Oktobris 01.-07.

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Labrīt, meitenes!
01.10.2018 08:17 |

Reitings 933
Reģ: 25.09.2017
Šķiet, ka neko negribas darīt un viss ir slikti. Gribas mājās zem segas ar tēju un cepumiem, mīļotā vīra apskāvienos. Viss, ko vēlos šobrīd pilnai laimei. Nemaz nerunāšu par to, cik ļoti negribas braukt uz darbu, strādāt, domāt, darīt:-D Bet gribas Ziemassvētkus, laikam jāsāk jau atlikt nauda Ziemassvētku dāvanām:-D
01.10.2018 15:43 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Sveiki.
Andie - jutu tavu sāpi. Es divas reizes pēc sēņošanas esmu pannu mainījusi. Pēdējā reizē atlauzu tā, ka līdz mājām nolauztā iesprūdusī daļa vilkās pa asfaltu grabēdama pakaļ. Skats par miljonu

Es pievienojos. Man arī zema meža mašīna - vēl nesen skrūvēju atpakaļ ( labi ka to neizdarīju es ) :-D
Parasti visa apakša gluda nopulēta ar zāles rotājumiem. Vispār es par savu zemo meža mašīnu nesūdūs turas godam tik savirze ik pa laikam jāpieregulē :-D
01.10.2018 16:26 |

Reitings 10509
Pagājušo piektdien biju uz mažu ar sedanu/benīnieku. Mašīnu ar kuru nebiju braukusi kādus gadus 2x. Tikpat zems kā meža mašīna. Arī uzrušināju ar purniņu zemi bedrē kurā jau iepriekšējā ned. Bijām iebraukuši ar meža kāru.
Viss sākās ar to, ka Nestes kartei nauda nebija aizgājusi tā nu braucu uz mežu un rēķināju katru kilometru. Braucu atpakaļ no meža un dators rāda 39 km atlikums. Saprotu ka līdz Rīgai un lîdz Nestei netikšu. Labi ieleju cirkulī 2l lai tiktu līdz Nestei. Skatos datorā nu 39km vietā 7km, bet benžam jābūt. Zvans vīram - situācijas izklāsts. Protams mani mierina ka pietiks. Ar prātu saprotu ka pietiks. Braucu ārā tumsa un negaiss ar lietu un pēkšņi dators rāda 4km - man jau stresiņš parādās. ( meža mašīnai vajag apmēram ninūti lai izkalkulētu atlikumu.) izslēdzu visus kondicionierus... ieslēdzu nakts paneli braucu ekonomiski ( velkos ) un pēkšņi 0 km. Es jau nu fsjo vai nu palikšu vai aizbraukšu. Cik es laimīga ierados Nestē :-D
01.10.2018 16:46 |

Reitings 331
Reģ: 12.06.2012
Sveiciens pirmdienā!
Man šodiena patīk - ofisā ir par pusgrādu siltāks kā mājās, darbi iet no rokas un tā iegrimu kodā, ka tikai tagad attapos, ka var taču arī Kosmo ieiet. Vismaz darbs, ko plānoju paveikt pa pusnedēļu, būs paveikts jau šodien!
Pa brīvdienām Asos novēroju interesantu lietu viena un tā pati jaka Asos ir par 40 eiro dārgāka kā pašas firmas internetveikalā.
01.10.2018 16:58 |

10 gadi
Reitings 1649
Reģ: 26.01.2016
Zīle, man tāds muļķīgs jautājums, varbūt.. kāpēc nevarēji pieliet pilnāku bāku cirkulī? :-|:-D
Negribās ticēt, ka kāds tiešām tā taupa kapeikas(ja nu nestē lētāka degviela), ka pat riskē palikt pusceļā :-P
01.10.2018 18:53 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Vajadzīgs padoms! Ja kāda vēlas uzklausīt ,tad uzrakstiet!
01.10.2018 18:54 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Es jau nebraucu ar nekādu meža mašīnu, man ir sēdināts hačbeks:-D man jau bēdas dzīvē sagādā noteikta slīpuma un augstuma "guļošie" bet nē, vajadzēja tos kāpostus no ellē ratā Mazipisāniem. :-D Cik manas ausis dzird, tad sailentbloks labajā pusē ir adios, vienas no atsaitēm arī VAR dzirdēt, baigi traki turu īkšķus, ka tā ir atsaite, kas tur klankšķ nevis aplauzta amīša atspere. Jāiztur līdz 6dienai, jad varēs pacelt augšā un novērtēt skādi.
Bumblebee ,Asos vnm ir mazliet dārgāk, bet nu 40 eur ir labs lēciens.
01.10.2018 19:05 |

Reitings 463
Reģ: 25.10.2012
Zīle, man tāds muļķīgs jautājums, varbūt.. kāpēc nevarēji pieliet pilnāku bāku cirkulī?
Negribās ticēt, ka kāds tiešām tā taupa kapeikas(ja nu nestē lētāka degviela), ka pat riskē palikt pusceļā

Es tieši to pašu nodomāju. :-|
01.10.2018 19:25 |

Reitings 10575
Neons, man ir Vanish OxiAction spray's, bet vēl neesmu sapratusi, cik labs (tuvākajā laikā notestēšu uz pamatīgi ieēdušos tauku pleķi šortiem), bet uz dīvāna būtu bail pūst. Ka nesanāk beigās lielāka skāde. Kāds Tev ir tas mazgājošais putekļusūcējs (laikam jau bildi prasās)?
01.10.2018 19:25 |

Reitings 10575
Meitenes, šis jautājums nav zaudējis aktualitāti:
Jautājums, vai esat mēģinājušas tīrīt traipus no mēbeļu auduma ar sodu? Tā, ka uzber dzeramo sodu, patur un tad ar putekļusūcēju izsūc.. ?
Nav līdzīgi kā tad, kad ar ūdeni ko cenšas ko labot, bet tiek pie vēl lielāka pleķa?
01.10.2018 19:26 |

Reitings 1531
Reģ: 28.07.2017
Cik manas ausis dzird, tad sailentbloks labajā pusē ir adios, vienas no atsaitēm arī VAR dzirdēt, baigi traki turu īkšķus, ka tā ir atsaite, kas tur klankšķ nevis aplauzta amīša atspere.

Normālas ausis tev. :-D Atgādina Kostju no VML, tas arī mašīnas pēc skaņas varēja pateikt. Ne tā kā es.:-D Pāris gadus atpakaļ radinieks iedeva man rezerves mašīnu pabraukāt pa ziemu, kamēr beigsies apskate. Mašīna gandrīz vienā vecumā ar mani, bet kas tad man - dragāju pa sniegu mierīgi, -15 grādos pāris minūtes pasildu sveces, piekurbulēju veco dīzelīti un maucu. Vienu dienu vīram saku, ka mašīna bišķi sākusi staigāt pa ceļu, mazliet stūri drebina. Mans dārgais paskatās zem mašīnas un sāk bļaut kā nelabais: "Trakais sievišķi! Mašīnai pakaļējais tilts pārlūzis uz pusēm! Un tev bišķi stūri drebina?! Kā tu vispār uz ceļa noturējies?!" Atņēma man mašīnas atslēgas un prieki beidzās. (s) Tad vēl nedēļu atpakaļ paņēmu mūsu mašīnu, lai aizbrauktu bērnam pakaļ uz dārziņu (to ar pannu ķibelēm). Pārbraucu mājās un stāstu, ka atpakaļceļā man tāda dīvaina braukšana bija, it kā neliela pretestība. Jautāju, vai vīrietis nav gadījumā riepas mainījis. Šis tā dīvaini uz mani paskatās, pabrauc testa apli un ko dies - roķenes trose iesprūdusi un nav atlaidusi bremzes. :-O Es neteikšu, cik km es tā mierīgi novīlēju:-D
01.10.2018 19:33 |

Reitings 10575
7heaven, man pēc tādiem stāstiem vispār aizliegtu ar mašīnu braukt 8-)
01.10.2018 19:47 |

10 gadi
Reitings 1649
Reģ: 26.01.2016
Scandinavian, esmu mēģinājusi tīrīt, kad kaķis dīvānu piečurāja, lai noņem smaku. Ne vella nenoņēma. Man nav ticība, ka vienkārši uzbērta soda var noņemt traipus. Bet ja nu Tev izdodas, tad pasaki man arī :-D
Es lietoju HG dīvāna tīrīšanas līdzekli. Ja neizmanto 1 pleķītim, bet lielam laukumam, tad neredz pāreju un manu gaišo dīvānu iztīra labi. Pirku depo.
02.10.2018 07:45 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Šī bija nenormāli auksta nakts. Gulēju knapi 5h un nesaprotu kā izvilkt šito dienu. Sajūta it kā būtu ballējusi vakar.|-)|-)|-)
02.10.2018 08:44 |

Reitings 10509
Zīle, man tāds muļķīgs jautājums, varbūt.. kāpēc nevarēji pieliet pilnāku bāku cirkulī?
Negribās ticēt, ka kāds tiešām tā taupa kapeikas(ja nu nestē lētāka degviela), ka pat riskē palikt pusceļā
sporta pēc 8-)
02.10.2018 08:59 |

Reitings 613
Reģ: 20.11.2017
7heaven, Tavus mašīnas piedzīvojumus patiešām ir aizrautīgi smieklīgi lasīt. Es vēl jutos slikti, ka pāris reizes esmu braukusi ar paceltu roķeni, bet sāku saprast, ka tie salīdzinoši ir ziediņi. :-D
02.10.2018 09:26 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Haha, par mašīnām runājot, man laikam trakākais ir bijis šogad, kad braucu bez sajūga :D Bet tur vīrietis vainīgs, bija jau pirms tam problēma ar sajūgu, bet viņš teica, ka varu braukt un pavisam sajūgs nepazudīs, bet nē, pazuda gan un tajā brīdī biju 40 km no mājām, 3 naktī un jā, braucu mājās bez sajūga, labi, ka satiksme nebija un pirms tam viņš bija izstāstījis, kā jābrauc bez sajūga, mājās tiku veiksmīgi :D pēc tam pats dabūja stumt ārā mašīnu no mana pagalma un mocīties braucot, jo teicu, ka es pati bez sajūga līdz garažai braukt vairs netaisos :D
02.10.2018 09:46 |

Reitings 1531
Es ne jau tīšām braucu ar iesprūdušu roķeni. Atlaidu kā parasti un braucu. Vecis vainīgs! Vēl pāris gadus atpakaļ ar iepriekšējo mašīnu ielidoju krustojumā pie sarkanā, jo bremzes pazuda. Tad gan bail palika. Izrādījās, ka no agresīvās ielu kaisīšanas ķīmijas bija sadilusi bremžu trubiņa, kurai pārplīst vajadzēja tieši tad, kad es pie stūres apsēžos. Tāpat kā mistiski pārstāj strādāt logu tīrītāji lietū, bet servisā pēkšņi viss darbojas. Sūdi notiek.
02.10.2018 11:12 |

Reitings 1531
man laikam trakākais ir bijis šogad, kad braucu bez sajūga

Ā, tas arī ir bijis. Bet apzināti. Nogurdinošs brauciens, bet nekā traka. Vienreiz jaunībā biju ciemos pie draugiem, savajadzējās kaut ko veikalā nopirkt. Es biju vienīgā vēl skaidrā, tad draugs iedeva savu mašīnu, lai aizbraucu līdz veikalam. Aizbraucu, atbraucu. Nevaru saprast, ko visi ņirdz. Prasa, kā bija braukt ar viņa mašīnu. Es negribēju izlikties baigi cacīga un kritizēt svešu mašīnu, saku "normāli". Visi sāk rēkt vēl trakāk. Izrādās, esot kārba salūzusi un pazudis 1.un 3.ātrums:-D. Tad gan es sataisīju pokerfeisu un paziņoju, ka 2.un 4.ātrums tak palicis, tāpēc aizbraucu "normāli":-D8-).
02.10.2018 11:31 |

10 gadi
Reitings 212
Reģ: 14.05.2011
Besī laukā... Šodien svētki, itkā jātaisa kūka priekš visiem citiem, bet es skatos uz visām kūkām kuras ienāk prātā un man NEKAS nepatīk, visas ķēpīgas, vajag ko "spacial" un vienkārši laikietilpīgas. Negribas pat no mājas iet laukā pārtiku pirkt šodien. Besīī..
02.10.2018 13:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits