Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

RIteņa riepas pumpēšanas uzgalis.

Reitings 63
Reģ: 22.03.2017
Pat īsti nemācēju virsrakstu noformulēt, taču lieta tāda, ka man ir ritenis ar tievajām riepā, respektīvi arī tas pumpēšanas galiņš ir citādāks, mazāks nekā parastajām riepām. Nevienā benzīntankā uzpumpēt nevar. Biju depo meklēt uzgali, taču man pateica, ka jābrauc uz kādu specializēto veikalu. Tad nu gribēju apvaicāties vai kāda nevar būt tik izpalīdzīga, kurai varētu būt šāds uzgalis, aizdot viņu uz vienu pumpēšanas reizi atlīdzībā pret kaut ko gardu. Dzīvojos pa Dārzciema pusi. :)
Ticēšu veiksmei un labām sirdīm.! :)
13.09.2018 17:47 |

Reitings 291
Reģ: 12.07.2015
Es gan neesmu droša, ka pavisam noteikti sapratu, kāds tieši Tev ir nepieciešams, taču man bija tāda pati problēma - izlīdzēja komplektiņš ar uzgaļiem, kas nopērkams Circle K (gan jau arī citās DUS), maksāja 2 līdz 3 eiro, ieteica pārdevējs. Esi droša, ka tas neder?
13.09.2018 20:46 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
To uzgali var nopirkt veloveikalos par kādiem, augstākais, 2 EUR. Var arī nopirkt pumpi, kuram tas uzgalis nāk līdz. Tikai pumpējot var rasties čakars. Ja pumpē ar pumpi, ieteicams vispirms to uzgali pieskrūvēt pie šļauciņas un pēc tam pie ventiļa, nevis otrādi. Benzīntankā gan tā nevar.
13.09.2018 22:00 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!