Manuprāt, nav iespējams dabūt super skaistus, veselīgus, mirdzošus, slidīgus, garus matus kaut ko noteiktu lietojot (vienalga, maskas, kondicionierus, sprejus, eļļas, tabletes utt.), ja tādi nav ielikti šūpulī jeb no dabas. Arī kārtīgs miegs, nesmēķēšana un bez stresa dzīve nelīdzēs, tāpat kā arī izvairīšanās no matu fēnošanas, lokošanas un taisnošanas. Protams, tādējādi noteikti VAR matu stāvokli padarīt daudz labāku un veselīgāku, vizuāli glītāku, bet tas arī viss. Zinu, ko runāju, jo manai labākajai draudzenei, kuru pazīstu no bērnības, vienmēr bijuši tiešām skaisti, veselīgi, gari, biezi mati. Viņa nekad neko īpašu ar tiem nav darījusi, vienkārši šampūns, kondicionieris, reizi mēnesī matu maska. Ik pa laikam taisno un ielokā, guļ daudz mazāk, nekā es, un arī darbs mega stresains... Kamēr es ar saviem plānajiem un sausajiem ko tik neesmu mēģinājusi pēc dažādu profesionālāļu ieteikumiem... Ir, protams, mati kļuvuši veselīgāki un labāk krīt, ja salīdzina, kā man bija pirms tam, bet tas arī viss.
Tādi mati (ļooti līdzīgi) kā attēlā bija supermodelei Naomi Kempbelai. Skatījos viņas šovus un domāju, ahh, nu tik skaisti. Biezi, mirdzoši, smagi, seksīgi krītoši un ogļmelni. Un tad pēc vairākiem mēnešiem ārzemju presē parādījās attēli, kuros viņa peldas okeānā, un ir redzama uz aizmuguri noslīdējušu matu čupa, kas atklāj pusapļveida līmes nospieduma līniju virs pieres. Raksta saturs.. tas, ko pieaudzētie mati daudzu gadu garumā nodara dabīgajiem matiem (tagad jālieto pārūka). Acīmredzot, viņa tik ļoti iemīlējās tik super skaisti pieaudzētajos ideāla paskata matos, ka vairs nespēja sevi pieņemt dabīgajā izskatā un liedzās ik pa laikam taisīt "atpūtas" pauzītes, lai savējos atveseļotu jeb nezaudētu pavisam.
Respektīvi, attēlā redzamie mati, manuprāt, ir vai nu ļooti dārgu, ASV labāko salonu frizieru meistardarbs, kuri PIEAUDZĒ citu cilvēku matus, vai arī vienkārši fotošops.