Abi neesam nekādi padsmitnieki, abiem ir 20+, protams, neesam vēl tik pieauguši, taču ir sasniegts brieduma līmenis.
Analizējot šo visu, tik tiešām liekas, ka mīlestība ir tikusi sajaukta ar parastām simpātijām, pieķeršanos. Vajadzīgs laiks, lai ar vēsu prātu varētu uz to atskatīties un saprast.
Vēl dažas stundas pirms aiziešanas, viņš teica, ka mīl mani, viņam tik ļoti ir ar mani paveicies. Smieklīgi, ja tā padomā. Tik tiešām jāpriecājas, ka manā dzīvē vairs nav tāds cilvēks, man atbrīvoja vietu, kam labākam. Vienīgais, kas ir palicis, tie ir jautājumi, uz kuriem pamazām rodu atbildes. Vairs nekas. Nav pat palikušas dusmas vai nepatika, nekā, es sapratu, ka šādas negatīvas emocijas traucētu man pašai tālāk dzīvot mierīgi, kā arī, katrs dzīvē saņem to, ko ir pelnījis..:)
Kādēļ uzsvēru par snapčatu un wpp - tās bija vietas, kur mēdzām kontaktēties. Snapčatā - live, bildes, video, wpp - zvani, ziņas. No fb izdzēsās pats, taču ig nobloķēja gan, bet putniņi čukst, ka nav nācis klāt, ne piesekots jaunam cilvēkam, haha. Es nebloķēšu, jo neuzskatu to par vajadzīgu. Tas ir bērnešķīgi. Katrs cilvēks mūsu dzīvēs ienāk uz zināmu laiku un tikai tādēļ, ka mums vairs nav ejams viens ceļš, nenozīmē to, ka cilvēks vairs neeksistē. :-)