Sveikas!
Vēlējos uzzināt ko jūs darītu tādā situācijā.Vēlējos saprast vai man ar kādu sakrīt viedoklis un rīcibas plāns. Mēģināšu īsi.
Šovasar iepazinos ar vīrieti. Strādājam vienā ēkā, bet ne darba vietā.Viņš sāka mani sveicināt, uzsmaidīt,nest šokolādes.Būdama brīva (nesen) sev neko neliedzu.Nodomāju,šī ir mana iespēja (pirmā pieredze) bez saistībām kko pasākt. Iedevu savu nr. (ko nekad nedodu nevienam nepazīstamam cilvēkam).Sākās intīma rakstura sarakstes utt. Un protams tas aizgāja līdz “gultai”.Nu lūk,pēc tam uzzināju,ka viñš ir attiecībās. Esmu liela,sapratu,ka esmu sexam,bet neapstājos. Tgd,protams,ja varētu atgriezt laiku atpakaļ,ieslēgt savu mūžīgo “ņedatrošku” un nerīkotos tā...eeh,kas noticis-noticis,samīlējusies neesmu un netaisos.Žēl tik tās meitenes...Jo izrādās,ka viņš guļ arī ar manu kolēģi...(protams,es savai kolēģei neteicu,ka viņš mani arī dabūja).Un paralēli viņš raksta manas draudzenes darba kolēģei,kura strādā vietējā restorāniņā (uz kuru viņš nāk ar savu oficiālo draudzeni ēst...)nu c’mon!!!
Tātad, viņš nezin,ka es visu zinu. Negriezīšu sev vēnas:D
bet,kā man tgd rīkoties?ko man tgd teikt?Ko atbildēt,kad viņš rakstīs? Un rīt es iešu uz darbu,kur viņš noteikti būs...
...drīz viņš pārcelsies uz galvas pilsētu.Tā kā,meitenes,uzmanaties...