Fast fashion tendences - kas patīk un kas nē?

Reitings 331
Reģ: 12.06.2012
Iedvesmojoties no šodien aktīvās diskusijas, radās tāda interese, kas no šobrīd aktuālajām modes tendencēm ir iedzīvojies Tavā skapī un ko nespēj uzvilkt?
Un iztiksim bez variantiem - fast fashion neinteresē, pērku tikai to, kas nav aktuāls, visiem H&M, Zarām, Berškām eju ar līkumu.
Iedvesmai varu teikt, ka nespēju nopirkt tos īsos zeķzābakus.

Bet manā skapī jau 4.rudeni "dzīvo" zābaki virs ceļgala.
07.09.2018 18:40 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Visšausmīgākais man liekas šis stils - es pat nezinu, kas tā par subkultūru un ap ko tur grozās tā domāšana un interese, bet no malas izskatās brriesmīgi. Un pilnas ielas šitādu jauniešu.

vēl nepatīk visu veidu zeķzābaki, bikses ar strīpu sānos, tās pusīsās pusgarās bikses, kurās visas sievietes izskatās grūtas un mode sabāzt džemperi džinsās. Un tumšās lūpukrāsas, kas arī gandrīz nevienam nepiestāv ārpus fotosesiju bildēm.
08.09.2018 12:03 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Zeķzābakus es arī nemāku mīlēt...
08.09.2018 13:04 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
Man gan patīk visādas high wasted bikses/svārki. Manā augumā tieši viduklis ir tas ko vajag izcelt visvairāk, tāpēc priecājos par šo trendu un ceru, ka neatgriezīsies trends vilkt visu, kas knapi turas uz gurniem.

Šis par mani. Un, tā kā ļoti mīlu vilkt crop topus, bikses ar augsto jostasvietu savienojumā ar tādiem topiem, manuprāt, izskatās labi un lieliski izceļ vidukli. Nu jau kādu laiku garderobē ir tikai tādas bikses, tāpēc, kad kaut kad nesen pamēģināju uzvilkt tādas ar zemo jostasvietu, jutos drausmīgi neērti un visu laiku gribējās viņas raustīt uz augšu. :D
08.09.2018 16:08 |

Reitings 252
Reģ: 10.08.2014
Fast fashion man ļoti daudz kas ir atkarīgs no tā, kas piestāv tev un kā tu to kombinē. Reti kad kāds no šiem trendiem manī ir izraisījis tik stipras negatīvas emocijas, lai tas man kaut kā traucētu. Varbūt tikai somiņas ap jostas vietu, bet arī esmu redzējusi sievietes kam tas izskatās pieņemami.
Piemēram, mom jeans. Man nepiestāv, neizskatās labi, tomēr citām izskatās ļoti labi. Tāpat, arī čokeris, kā jau minēja, var izskatīties piedauzīgi, bet var izskatīties arī eleganti.
Nu, nevar nīdēt arī lietas ar augsto vidukli, jo citiem vienkārši ir tāda ķermeņa forma, kurai zema jostas vieta vispār neglaimo.
No animal print laikam gan turēšos pa gabalu, bet īsos zeķzābakus gan kaut kad drīzumā plānoju iegādāties.
Ar mūsdienu modi ir tā, ka man šķiet katrs var atrast kaut ko sev tīkamu.
08.09.2018 16:21 |

Reitings 954
Reģ: 23.08.2016
Ļoti patīk bikses ar paaugstinātu jostasvietu, nezinu gan vai tas ir fast fashion, jo tād velku gadiem ilgi. Mom jeans arī patīk, bet žēl tērēt naudu, jo zinu-pēc gada vairs nebūs aktuāli. Pēc ilga naida pret šo trendu, esmu iemīlējusi salikumu botas + jebkas cits. Botas gan ir sievišķīgas, ne sportiskas. Var pateikt, ka tas ir modes aksesuārs, nevis sporta apavi.
Kas man nepatīk - crop topi, keponi, auduma bikses ar svītru sānos. Tīkliņzeķbikses (pie tam zem saplestiem džinsiem) un chokeri šķiet vulgāri. Nesaprotu arī tumši violetās lūpukrāsas, kas lielākoties ir skolniecēm. Izskatās šausmīgi. Zīdīgie topiņi un kleitas ar mežģīnēm uz pakaramā ir smuki, bet kaut ko tādu vilkt uz ielas, no no. Tiešām atgādina nostāstus par rus virsnieku sievām operā.
08.09.2018 16:23 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
Tīkliņzeķbikses (pie tam zem saplestiem džinsiem) un chokeri šķiet vulgāri. Nesaprotu arī tumši violetās lūpukrāsas, kas lielākoties ir skolniecēm. Izskatās šausmīgi.

Tikko sapratu, ka esmu vulgaritātes un šausmu kalngals, jo viss no nosauktā ik pa laikam manāms arī manā ikdienas stilā. :D
08.09.2018 16:28 |

Reitings 252
Man arī patīk Tīkliņzeķbikses pie plēstajiem džinsiem. Čokeri man arī patīk. Nu, un? :-D
Visiem stili nav vienādi.
08.09.2018 16:34 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Lielākoties fast fashion pārspīlētos trendus manā garderobē neatrast, tomēr patīk kā izskatās uz citiem, ja prot to forši iekombinēt (lielākoties gan uz ielas var redzēt šausmīgus gadījumus), bet ir arī lietas, ko vienkārši nespēju saprast. Jau minētās mini saulesbrilles, vai biker/cycling shorts ikdienā. Ā, un vēl caurspīdīgās plastmasas drēbes. Nu vienkārši kāpēc tādas nepieciešamas?
Tā pat arī pamatskolnieces, kuras uzskata, ka tās pļurīgās bikses ar strīpu sānos ir svinīgas bikses, nepatīk, lai gan atsevišķi pļurīgās esmu redzējusi smuki sakombinētas, un arī džinsenes ar svītru sānos mani neizraisa nekādas emocijas, tomēr ne vienu, ne otru savā skapī nevēlos. Arī zeķzābakus esmu redzējusi smukus, bet ne visi.
Paaugstinātās jostasvietas bikses man ir lielā cieņā, nesen iegādājos regular, arī visu dienu raustīju uz augšu, nu nav ērtas. Man ir arī bikses līdz potītēm, jo vienkārši patīk. Tā pat arī priecājos par ādas mugursomām. Un apavi ar paaugstinātu zoli arī man ir vairāki.
Man novērojums, ka lielākoties gan veikalos nākas redzēt parastus apģērba gabalus, kas vienkārši ir neglīti. Dīvaini piegriezumi vai zīmējumi, kaut kādi uzšuvumi, lentītes vai caurumi, kas tur vienkārši ir lieki. Viss tās lietas atsevisķi varētu būt smukas, bet sakombinēts tā, ka nesaprotu vai tiešām kāds to nopērk un spēj iekļaut savā garderobē.
08.09.2018 16:58 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Dīvaini piegriezumi vai zīmējumi, kaut kādi uzšuvumi, lentītes vai caurumi, kas tur vienkārši ir lieki. Viss tās lietas atsevisķi varētu būt smukas, bet sakombinēts tā, ka nesaprotu vai tiešām kāds to nopērk un spēj iekļaut savā garderobē.

Jā, šis ir iemesls, kāpēc reti varu kaut ko nopirkt Zarā. Bieži vien it kā normāliem apģērba gabaliem tur ir pilnīgi nevajadzīgas detaļas un papildinājumi. Citur arī mēdz gadīties, bet vismaz manās acīs šajā ziņā visvairāk izceļas Zara.
08.09.2018 17:21 |

Reitings 252
Dīvaini piegriezumi vai zīmējumi, kaut kādi uzšuvumi, lentītes vai caurumi, kas tur vienkārši ir lieki. Viss tās lietas atsevisķi varētu būt smukas, bet sakombinēts tā, ka nesaprotu vai tiešām kāds to nopērk un spēj iekļaut savā garderobē.

Jā, par šo arī varu piekrist. Man pašai gan patīk neparastas lietas, tomēr, fast fashion variantā viņiem parasti sanāk uztaisīt vienkārši neglītus apģērba gabalus.
+ Šis man atgādināja ļoti jauku youtuberi Safiya Nygaard, kurai patīk ikdienā testēt dažādus dīvainus apģērba gabalus un produktus. Konkrēti krekliņš, kas ir šajā video ir labs piemērs neglīto/dīvaino apģērbu klāstam:
https://www.youtube.com/watch?v=GKLSWP1MHEo
http://us.asos.com/asos-design/asos-t-shirt-with-washed-band-print-and-exaggerated-ruffle/prd/7657696
vēl pie tam, tas ir no Asos
08.09.2018 17:28 |

Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
Es cenšos nepirkt neko no aktuālajām modes tendencēm.. nav ne tie zeķzābaki, ne čokeri, ne croptopi, ne new balance kedas utt. :-)
Zinas tantes ieliktā foto stils, manuprāt, ir briesmīgs.(t)
08.09.2018 17:35 |

Reitings 286
Reģ: 15.12.2016
Ļoti patīk zelta auskari, patīk tas, ka jau ilgu laiku arvien vairāk modē ienāk klasiskas bikses nevis džinsi, arī culottes patīk, cami krekliņi un kleitas, visas pyjama un žakešu stila blūzes utt. Īsumā sakot, visas tendences, kur casual ir aizstāts ar kaut ko klasiskāku, man patīk. No otras puses arī brīvas džinsu jakas un šie džemperi ar rāvējslēdzējiem patīk.
08.09.2018 18:11 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Citus daudz nepētu un nespriežu par modes tendencēm. Man arī daudzas šeit nosauktās lietas nepatīk, bet konkrēti - manam augumam un stilam, nevis kā tas izskatās uz citiem. Man ir tikai jostas soma, un metāliska materiāla kurpes uz biezas zoles. Šīs lietas vnk ir ērtas un praktiskas manai ikdienai, un piestāv.
08.09.2018 18:13 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Tīkliņzeķbikses (pie tam zem saplestiem džinsiem) un chokeri šķiet vulgāri. Nesaprotu arī tumši violetās lūpukrāsas, kas lielākoties ir skolniecēm. Izskatās šausmīgi.

O jā, briesmīga vulgaritāte.
08.09.2018 18:39 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Es laikam vispār no modes atpalikusi:-D, pirmo reizi dzirdu tos
zeķzābaki, ne čokeri, ne croptopi, ne new balance kedas utt.
:-D
08.09.2018 19:27 |

Reitings 1126
Reģ: 09.04.2016
Esmu sajūsmā par šīs sezonas nedaudz oversized tipa kleitām ar volānu apakšā. :D Tik savējo sūtīju no aļika, jo veikalos neatradu tādu, kādu man gribējās.
08.09.2018 19:42 |

Reitings 252
Zeķzābaki gadījumā nav vienkārši pieguļoši zābaki no elastīga materiāla, kurus vieglu uzvilkt?
Nesaprotu, kas tur var baigi nepatikt. :-D
08.09.2018 19:53 |

Reitings 406
Reģ: 29.06.2017
Pati lielāko daļu nosaukto lietu nenēsātu, jo šķiet, ka nepiestāv, un man ir citāds stils. Bet patīk paskatīties uz to, kā piestāv citiem.:-)
08.09.2018 20:55 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Sisiii kuru teikuma daļu tu nesaprati? :D
Un iztiksim bez variantiem - fast fashion neinteresē, pērku tikai to, kas nav aktuāls, visiem H&M, Zarām, Berškām eju ar līkumu.
08.09.2018 21:15 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Nevaru sagaidīt, kad atkal varēšu uzvilkt savus virsceļa zābakus - nezinu vai tie ir tie zeķzābaki vai nē, bet kājai pieguloši zābaki man vienmēr ir patikuši.
Culottes man bija gadus 10 atpakaļ - bija ērtas un foršas studējot, tagad man ir potīšgaruma bikses darbā, culottes vairs kaut kā neuzrunā. Diskusijas ietekmē, palūkošosu, kas ir mom jeans un kas ir fast fashion modes tendences.
P.S. Forša diskusija!
08.09.2018 22:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)