz jūtu izrādīšanu. Draugiem un visiem citiem izkladzina par savu ideālo sievieti, lai visi zina, ka esat pāris un pa vidu kāds nesadomājas mēģināt nocelt Tevi, bet jau no sākuma visi ir informēti un lai ņem to vērā.
18.10.2018 09:51 |
 
10 gadi
Reitings 3532
Reģ: 13.03.2013
puisis kļuvis stipri vienaldzīgs. jūtas izrāda praktiski, kad esam ārā ar draugiem. kad esam divatā jūtos tā it kā man būtu jālūdzas pēc viņa uzmanības

Tā nav rutīna, jā, tu viņam patīc,viņš vienkārši tāds ir. Nu ir cilvēki, kuri nav baigi tendēti uz uci-puci rozā un pūkains.:-D Ja viņam reāli būtu vienalga, tu diez vai tagad dzīvotu pie viņa.:-D. Jums ir atšķirīgas vajadzības, vienīgais ar džeku tiešām runāt vajag, ja nerunāsi izmaiņu nebūs. Kamēr bija randiņošanas periods, tikmēr paspēja sailgoties, tad nu tas ,āca uz āru vairāk, tagad ,kad esat praktiski 24/7, vairs nav tas fīlings, nav spriedzītes, tas ir normāli.
18.10.2018 10:08 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Ir dažādas mīlestības valodas un tās atšķiras

Taisnība. Bet tieši šeit arī ir problēma - meitenei konkrētā puiša "mīlestības valoda" liek justies nemīlētai. Viņš viņai par mīlestību stāsta ķīniešu valodā, bet viņa ķīniski nesaprot, un maz ticams, ka iemācīsies saprast. Nedomāju, ka ilgtermiņā būs labāk.
18.10.2018 10:09 |
 
Reitings 1531
Reģ: 28.07.2017
Man ir pretēja pieredze ar ex. Likās "mans cilvēks", mums kopā bija jautri, interesanti, visur gājām un visu ko darījām. Izdomājām dzīvot kopā, jo abi strādājām, un brīvdienas sakrita ne visas, tad nu gribējās kopā pavadīt vairāk laika. Es izturēju pusgadu. Mājās man nebija ne brītiņu miera, jo mans mīļais nevarēja apklust. Abi pārnākam no darba, viņš man staigāja pakaļ pa dzīvokli un sīki atreferēja visu savu darba dienu - ko redzējis, ko darījis un ko ar kolēģiem runājis. Gatavoju virtuvē vakariņas, viņš stāv aiz muguras un vai nu pļurkst, vai visu laiku cenšas pieskarties, apskauties un ķibināties. Skatos tv, viņš man kaut ko pie auss stāsta savā paskaļajā balsī. Nav kur glābties. Iesprūku tualetē, viņš stāv aiz durvīm un pļurkst tālāk. Ik pa laikam vēl uzprasa "tu klausies?". Tad sākās pārmetumi, ka es par maz viņam uzmanību pievēršu, es par maz runājot (es darbā runāju 9h no vietas, kur nu vēl mājās), es esot distancēta, jo visu laiku negribu ar viņu bužināties. Kronis visam bija, ka ex sāka nākt man līdzi dušā. Katru reizi. Labi, sex tad sex, bet man normāli nomazgāties arī vajag! Es reāli smaku nost, man likās, ka prātā sajukšu. Vienā jaukā dienā sakrāmēju mantiņas un pārvācos atpakaļ pie mammas. Pateicu ex, ka problēma ir manī un viņš ir pelnījis citādāku meiteni.
18.10.2018 10:11 |
 
Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Death, nezinu kā tev, bet parasti cilvēki saņem bezdarbnieku pabalstu plus eksistē savi iekrājumi.
.
7heaven, traka pieredze! :-P
18.10.2018 10:15 |
 
Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Es gan teiktu, ka tā ir nevis rutīna, bet gan tas, ka randiņu periodā viss bija tik piesātināti, ka šobrīd, kopā dzīvojot tas viss šķiet pelēks.
Man kopdzīves sākumā arī bija kaut kāds līdzīgs uzpūtenis galvā - nesapratu, kāpēc vairs nav katru vakaru tās stundām ilgās sēdēšanas pie dziļām sarunām, kāpēc nav tās nemitīgās čubināšanās... Nu tāpēc ka nevar visu laiku! Es nevarētu visu savu laiku ārpus darba, ārpus mācībām vai saviem draugiem, veltīt otram! Man vajag arī laiku sev, man vajag paskatīties kādu dumu seriālu, palasīt kādu grāmatu, pabakstīties datorā gar saviem darbiem vai nedarbiem un paldies visiem mīlas dieviem, kas man dzīvesbiedru devuši ar tādām pašām vajadzībām un vēlmēm. Tad ir viegli.
18.10.2018 10:25 |
 
Reitings 340
Reģ: 24.07.2018
Death, nezinu kā tev, bet parasti cilvēki saņem bezdarbnieku pabalstu plus eksistē savi iekrājumi.

Ne vienmēr saņem un ne vienmēr ir iekrājumi. :) Es te par sevi nerunāju, bet vispār par situāciju kopumā. :D
18.10.2018 10:49 |
 
Reitings 470
Reģ: 04.08.2017
Varu padalīties ar savu pieredzi, jo man ir bijis ļoti līdzīgi. Iepazinos ar sievieti, viss bija baigi labi, lidz brīdim, kad sākām dzīvot kopā. Otrs visu laiku lūdzās pēc uzmanības 24/7, visu laiku kaut ko grib stāstīt, čubināties, aiztikt, neatceros, ka būtu bijis vismaz 30 min mājās klusums, ļoti līdzīgi kā 7heaven stāstā, nevarēju pat noskatīties 3 min garu video neapturot to 3 reizes, jo otrs kaut ko sāk man stāstīt, dažreiz bija brīži kad gribējās pajautāt: "vai tavam stāstam ir arī beigas?" Attiecību beigu posmā jau bija tāda stadija, ka piebraucot pie mājām, augšā nemaz negāju, sēdēju mašīnā un klausījos mūziku, lai mentāli sevi sagatavotu uz kārtējo runāšanas maratonu. Trakākais ir tas, ka šādi cilvēki paši to neapzinās, ka problēma ir viņos, tāpēc viņiem liekas, ka otrs ir distancēts un palicis vēss.
Cik saprotu, tu nestrādā un visu laiku esi mājās. Ieteiktu atrast kādu aizraušanos un nodarbināt sevi, lai nav tā, ka piepildījumu iegūsti no otra uzmanības. Ir vnk tādi cilvēki, kuri atnākot no darba grib vienkārši pabūt ar sevi un savām domām, itīpši, ja vēl darbā ir kaut kādas problēmas, kuras negrib apspriest ar mājās esošajiem. Ir vīrieši, kuri nav no runātājiem, kuri patur daudz ko sevī, tāpēc nevajag viņu spiest uz runāšanu, ja pievērsīsies sev, saviem hobijiesm, tad ar laiku gan jau ka viņs pats tev gribēs pastāstīt kaut ko, bet ja ir tā, ka viņš ienāk tikko pa durvīm un pat nepaspēj nogērbties un tu esi viņām uzreiz "virsū" ar savu dienas stāstu, tad ir saprotams, kāpēc viņš ar vien mazāk grib ar tevi sarunāties. Vēl ir otrs variants, atrast sev citu vīrieti, kurš būs tāds pats kā tu, kurš gribēs čubināties visu laiku un ieslīgt garās sarunās par pavadīto dienu.
Vispār, ja es tagad tā padomāju, tad varu droši teikt, ka pilnīgi visas attiecības pirms un pēc kopdzīves ir izmainījušās, dažreiz uz labo pusi un dažreiz uz slikto, kopdzīvē atklājās daudzas lietas, ko par otru nemaz nezin un nebija pamanītas, kas bieži nemaz nav uz to labāko pusi.
18.10.2018 10:58 |
 
Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
No vienas puses, iespējams, puisis tiešām nav tendēts uz čubināšanos - viņa mīlestības valoda ir praktiskas rūpes par otro pusīti. BET - ja meitenes mīlestības valoda ir šī čubināšanās un viņai mīlestība bez tādas nepastāv, tad kaut kas tur neštimmēs tāpat. No otras puses, es vēl dotu attiecībām laiku - mēnesis kopdzīves, turklāt sarežģītos apstākļos īsti nav rādītājs. Turklāt cilvēki, dzīvojot kopā, mēdz pierīvēties - pielāgoties viens otra vajadzībām. Vārdu sakot, esi tāda, kāda esi un pavēro, kas notiek - bet tikai nezāģē!
18.10.2018 11:04 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits