Nekad nedari to, ko no Tevis sagaida.
šajā gadījumā labāk ir visam piekrist, bet ar tādu aktiermākslu, ka tas cilvēks kas Tevi apvaino paliks šokā.
.
Uz jebkuru uzbraucienu, par nagiem, izskatu, un ko tur vēl nē atbildi ar piekrišanu: jā man vecāki maksā par nagiem, jā pabeidzu vakareni, jā man atkarība no soc tīkliem, jā tas jā šitas, bet ar tādu ne jau ironizēšanu, bet tā, ka tā patiešām būs. Jeb - padošanās taktika.
.
mēles trīšanas un konflikta lielāka izraisīšana vēl lielākās auzās liks Tev iebraukt, tas cilvēks vēlāk visu izgāzīs + sāks citus radus censties pavērst pret Tevi, jo redz esi kaut ko sliktu pateikusi par viņu vai meitām utt, kaut arī viņš ir pirmais.
.
vēl protams vari taktiski radus izraudzīties - nekad nedari melno darbu, to ko var izdarīt citi. Prot radi/draugs utt, lai arī iet un runā ar viņu, kas ir Tavā pusē, lai pati izskatītos bez vainas, lai vainīgs paiek cits.
.
vēl variants protams ir pasaukt to cilvēku malā un skaidri un gaiši izrunāt ar viņu visu, pajautāt aci pret aci - "Ko es Tev vai Tavai ģimenei, vai kaķim/sunim esmu nodarījusi?"
.
tad nu seko jautājums cik ļoti vēlies šo situāciju atrisināt? (retorisks jautājums) jo pretī ar tādu pašu attieksmi vari doties cīņā jebkurā laikā. Labāk pamēģināt ko nestandarta.
.
Vai nu kādreiz esi kaut ko viņam tādu pateikusi, vai viņa ģimenei, kas izrādījies liktenīgs. Vai arī tā ir skaudība, kas te jau pieminēta vai vienkārša sacensība. Par to grūti spriest nezinot pārējos faktus.
.
vēl protams vari iedot pa muti, pļauku :D
.
tas ko Tu šajā gadījumā esi izdarījusi - atstājusi nesodītu to cilvēku jau no pirmās reizes kad sāka Tev kāpt uz galvu. Daži cilvēki redz to un izmanto to. Tātad, ja es esmu sliktu par Tevi kaut ko publiski pateicis un Tu tupi smaidi, kamdēļ lai es to vēl nedarītu un neturpinātu uzjautrināties un Tevi nodirst? (skatoties no Tava radinieka skatu punkta).
.
protams visbiežāk pielietotā taktika sievietēm šādos gadījumos ir 110% ignorēšana, līdz uzsprāgst vai arī citi radi sāks prasīt/jautāt/pārmest kāpēc viņu ignorē, kas atkal situāciju pasliktinās.
.
Domā "out of the box" principa, nevis standartā - "pakašķēties pretī"