Jaunas Attiecibas un naudas problemas..

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Labsvakars! Tad luuk, mana situacija ir saada..
Kadus 5cus menesus atp iepazinos ar virieti. Abpusejas simpatijas utt, bet tad nekas nesanaca del konflikta.
Paris nedelas atpakal sis uzradas atkal un kops taa laika satiekamies, chatojam utt. Ir tikai viena problema - vinam lielas biznesa problemas, bankrots vai kas iisti, nezinu cik nopietni, bet lielakoties kad sazinamies, vinam ejot sudigi..
Uzsakt jaunas attiecibas sadaa periodaa? Noteikti nesanaks. Gaidit, kamer viss nokartojas? Ja nu nekad nenokartojas?
Mana problema pat nebutu vina naudas problemas, jo citu darbu cilveks var atrast vienmer un naudu sapelnit. Vairak satrauc vina pasreizejais mentalais stavoklis un ja tas turpinasies, bus gruti.
Es isti nesaprotu viriesa logiku uzsaakt kaut ko kad ir sudigi laiki. vins it kaa nesot vareis mani aizmirst tapec mekleja kontaktu atpakal.
Kadam ir gadijusies sitada situacija?
10.10.2018 20:16 |

Reitings 883
Tas ka es uztaisiju traci, logiski bija galigi garam. Tur ir gars stasts par to ka iepazinamies bet to te neiztirxasu. Abi neesam ideali. Ir taa, ka es redzu vinaa potencialu un varu ari samierinaties ar to ka sudigi iet, vienigais ir tas, kaa tas ietekmes musu dating jo nu logikisi padomajot - vai nu uz mana macina viss vai sedesim majas visu laiku.
10.10.2018 22:08 |

Reitings 883
Rick, nu nevar iemileties visu laiku.. es jau 2 gadus single un ir visadi varianti bijusi bet nekada sajuta tam bet soreiz ir savadak. Par plusu minusu lapu apsveru. Bet nav jau mani neviens bildinajis.. varbut jadod kads laicins un tad..
10.10.2018 22:10 |

Reitings 340
Reģ: 24.07.2018
Konflikts, - es pasututiju samera rupji iet lapas, jo neatbildeja uz zinu ilgaku laiku, bet OK - mums lidz tam bija bijis tikai viens randins un no manas puses tas bija garam.

Nu, neko jau sev dāmīte! Pēc viena randiņa jau taisa drāmas, jo čalis uz ziņu neatbildēja ilgāku laiku. :D
___
Par tēmu... Labu darbu vieglāk atrast, nekā labu un patiesu cilvēku, ar kuru varētu kaut kas nopietns un vērtīgs izveidoties (domāju tādu, ar kuru patiešām saskan). Tāpēc iesaku ignorēt viņa šī brīža finasiālo stāvokli. Viss var mainīties, pat nemanot. Vismaz viņš ir patiess pret Tevi... :)
10.10.2018 22:12 |

Reitings 883
Es nevaru cikstet?
10.10.2018 22:13 |

Reitings 340
Es nevaru cikstet?

:D
Vari, vari... Varat abi vakarā satikties un pačīkstēt :D :D
10.10.2018 22:15 |

Reitings 883
Mans pedejais komentars nepievienojas. Par to cikstesanu nav problema, bet ja virtietis nejutas kaa virietis jo sudigi iet tad laika gaitaa tad diez vai var izveidot veseligas attiecibas, un protams, var sakties ar atkaribu problemas.
Rick, mes abi varam pacikstet, bet ir tada lieta, ka abi saprotam, ka nekas labs no nidesanas nebus, tapec var ari pateikt, pietiek un neviens neapvainojas.
Death, paldies par komentaaru!
10.10.2018 22:18 |

Reitings 883
Death, mans komentars tur pievienojas nepilnigs! Man ir draugi kam cikstet un arii vinam ir. Bet man patik piepildit ikdienu ar pozitivam lietam. Katram ir sliktas, labas dienas, bet galvenais jau kaa uz to skataas!
10.10.2018 22:20 |

Reitings 274
Reģ: 15.08.2018
ā no sērija kuram sūdīgāk iet? :D
.
Priekškam to vajag? Bet vismaz pēc sevis aprakstīšanas liekas, ka esat perfekts pāris - go for it. :D
viens varēs čīkstēt vai ignorēt un otrs sūtīs rupji :D
.
Un neticu, ka 2 gadu laikā nav bijis neviens normāls vīrietis. Tad jau jāsāk definēt to ko meklē un vai tas ir šajā vīrietī. Emocijas ir gaistošas, bet sapratne/sarunas paliek un laika gaitā tas daudz ko dod. Savādāk vienu dienu skaiti margrietiņas sanāk, ka mīli, otru dienu sanāk, ka nē.
Tā ari neatbildēji par ko balsosi? (t)
10.10.2018 22:23 |

Reitings 883
Rick, pilnigi un galigi pa savam saprati, bet nu OK.
Es nebalsoju, nedzivoju Latvijaa un seit uz velesanam negaju. Tikai nesac vel par sito piesieties.
Tiesi taa, sapratne, lidziga humora izjuta. Mentalais man ir pirmais starp citu. Lidzigas intereses un tad veel ja emocija klaat un labs sex, tad bingo! Diemzel dzivee ir taa, ka sadzives problemas panem lielu dalu no taa prom. Par to arii ir sis stasts. Es neteicu, ka mums nav intersanti kopaa un ka visu laiku vins ciikst. Cikst tad kad neesam kopaa. Kopaa viss ir daudzreiz labak. Bet stasts bija par to ka virietis jutas nepilnvertigs un to taa var rasties daudzas citas problemas ...
10.10.2018 22:33 |

Reitings 340
Death, mans komentars tur pievienojas nepilnigs! Man ir draugi kam cikstet un arii vinam ir. Bet man patik piepildit ikdienu ar pozitivam lietam. Katram ir sliktas, labas dienas, bet galvenais jau kaa uz to skataas!

Tad viss kārtībā. Ja viss šķiet slikti, tad vajag mainīt skatījumu uz kaut kādām lietām, uztvert to citādāk. :)
10.10.2018 22:34 |

Reitings 274
Bet stasts bija par to ka virietis jutas nepilnvertigs un to taa var rasties daudzas citas problemas ...

Tikai komentārs par šo. Nekad neesmu sapratis sievietes, kas sāk veidot/veido attiecības, ja saskata jau sākumā problēmas. Rodas sajūta, ka lauzi galvu likt viņam mainīties vai nē. Man gan nav saprotams ta, ka ir bijis šis mentālais, bet neesi sagaidījusi vai vīrietis uzrakstīs Tev vai nē. Tad Tu sacepies, sapsihojies, pasūtīji viņu, jo īstenībā viņš ļoti patika un tagad cepies par to, ka vīrietis čīkst momentos, kad neesat kopā. Bet tajā pašā laikā Tu šeit runā par sapratni, bet nevēlies viņu saprast. Kur šeit loģika?
.
Un es neteiktu, ka es nesapratu, es to sapratu no vīrieša skatu punkta, nevis sieviešu. Te nav pareizi/nepareizi, bet gan viedokļu apmaiņa un domas. Tajā pat laikā nezinot visu šo situāciju visu līdz galam jebkurš izteiktas viedoklis ir līdzīgs bingo vinnēšanai... kāds beigās trāpīs ar viedokli, kas Tev patiks.
.
A kur dzīvo? Pekinā? Kā tai dziesmā ko dzied? Piekiniešiem snieg sniegs?
.
a par ko būtu balsojusi, ja būtu gājusi?
10.10.2018 22:39 |

Reitings 883
Rick, starp citu liels Tev paldies par iedzilansanos manu 2 gadu nekadu viriesu lietaa. Es loti skaidri zinu, ko velos
https://waitbutwhy.com/2014/02/pick-life-partner-part-2.html
Sis raksts atspulgulo manas domas par partneri 100%.
10.10.2018 22:40 |

Reitings 883
Rick, vienigais kas vinam ir japamaina ir skatijums iz lietam, bet es varu tikai inspire, man nav plaana tur kko veidot, mainit.
Jaa, bet taisniba, pats sakums un jau problemas. Samera nomacosi.
Nemeklee logiku sievietee, mans draugs.
Nezinu, kadas partijas tagad tur apgrozas.
10.10.2018 22:43 |

Reitings 470
Reģ: 04.08.2017
Bet stasts bija par to ka virietis jutas nepilnvertigs un to taa var rasties daudzas citas problemas ...

Bet tas jau ir tikai saprotams, man liekas, vairums vīrieši nejūtas savā āda, ja viņiem parādās problēmas tieši saistībā ar naudu, tas sit pa ego. Pasaki viņam, ka tici, ka viņam viss izdosies, tas nelielā mērā radītu viņam pārliecību par sevi un uzmundrinājumu. Galvenais, lai viņš ir gatavs risināt šo visu nevis neko nedarīt un čīkstēt, ka viss ir slikti. Katrs jau mēs esam savādāki un ar savām vēlmēm, es visu šo rakstot spriežu pēc sevis,pa cik es pēc dabas esmu ļoti pozitīvs cilvēks un citu sliktais garstāvoklis nost man dzīves prieku, tad man būtu ļoti grūti būt ar kādu attiecībās, ja otrs ir visu laiku nomākts. Tu jau teici, ka, kad esat kopā, tad viss ir kārtība, tad varbūt jums vienkārši ir biežāk jātiekas, turklāt, ne jau viņam ar to biznesu visu laiku neies, būs labi periodi un būs sliktie.
10.10.2018 22:48 |

Reitings 274
Rick, vienigais kas vinam ir japamaina ir skatijums iz lietam

Kāda sūda pēc vīrietim jāmaina skatījums uz lietām? Kāpēc Tu vēlies viņu mainīt? Priekškam? Kāds viņš ir, tāds viņš ir... Nepatīk - neņem. Mani māc aizdomas, ka viņam gana daudz gadu?
.
Paldie spar padomu, ņemšu vērā par loģiku sievietēs.
.
Nū.... mums ir 2 krievu partijas, tad mums ir teātra partija, tad mums ir apbižoto partija un tad mums ir tie paši vēzīši vienā kulītē... ā pie teātra partijas vēl pieder sievu sitējs...
.
Neatbildēji kas par valsti.
10.10.2018 22:49 |

Reitings 883
Rick, mes veel neesam attiecibas lai saktu runat par kaut kadu dosanu/nemsanu. Es vel pagaidam so virieti iepazistu.
OK. Seit jau visiem patik juicy stories, tapec izstastisu lai jums butu interseanta vakara lasamviela.
Mes iepazinamies baraa, kur vins bija ar barinu draugiem un arii sievieti ar kuru tad satikas kadu bridi.
Kada bridi sis pienaca un saka runaties, kas visa vakara gaitaa izvertas lielaa dramaa un sie abi izskiras (jo vins runajot ar citam) un taa kaa visu vakaru sis mani lenca, tad iedevu numuru un piekritu satikties. Par to, kas tur notika, uzzinaju tikai veelaak, musu randina. lai gan man vins loti patika, riktigi stulba situacija un nodomaju, ka calis ir asshole. Tapec arii pasutiju jo domaju, ka man izdaris tapat. Bet nu tagad izdomaju dot iespeju, vismaz iepazit tuvak, jo pati ilgi nevareju aizmirst un vins arii. Gaidu tagad superigos komentarus (l)(l)(l):-D:-D:-D
10.10.2018 22:53 |

Reitings 340
Jaa, bet taisniba, pats sakums un jau problemas. Samera nomacosi.

Nu, pats, pats sākums bija tad, kad Tu viņu rupji atšuvi... Varbūt viņš tik ļoti uztraucas, nav pārliecināts tāpēc, ka domā, ka Tu varbūt atkal pasūtīsi viņu, ja kaut kas nebūs pa Tavam prātam. Varbūt viņš tā kā attaisnodamies Tev to visu stāsta?
Radi viņam mieru, pozitīvas emocijas, iedvesmo un atbalsti... Tad redzēs, kā viss ievirzīsies. :)
10.10.2018 22:54 |

Reitings 274
Nav komentāru. Nebūs.
10.10.2018 22:55 |

Reitings 883
Rick, nolaid gaisu. Tiesi taa, bet stasts jau ir par to lai vinam pasam kkas sanaktu, jamaina skatijums. Esmu arii to esmu teikusi. Vins pats zina, ka nav isti pareizaa mentalaa stavoklii sobrid. Par tadam lietam varam brivi runat.
Lai mums kkas sanaktu, jaa es laikam ar depresivu virieti nevaretu, bet redzu potencialu!
10.10.2018 22:56 |

Reitings 340
Tapec arii pasutiju jo domaju, ka man izdaris tapat.

Nu, paga... Tad kāpēc atšuvi? Jo ilgi neatbildēja, vai tāpēc, ka domāji, ka arī ar Tevi izrīkosies tā, kā ar bijušo? :D
10.10.2018 22:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)