Jaunas Attiecibas un naudas problemas..

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Labsvakars! Tad luuk, mana situacija ir saada..
Kadus 5cus menesus atp iepazinos ar virieti. Abpusejas simpatijas utt, bet tad nekas nesanaca del konflikta.
Paris nedelas atpakal sis uzradas atkal un kops taa laika satiekamies, chatojam utt. Ir tikai viena problema - vinam lielas biznesa problemas, bankrots vai kas iisti, nezinu cik nopietni, bet lielakoties kad sazinamies, vinam ejot sudigi..
Uzsakt jaunas attiecibas sadaa periodaa? Noteikti nesanaks. Gaidit, kamer viss nokartojas? Ja nu nekad nenokartojas?
Mana problema pat nebutu vina naudas problemas, jo citu darbu cilveks var atrast vienmer un naudu sapelnit. Vairak satrauc vina pasreizejais mentalais stavoklis un ja tas turpinasies, bus gruti.
Es isti nesaprotu viriesa logiku uzsaakt kaut ko kad ir sudigi laiki. vins it kaa nesot vareis mani aizmirst tapec mekleja kontaktu atpakal.
Kadam ir gadijusies sitada situacija?
10.10.2018 20:16 |

Reitings 230
Reģ: 02.10.2018
Kāpēc gan nedot iespēju, ja jau patīk puisi un saskati daudz plusiņu un viņš biznesam naudu neprasa :-D
Vienkārši plūsti līdzi laikam, tagad varbūt esi apjukusi, bet nesteidzies ar secinājumiem!
Varbūt ar laiku Tev viņš iepatiksies vairāk, varbūt mazāk un tad jau pati zināsi kā rīkoties ;-)
11.10.2018 12:22 |

Reitings 304
Reģ: 09.01.2018
Uzsakt jaunas attiecibas sadaa periodaa? Noteikti nesanaks. Gaidit, kamer viss nokartojas? Ja nu nekad nenokartojas?

Skatoties, ko nozīmē "uzsākt jaunas attiecības". Jums jau nav uzreiz "jābūt kopā" un jāskaitās kā pārim. Tāpēc jau cilvēki satiekas, lai saprastu, vai cilvēks vispār interesē, vai sader uzskati, dzīves vērtības. Vai ir pieņemams tas, kā otrs dzīvo, izturas utt. Satiecies ar viņu kādu laiku un tad izlem, vai gribi sev tādu vīrieti, vai nē.
11.10.2018 19:06 |

Reitings 883
Rick, kas ar to iedosanu?
Nekas nebija bijis pirms 5 menesiem. Tagad seedi un brinies :-D
11.10.2018 23:46 |

Reitings 883
Rick, tu storiju mazliet sekli izproti.
Es vinu pasutiju ne jau tikai del taa ka nebija atbildes, bet iespaids par vinu bija kaads bija tapec tas mesidzs vairak kalopja kaa iemesls. Jaa, nemot veraa kaa vins izdarijas ar ieprieksejo, ar kuru satikas, negribeju risket. Saprotams, vai ne?
Tagad situacija ir mainijusies, kad vins man pec 5 menesiem atkal uzraxtija, izdomaju dot iespeju, jo man arii sad tad bija domas vai pareizi toreiz izdariju.
Un patiesibaa ja butu bijis sex toreiz, tad diezvai es taa steigtos vinu pasutit, jo sievietes tac caur sex piekeras utt.. Taadu lietu saproti?
11.10.2018 23:54 |

Patīk
Reitings 335
Reģ: 12.10.2018
Atklātība iepazīšanās laikā ir laba lieta, labāk nekā viņš to gribētu slēpt un vēlāk viss nāktu gaismā.
No otras puses, jau pašā sākumā izklāstīt visas savas problēmas otram, izskatās pēc vēlmes iežēlināt un saņemt atbalsu.
15.10.2018 08:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)