Esmu strādājusi gan naktsmaiņas(22-8.) gan vakara maiņas (15-23), gan rīta (7-15).
Naktsmaiņas bija šausmas. Bija retas reizes, kad jutos labi, bet parasti jau ap pl. 3 sāku slēgties ārā. Izgulēties bija ļoti grūti, neatkarīgi, cik ilgi gulēju. Pēc pamošanās tapat vel kādas 3 stundas staigāju, nesaprotot, kas notiek. Man pat bija grūti starp nakstmaiņām aiziet uz veikalu, nemaz nerunājot par laiku jebkam citam.
Visvairāk enerģijas man bija vakara maiņās, bet neteiktu, ka patika darba laiks. Jā, vienmēr biju izgulējusies, gāju gulēt normālā laikā un biju aizmirsusi, ko nozīmē celties ar modinātāju. Bet man ļoti nepatīk darīt savas ikdienas darīšanas, zinot, ka vēlāk jaiet uz darbu. Es tā kā pirms darba jau atpūšos, izdaru, kas jāizdara, bet mani tas brīvais laiks pirms darba savā veidā tik ļoti nogurdina, ka par darbu vēlāk domāt negribu + atkrīt jebkādas izklaides ar draugiem un ģimeni, jo parasti visi atbrīvojas tikai vakaros.
Tā kā izvēlos labāk pamocīties ar celšanos agri, toties diena paiet ļoti ātri, un tu jau esi brīvs pl. 15 un visa diena brīva.
Kā ari man ļoti patīk 12h darba diena. Ir ļoti nogurdinoši, toties reāli vairāk kā 15 dienas mēnesi ir brīvas.