Kādi "darugi"?
Tev ir iekšas atklāti un klātienē personiski sejā pateikt pretenzijas tiem, kurus internetā, minot vārdus un uzvārdus, esi kritizējusi?
Varbūt arī ir mağistra grāds kādā nozarē un nokārtots kaut kas analogs advokatūras eksāmenam?
Jā?:-P
Jebšu viltus "anonīma" caureja vienkārši? Uznāca, kā jau ikdienišķā maizīte?
Man ir pie dirsas reakcija uz šo komentāru; te ir opcija ignorēt jamapampu caureju.
Salīdzinājumam; man sejā pasaka, ka esot vienalga, pēc kādas algoritmu sistēmas veic pieprasījumus datubāžu sistēmai:-D.
Uzrakstu matemātiski pamatotu dokumentu, kuru bez manis paraksta tur 8 cilvēki ar pieredzi virs 10 gadi un minimums mağistra grādu.
Iedodam priekšniecībai rokās.
Tomēr es nekad nedz mutiski, nedz rakstiski nekur to nepublicēšu, nekad. Aizmirsu. Un klients nav LV sīkaļa.
Kādam varbūt būtu pie pakaļas, ka "matenes pamati pofigā" maksā ne mazāk kā 800 cilvēkstundu darba ofisā kā minimums?
Atšķirība ir tāda, ka vienam ir darbs, kamēr ir projekts, jo pienākumus numur 1 dara izcili, pienākumus numur2 vnk briesmīgi! ;-)
Tikai es nekad nekur ne mutiski ne ratkstveidā ne elektroniski to neminēšu, norādot konkrētu personu. Papīri ir un ar to pietiek.
Ja man prasīs, es atsaukšos uz pienākuma numur1 perfekto izpildi. Neko citu. :-)