@red jasper
es nebalsošu par partijām, kas sola kaut ko labāku, kaut ko mainīs, jo es visu pats saviem spēkiem esmu sasniedzis, tagad tikai sēžu un biznesā nauda nāk, bet lai līdz tam tiktu, ļoti smagi nācās strādāt. tapēc man nav pieņemami, ka visi bomži un lauķi sajūsmā balsos par kādu no partijām, kas kaut ko sola, jo man neko nevajag, jo kapēc viņi var pirst dīvānā un gaidīt kad valsts sāks ar sevi, pa to laiku es katru dienu 24/7 šancēju smagi.
par politiķu darbiem.. vienīgais politiķu darbs ir balsot, t.i pa pogām spiest.. tu balso, lai ievēlētu savu pārstāvi saeimā.. es balsoju par ilglaicīgiem un pieredzējošiem.
rinkēvičs ļoti labi un progresīvi reprezentē Latvijas tēlu kā uz rietumiem ejošu (esmu pro ES un NATO), par Inesi Egneri kā Nacionālās drošības komisijas vadītāju pilnīgi neko sliktu nevar pateikt un dombrovskis Latviju iznesa ārā no krīzes, kamēr neviens to nevēlējās darīt.. bonus viņam par to.
Pats esmu ar augstako izglītību politikas zinātnē, esmu intervējis, runājis ar politķiem un ir jāsaprot, politika ir politika, tu nevari tur iet kaut ko gāzt un mainīt, ir likumi un visu var darīt likuma ietvaros.