Jauna diena un mīlestība pazuda

Reitings 5
Reģ: 30.09.2018
Aizvadīts pus gads, bijis kā pa kalniem, gan prieks, gan bēdas. Pēdējais laiks bija vienreizējs - nekādu strīdu, lieliska komunikācija, tika runāts par ģimenes veidošanu utt. Taču kādu rītu viņš man pateica - Es Tevi vairs nemīlu, nemīlu jau kādu laiku, es skatījos acīs un meloju, nekad vairs nebūs tā, kā ir bijis. Aizmirsu piebilst - man tas viss tika pateikts caur īsziņu. Vienīgais, ko es vēlējos, lai cilvēks man ieskatās acīs un to pasaka, es vēlējos, lai viņš ir vīrietis, nevis truli slēpties aiz telefona ekrāna. Rodas jautājums - kā cilvēks var skatīties acīs un teikt tādus vārdus? Nesāpina patiesība, taču sāpina meli. Viņš apgalvoja, ka pēdējo laiku ir centies atjaunot jūtas, ir mocījies, taču nekā, interesanti ir tas, ka nenovērēroju nekādas izmaiņas, neizkatījās, ka cilvēks būtu nelaimīgs. Pēc šī visa es esmu nobloķēta sociālajos tīklos, izņemot whatsapp un snapchat. Kādēļ ir jābloķē? Ja tā - kādēļ atstāj mani kaut kur? Es taču liku svētu mieru. Vai šis skaitās mūsdienu 21.gs vīrietis?
Joprojām ir grūti to sagremot, nekad nav nācies saskarties ar divkošiem. Vai kādai no Jums ir bijusi līdzīga situācija? Un kā ar neatlaidību doties tālāk? :-)
30.09.2018 20:59 |

Reitings 5
Pats galvenais teica, ka nekad nevienu nemēdzot bloķēt. Arī citas bijušās nav bloķējis, pat joprojām ir draugu sarakstā. Kāds tad man ir ticis tas gods, būt tai izredzētajai.
Un par to, ka man ir aviobiļetes, par to viņam ir pilnībā vienalga. Esmu iztērējusi naudu par neko. Ahh. Paldies, Paldies Jums. (l)
01.10.2018 10:37 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Nu izmanto tās biļetes, aizbrauc ceļojumā tā pat vien :D
01.10.2018 11:25 |

Reitings 511
Reģ: 13.06.2015
Ā tad sanāk ka tā kā tu jau esi iztērējusi naudu par aviobiļetēm tad viņam vajadzēja turpināt tēlot ka mīl tevi līdz brīdim kad būsi izciemojusies un ielidosi Rīgā lai biļetes neietu zudumā? :-D dzelžaina loģika. :-D man kaut kā baigi spiežas cauri tas, ka "kā viņš tā, man tak bija iztērēta nauda par lidmašīnas biļetēm". Priecājies ka esi tikusi vaļā no tāda mīkstmieša, kurš pamet caur SMS nevis aci pret aci izrunājas ka pieaugušiem cilvēkiem pieklājas. Un ka bija pagājis tikai pusgads.
01.10.2018 12:52 |

Reitings 1602
Reģ: 29.04.2017
man situācija diezgan līdzīga izvērtās - no rīta bija buča, mīlu, gaidi mājās un aizgāja uz darbu, vakarā pārnāca, pavakariņojām, sākām kopā gatavoties gulētiešanai un tad viņš mani pameta ar līdzīgu tekstu - viņam esot apnicis mani mānīt. manā gadījumā kopā bijām 4 gadus, bet arī es joprojām nesaprotu, cik ilgi tiku mānīta, jo iegādātais dzīvoklis bija sākts remontēt, abi gādājām mēbeles un citas sadzīviskas lietas un viņš vēl pats uzsvēra, ka ļoti gribot dzīvot kopā utt. bet viņš sakrāmēja savas mantas un aizgāja, bet man neko smalkāk nepaskaidroja. uz zvaniem neatbildēja, kur nu vēl ziņām. viņam jau gadu ir citas attiecības, bet es esmu palikusi viena bez atbildēm un spējas kādam uzticēties.
štrunts par iztērēto naudu un biļetēm - ir jāmāk dzīvot tālāk. pus gads ir nieks, galvenais saglabāt pašcieņu un neskriet pakaļ. acīmredzot, Tu esi pelnījusi labāku, bet viņam, lupatai, lai veicās.
01.10.2018 13:10 |

Reitings 5
Nav nepieciešams otram uzreiz brukt virsū vai pasmieties, mēs nezinam to, ko otrs izcieš uz savas ādas un ko vēl paši izcietīsim, tas ir tīri vispārīgi.;-)
Iesāku šo diskusiju, jo vēlējos padalīties ar to, kas ir uz manas sirds, iespējams, vēl kāda ir izjutusi to pašu, spētu izprast un sniegtu motivāciju neapstāties..
Katrā ziņā paldies par katru komentāru, bija interesanti uzklausīt Jūsu domas!
Labu dienu vēlot,
Gabriela
Xoxo
01.10.2018 13:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits