Pavisam atklāti.Sarunbiedrs jebkurai tēmai!

Reitings 11
Reģ: 24.05.2018
Sveiki! Ja ir vajadzīgs morālais atbalsts, padoms,problēmas risinājums, nezināšana kādā jautājumā, kuru kauns pajautāt vai vienkārši uzmundrinājums, droši rakstiet! Jebkāda tēma, nekādi aizspriedumi.Nekādi vecuma ierobežojumi.Atbildēšu uz visiem sniegtajiem jautājumiem. Piemīt ļoti laba intuīcija, zināšanas par cilvēkiem un diezgan liela dzīves pieredze. Diezgan atšķirīgs skatījums uz dzīvi. Daudz lasīts psiholoģiska rakstura grāmatas, diemžēl bez psiholoģiskās izglītības, bet,apsveru iespēju mācīties.. Liela vēlmi kādam sniegt atbalstu un palīdzēt.Labprāt palīdzēšu ikvienai/am nelaimē nonākušajai.
Pati esmu sieviešu kārtas pārstāve un nav nekādi apslēptie nodomi. Neesmu arī ģēnijs un pārcilvēks- loģiskās zinātnes nav mana stiprā puse, ļoti patīk sniegt padomus un palīdzēt, tāpēc nekautrējies un uzraksti! Viss var palikt anonīmi!
04.09.2018 22:31 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Jautājums, kurš tikko šķērsoja arī manu prātu

Kaya, šķērsoja, neapstādamies? Tātad atbilde neatnāca? :D
05.09.2018 23:29 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
Duujaa, jap, tā varētu teikt. :D Diskusija iesākās par vienu tēmu, bet beigu beigās es jau vairs nesapratu par ko tiek runāts :D
05.09.2018 23:36 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
Tak Rīdziniece, vecā piepe, atkal ar savu analfabētismu lien visur. Mēģina būt par katru tapu caurumam :-D
tā vietā, lai saprastu ko cilvēks (autors) ar to domā, viņa mēģina norakt viņa iniciatīvu jau saknē. Pilna Latvija (un gan jau arī pasaule) ar tādiem debliķiem :-)
06.09.2018 08:14 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Toties dreambig nekad nelaidīsi garām iespēju izteikt rupjības. :D
06.09.2018 11:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits