Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Šampūni & citas lietas blondiem matiem

Reitings 4083
Reģ: 22.11.2013
Sveikas(l)
Virsrakstā jau ir tēmas galvenā doma.
Padalaties lūdzu ar šampūniem, balzāmiem, maskām u.c lietām, kuras lietojiet, lai saglabātu blondos matus skaistus :)
Interesē viss, bet visvairāk gan šampūni, kuri dod matiem toni. Kādus izmantojat? Kur pērkat? un kāds/ cik ilgi saglabājas efekts?
Pati reizi nedēļā izmantoju kādu poļu izcelsmes šampūnu, kurš matiem piedod mazliet pelēcīgu toni, bet vēlos ko pamainīt :)
01.10.2018 20:19 |

Reitings 58
Reģ: 30.06.2018
Fanola purple shampoo. Perfekts, tiešām. Nesausina matus un neož dīvaini, un paliek ļoti skaists tonis. Ja tur minūtes 15, mati paliek ļoti silvery, man patīk paturēt mazāk un tādu maigu pērļu toni iegūt.
.
Ikdienas lietošanai Tony n Guy blondiem matiem, pataisa gaišākus, spīdīgākus un zīdainus.
01.10.2018 21:17 |

Reitings 58
Reģ: 30.06.2018
Kad meklēju Fanola, es pirku te, šī bija vienīgā vieta Rīgā, kur bija https://m.facebook.com/fanolalatvia/ tagad izskatās, ka ir arī 1a.
01.10.2018 21:19 |

Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
Man arī šis jautājums aktuāls. Nav viegli uzturēt smuku blondo toni ,tos pārāk nesabojājot, īpaši, ja savi mati pirms tam nav bijuši gaiši.
Esmu sapratusi, ka uz maniem matiem darbojas regulāra matu kopšanas līdzekļu mainīšana.
Blondā toņa uzturēšanai lietoju Redken Blondage violeto šampūnu un kondicionieri.
Esmu izmantojusi arī Kerastase masku komplektā ar Kerastase Touche ( precīzu nosaukumu neatceros). Mati superīgi mīksti, bet kopējais efekts tomēr labāks no Redken.
Starplaikos uz maiņām lietoju CHi Infra Shampoo, Redken All Soft un Biosilk Volumizing Shampoo.
Lietoju arī matu eļļas -Rich Argan oil šobrīd, taču nesen izlasīju, ka argāna eļļa veicina matu dzeltēšanu. Nezinu, neesmu to novērojusi.
Pirms matu žāvēšanas ar fēnu - Kerastase Discipline Spray.
02.10.2018 10:12 |

Reitings 4083
Reģ: 22.11.2013
Paldies meitenes (l) Būs jāpamēģina kaut kas no ieteiktajiem.
Jums blondums ir ar blondo krāsu vai ar balinātāju iegūts?
02.10.2018 18:16 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits