Iesiet vēlēt

Reitings 586
Reģ: 03.04.2018
Jā vai nē? Kas palīdzētu pacelt dibenu un doties pildīt savu pienākumu?
26.09.2018 19:02 |

Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
Viņi teica, ka sākts svarīgs darbs, viņi turpināšot iesākto pie veselības aprūpes un nodokļiem. Turpināšot tādā pat garā. Šogad uzlabota veselības aprūpe, izglītība un nodokļu iekasēšana.
Nālamgad varēs turpināt iesāktos darbus pie sakārtošanas.
04.10.2018 12:26 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Viņi teica to un šito. Pirmkārt viņi visi kaut ko saka, sola, būtībā tukša muldēšana.
Otrs...sakārtots tur nav nekas :)
04.10.2018 12:31 |

Reitings 948
Reģ: 18.06.2018
Šogad uzlabota veselības aprūpe, izglītība un nodokļu iekasēšana.
O, jā, regulāri nestrādājošā e-veselība, valsts apmaksāto ārstu pusgadu garās rindas, pilnīgākā putra ar nodokļu aprēķinu algām utt. pilnīgi noteikti ir "uzlaboti". :-D:-D:-D
P. S. Esmu PRET visām partijām. :-D
04.10.2018 12:57 |

Reitings 59
Reģ: 22.03.2018
@red jasper
es nebalsošu par partijām, kas sola kaut ko labāku, kaut ko mainīs, jo es visu pats saviem spēkiem esmu sasniedzis, tagad tikai sēžu un biznesā nauda nāk, bet lai līdz tam tiktu, ļoti smagi nācās strādāt. tapēc man nav pieņemami, ka visi bomži un lauķi sajūsmā balsos par kādu no partijām, kas kaut ko sola, jo man neko nevajag, jo kapēc viņi var pirst dīvānā un gaidīt kad valsts sāks ar sevi, pa to laiku es katru dienu 24/7 šancēju smagi.
par politiķu darbiem.. vienīgais politiķu darbs ir balsot, t.i pa pogām spiest.. tu balso, lai ievēlētu savu pārstāvi saeimā.. es balsoju par ilglaicīgiem un pieredzējošiem.
rinkēvičs ļoti labi un progresīvi reprezentē Latvijas tēlu kā uz rietumiem ejošu (esmu pro ES un NATO), par Inesi Egneri kā Nacionālās drošības komisijas vadītāju pilnīgi neko sliktu nevar pateikt un dombrovskis Latviju iznesa ārā no krīzes, kamēr neviens to nevēlējās darīt.. bonus viņam par to.
Pats esmu ar augstako izglītību politikas zinātnē, esmu intervējis, runājis ar politķiem un ir jāsaprot, politika ir politika, tu nevari tur iet kaut ko gāzt un mainīt, ir likumi un visu var darīt likuma ietvaros.
04.10.2018 13:00 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
silikons
Pēc Tavas atbildes spriežu, ka Tavs bizness tieši vai pastarpināti ir atkarīgs no valsts politiskā kursa - shēmošana vai labvēlīgi likumi noteiktām grupām. Ja tas būtu no sirds godīgs bizness, tad Tu kliegtu par nodokļu netaisnību, kas spiež nost mazo/vidējo biznesmeni.
Protams Tavā gadījumā jābalso par veciem, kas neko neplāno mainīt. Tāpēc jau viņi tur ir pa visām partijām izplūduši - lai nekas nemainītos!
04.10.2018 13:10 |

Reitings 948
Reģ: 18.06.2018
tas būtu no sirds godīgs bizness, tad Tu kliegtu par nodokļu netaisnību, kas spiež nost mazo/vidējo biznesmeni
Man gan ir novērojums, ka kliedz lielākoties tie, kas no biznesa ne sūda nesaprot un nemāk un vaino nodokļus pie tā, ka nesanāk, kaut gan nesanāk ne jau nodokļu vainas dēļ. Vnk ne visiem ir biznesa ķēriens un spēja vadīt un veidot biznesu.
04.10.2018 13:15 |

Reitings 1093
Man patīk apgalvojumi, ka kāds visu esot sasniedzis pats. Tā nenotiek nekad.
Ko nozīmē bomži un lauķi?
Of course, uz vietējam tirgum orientētās darbavietās strādājošie pelna mazāk, nekā uz ārvalstu tirgu orientētie.
Tad rodas sajūta par nebomzību un inteliğenci. :-P Labāk patīk vienotra jauniešu dirstuve, kur cilvēki atzīst, kāpēc viņiem ir darbs:-P. Varbūt tie jaunieši nav bijuši teicamnieki literatūrā, raksta AMA frāzes:-D. Tomēr pielec diezgan daudz. Pat labāk nekā daudziem supergudriem profiem ar pieredzi.
Nelauķu darbavietas galvaspilsētā ārzemju tirgum, diemžēl lielākoties ir algu atšķirību dēļ. Nevis strādājošā pārākuma pār rietumu kolēği dēļ.
Ir pēdējā laikā lielāka inovāciju, R&D kustība, tomēr lipināšana joprojām dod vairāk darbavietu.
04.10.2018 13:21 |

Reitings 806
Pirmkārt, biznesu nekad nespēs vest visi cilvēki. Tie ir tikai mazs % kam padodas.
Otrkārt, viegli jau vadīt biznesu, ja Tev ir praktiski monopols, vai Tu esi lielais uzņēmums, kur nauda nāk kā pa reni. Bet iet runa par mazo un vidējo. Nodokļi tos spiež lejā. Protams ir izveicīgāki un mazāk izveicīgi uzņēmēji, tā tam ir jābūt. Bet valsts interesēs ir lai uzņēmējdarbība plauktu, neatkarīgi no uzņēmēju kvalitātēm. Valsts ir atbalsts, nevis kā pie mums praksē - ienaidnieks. Kāmēr šī domāšana nemainīsies, tikmēr mēs tā arī dzīvosim - lecīgā elite un sūdainā tauta.
04.10.2018 13:25 |

Reitings 59
klausoties jūsos saprotu, ka neko nerubījat no biznesa... nav viens purns, kas kaut ko ražo.. Latvijā ražo tikai dauņus un datoriekārtas (MITS)
biznesā ir cilvēku kopas, inverstori, sadarbības partneri, ārsvalstu īpašnieki - vesels tīkls.
04.10.2018 13:33 |

Reitings 806
silikons
Man tāds jautājums, ja jau Tev tā viss dzīvē nokārtots un pasarg dies, ja politiskā vidē mainīsies kaut kas uz labāku pusi. Tu tomēr ar lieliem vīriem rokojies, tad palīdzi saprast, vai tās 24/7 nostrādātās stundas kalpo politiķiem un viņu kungiem kā attaisnojums, kāpēc drīkst izzagt valsti un iedzīvotājus? Tas ir mierinājums krāpšanai pret stulbo tautu? Katrs paņem savu tiesu, jo uzskata, ka pēc 24/7 līšanas pakālā un uz augšu, ir laiks paņemt to, kas nāk par brīvu no tautas maka?
04.10.2018 13:36 |

Reitings 806
Maza piebilde - nopietns uzņēmējs, kam nauda nāk pa reni, nesēdēs Cosmo forumā un nedirsīs cik visi neko nerubī no biznesa. Bet nu katrā jau sfērā ir balamutes. Ar to ir jāsadzīvo. Man prieks, ka Tev viss ir kārtībā un Tu visu rubī. bet šeit ir cita tēma. Vienīgais, kā Tu varēji savu lepnību iepīt tēmā ir paziņot par to cik LV ir patīkama investīciju vide. Un vai investoram atmaksājas būvēt fabriku Latvijā vai tomēr citās zemēs.
04.10.2018 13:42 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Turpināšot tādā pat garā. Šogad uzlabota veselības aprūpe, izglītība un nodokļu iekasēšana.

Nauda ir iztērēta, bet rezultātu nav. Kāpēc Igaunija ar mazākām izmaksām dabūja rezultātu - tāpēc, ka viņiem nav tādas korupcijas.
04.10.2018 13:42 |

Reitings 1093
Lielam uzņēmumam nauda arī nenāk kā pa reni. Pasaules mērogā konkurence pieaug ar katru dienu.
Drīzāk kādam vietējam vai pusvietējam, kam ir ilgtrrmiņ valsts/pašvaldību pasūtījumi. Tur vismaz var plānot naudas plūsmu.
Grūti ir pavisam maziņiem, kas ir 1 - 2 - 3 cilvēki, kaut kā tā. Pamēğiniet pastrādāt, es parēķināju, man gan lētāk un ērtāk iznāktu sekojoši: dabūt pasūtījumu rietumos un outsourcēt tālāk uz citu valsti izpildi. Sēdēt un savākt visu kopā, iekasēt naudu. Nodokļus nomaksāt sanāktu.
Strādāt kā IK pašam vai vēl taisīt mazu sia un algot personālu, paldies par kūkām. :-(
Paziņa darbina mazu SIA, ta daļu pasūtījumu atdod taisīt Potrugālē, Spānijā vēl kur tur. To nedarītu, par sevi pat nodokļus nespētu samaksāt. Slodze ta mainās: vienu mēnesi pietiek ar 170 cilvēkstundām, citu mēnesi vajag 500 cilvēkstundas, nākamo 200 cilvēkstundas. Kapā kamēr var un daļu izmētā pa frīlanseriem. Par kuriem te negrib strādāt nodokļu dēļ. Diezgan pabargi priekš pašnodarbinātajiem.
Būtu priecājušies par katru, kas neprasa pabalstus. Nekā, ja tu kādu laiku neko neplni vai ilgāk nopelni maz, bezmaz kā ienaidnieku uzskata.
04.10.2018 13:44 |

Reitings 1093
silikons trollē: uzņēmēji nenodarbojas ar politiķu intervēšanu. Neviens nevar pastrādāt 24/7/365:-).
04.10.2018 13:51 |

Reitings 59
@redjasper
mans bizness ar politiku nekādīgi nav saistīts :)
kā jau kaimiņš teica, tauta ir stulba un es tam pilnīgi piekrītu. Tauta vienkārši ļauj, lai to drāž. Paskaties uz Rīgu, Saskaņa uzvarēja un tagad notiek masīvākā naudas pizģīšana ever, kas visus rīdziniekus apmierina. Tāpat kā pensionārus apmierina Lembergs.
04.10.2018 13:52 |

Reitings 59
@TUL
tas ka tu nevari nenozīmē, ka neviens nevar :-D bļin, jums kpv basotājiem tiešām tikai pussmadzene strādā. bet nekas, KPV dabūs savas vietas, tad kļūsiet turīgāki par mani:-D
04.10.2018 13:54 |

Reitings 1093
Ko ta lembis nodarījis?
Nedaudz varētu paportretēt to veiksmīgo biznesu?
04.10.2018 13:55 |

Reitings 806
silikons
Pēc manas mērauklas Ausainais un Co dara pilnīgi to pašu ko varas partijas saeimā - ņem, kur var paņemt. Bet vienus Tu gāni (jo tev arī ir sarkanās līnijas vienīgā mēraukla), bet otrus Tu gatavs atbalstīt.
Un kā Tu parādi, ka esi intelektuālāks par KPV balsotājiem, ja pats tādā pašā manierē komunicē? Jo tev nauda nāk pa reni? :d
04.10.2018 13:58 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Humora deva šitā diskusija.
Mums te viens biznesmenis politiķis ar augstāko izglītību :D
Pēc tavas loģikas, ir vai nu gudrie biznesmeņi kā tu, vai tikai lauķi un bomži. Tu vispār apkārt esi apskatījies kas notiek??
Visi nekad nebūs biznesmeņi un visi nekad nebūs augstos amatos. Bet tas uzreiz to cilvēku nepadara par lauķi un bomzi :)
Laikam jau nav vajadzīgi skolotāji, medmāsas, ugunsdzēsēji utt. Viņi nav pelnijuši cilvēka cienīgu dzīvi jo "smagi nestrādā" kā tu....sviests.
04.10.2018 13:59 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Kas palīdzētu pacelt dibenu un doties pildīt savu pienākumu?
Mans dupsis jau dīdās nepacietībā, nevarēdams sagaidīt sestdienu, kad diedams nesīsies, nē, drīzāk lidos uz tuvāko vēlēšanu iecirkni.:-P
.
raven, kāpēc tāds nesaimnieciskums i naudas, i laika tērēšanā, ja lidosi no Norvēģijas ziemeļiem uz Bergenu, lai vēlētu klātienē?
Ir taču iespēja balsot pa pastu - kas vainas tai?
04.10.2018 13:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits