KPV.LV

Reitings 17
Reģ: 21.01.2012
Ko jūs domājat par šo? es vairāk sliecos piekrist, ka tie Kaimiņa solījumi tāda plātīšanās vien ir.
https://imgur.com/4QOW7vE
04.09.2018 10:19 |

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
Manā dzīvesvietā piketi notiek diezgan bieži, un pēc tiem ie arī redzamas izmaiņas, jo tautu ņem vērā. Latvijā nepiketē jo visi sen jau padevušies un zin, ka nav jēgas pilnīgi nekādas tur klaigāt.
P.S. Ņemot vērā Latvijas vēsturi - nedzīvojam mēs slikti. Savas sekas ir visam un tās ir jāpārdzīvo, lai kas mainītos.
04.09.2018 15:22 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
LV tauta kas te palijusi dzivot lielaka dala ir super malaci. Par samera mazam algam rada gimebes,/audzina bernus, ir auto, ipasumi, pucejas, celo , pucejas macas pat 60 it gsfia bija kursoa dama. Un uztur mazai vakstij parak lielu ierednu. armiju. Un vel daudz tadi kas ziedo berniem ( ne jau kaimini) vai palid esim viena otram. Un par musu nodoklu baudu izturets deputatina rikotajins uzkaja virsu tiem kas vinam algu maksaa! Dranki
04.09.2018 15:24 |

Reitings 23705
zaudētājos un pilnīgi visās valstīs būs mazāk izveicīgi vai sliņķi un čīkstētāji, kas darīs melno darbu un pelnīs atbilstošai savai valstij mazās algas
:-O:-O:-O:-O
bd audzinātājas, medmāsas ir slinkes:-O:-O:-O:-O
04.09.2018 15:29 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
bd audzinātājas, medmāsas ir slinkes

Es vispārīgi runāju. Latvijā audzinātājas un medmāsas un vēl citas profesijas, kur nepieciešama augstākā izglītība, bet alga kā Maximā, ir Latvijas valdības politiskā katastrofa, kuru viņi risina...ui...imitē, ka risina.
04.09.2018 15:33 |

Reitings 23705
Taisniba! Un ram visan par spiti tauta dzivo un aug! Kanerctadi uzblidusie gimji par tautas naudu saeima bla nla bla..vel atlaujas aplikt tautu! SAVU TAUTU!!! BESIIIIIIII
04.09.2018 15:37 |

Reitings 23705
P.S. darva grafiks jaunais ir gan labs gan tizls. Vakara ( stradaju blakus majam, ka vienmer maku iekartoties) 17.15 jau majas esmu velakais 17.30... Beeet jastrqda visas darba dienas 8-17.00 besii ka maz brivdienu
:-D vakara feini ka atri maja
Darba diena paiet veja sparniem. Jo ia vidu pusdienas. Kafijas pauze
:-D
04.09.2018 15:42 |

Reitings 965
Reģ: 14.08.2015
Pārsliņa
Ja Tu par manu tekstu, tad es tur nenoliku nevienu vidējo latvieti

Nē, šis nebija konkrēti par Tevi, tas tāds vispārīgs secinājums.
Njā. Pretjautājums, cik daudz visu iepriekšējo vēlēšanu partiju programmu punkti ir piepildīti tām partijām, kas bija pie šprices?

To var uzzināt. Un arī vajag, lai izdarītu secinājumus. :)
Bet valsts pārziņā ir politika, lai novērstu emigrāciju, lai panāktu godīgu nodokļu politiku, lai pareizi saimniekotu, lai cilvēki sāktu ticēt, ka valsts - tas ir viņš pats. Pagaidām šī arī ir galvenā problēma mūsu valstī, neskatoties uz to, ka mums ir ļoti daudz kā skaista un laba.

Šism es piekrītu kā Āmen
Līdz mirklim, kamēr Tu pati aizbrauksi uz Īriju, sēdēt vagā blakus tai meitenei, ko noniecināji, kā neizveicīgu cilvēku.

Been there, done that, bet ne par to ir stāsts. Galu galā - pašas jau jūs noniecinājāt pilnīgi visus, sākot ar politiķiem, beidzot ar tautu. Kāpēc es, kas paliek te, audzina bērnu, būvē biznesu, esmu dura, kamēr meitene Īrijas vagā ir sapņotāja, kas pelnījusi labāku dzīvi? Nav jānolaižas līdz tik individuālu gadījumu apspriešanai, jo to būs vairāk kā 7 miljardi. Kurš stulbs, kurs gudrs, kurš pats gudrākais - tam nav nozīmes. Katram ir viena balss, kas ir nenormāli vērtīga, vismaz es tā vēlētos to uztvert.
Atgriežoties tomēr nedaudz pie personālijām, pēc savas pieredzes, draugu loka, internetā lasītā, Facebook fīda utt, es personīgi secinu, ka šo kungu diemžēl neatbalsta spicākie instrumenti šķūnī, un daudzi no viņiem atrodas ārzemēs. Plain statistics. Cilvēkiem, kas no savas valsts atdalījušies jau pirms gadiem 5, 6, 7, drzīvo laimīgu un piepildītu dzīvi ārzemēs, par ko man tiešām liels prieks, ka tādi ir, nevajadzetu balsot šajās vēlēšanās. Manuprāt. Toties tiem, kas šeit dzīvo un kam ar šī lēmuma sekām būs jāsadzīvo vēl 4 un vairāk gadus, gan vajadzētu nedaudz atrotīt piedurknes un pasekot notiekošajam. Tā tautas daļa, kurai tiešām ir svarīgāk iedzert brīvdienās, ir atrodama katra sabiedrībā, katrā valstī, katrā ciemā, uz visas pasaules. Ir vēl trakākas sabiedrības daļas. Bet, nu, var jau uzlikt uz podesta to kā de facto, etalonu, baigo dzīves taisnību un pēc tam ņirgt mēnešiem par savu asprātību un secinājumiem. Un, patiesībā, pilnīgi vienalga, no kā labi paliek un kas sniedz apmierinājumu - šņabis, gandža, Kaimiņš... Jebkuras, jebkuras, jebkuras izmaiņas sākas ar izmaiņām sevi. Un tas nekad nav viegli un rožaini.
Ņemot vērā Latvijas vēsturi - nedzīvojam mēs slikti. Savas sekas ir visam un tās ir jāpārdzīvo, lai kas mainītos.

Šim es ļoti piekrīu. Un tas tā ir arī citviet. Pasaule ir ļoti lielu soli spērusi savā atīstībā, straujāku kā citos laikmetos. Nepietiek ar vienu paaudzi, lai mainītos domāšana, ieražas, pieņēmumi. Tāpēc arī tas apgalvojums, ka te nu, nekad, nekad, nekad, nekā nebūs liekas riktīgi smieklīgs. Nekas vēl nav piedzīvots, patiesībā - mums sava valts ir pēdejos 28 gadus. Mūsu vecāki vēl iPhone nevarēja izsapņot nenonākot psiholoģiskajā dispanserī, seksa nebija. tik daudz kā nebija... Darbs nav vēl izdarīts, lai klaigātu par grimstošiem kuģiem un tā tālāk. Jā, latvieši nav dievidnieki, bet ar visu to kaut kā tomēr ir latvieši un ir viņiem sava valsts Latvija, ir arī kas vairak par meitenēm un hokeju. Ir arī narkomāni, dzerāji, klauni. Ir Artuss faking Kaimiņš - to es tiesām nesaprotu, kā tik tālu7 nonācām. bet atkārtošos - palūkojiet uz Trampu. Artuss ļooooti viņu atgādina savā uzvedībā un nešaubos, ka tas ir viņam viens no etaloniem. Baisi.
04.09.2018 15:54 |

Reitings 23705
Trampam ir berni un gimene! Saksim ar to...
04.09.2018 16:00 |

Reitings 23705
Donalds Džons Tramps (angļu: Donald John Trump, Sr.; dzimis 1946. gada 14. jūnijā Ņujorkā, ASV) ir 45. ASV prezidents, bijušais uzņēmējs un televīzijas personība. Tramps pārstāv Republikānisko partiju. Bijušais The Trump Organization priekšsēdētājs un prezidents, dibinājis Trump Entertainment Resorts, kas nodarbojas ar vairākiem kazino un viesnīcām visā pasaulē.
1968. gadā absolvējis Pensilvānijas Universitātes Vārtonas biznesa skolu. Studiju laikā strādājis sava tēva Freda Trampa nekustamo īpašumu un celtniecības firmā. 1973. gadā pārņēma vadību pār to, pārsaucot par The Trump Organization. Gadu gaitā tikušas uzceltas daudzas viesnīcas, kazino, golfa laukumi u.c. Tramps atrodas finanšu žurnāla Forbes veidotajā pasaulē bagātāko cilvēku sarakstā. Viņa īpašumu vērtība 2016. gada maijā novērtēta 4,5 miljardu ASV dolāru apjomā. Trampa dzīvesveids viņu ir padarījis par slavenību vairāku desmitgažu garumā. No 2004. līdz 2015. gadam vadījis realitātes šovu The Apprentice.
Precējies trīs reizes, ar pašreizējo sievu slovēņu modeli Melāniju Trampu apprecējies 2005. gadā. Kopā ir pieci bērni.
a kas
kaiminam????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
04.09.2018 16:03 |

Reitings 23705

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
Mūsu politķiem arī daudz kas ir! Par sazagto naudu dabūts gatavs! :D
Manas dzīvesvietas premjerministrei arī nekā nav, māja tāda pati kā vidusmēra iedzīvotājam, pat pieticīgāka :D
04.09.2018 16:10 |

Reitings 286
Reģ: 15.12.2016
Ar to pašu franču mentalitāti mūsu valsts elite jau sen būtu pārmesta pār žogu .. Tikai nav kam!!! Un nebūs, jo latvietis vidējais nav tāds. .. Mēs tādi esam un viss. Mēs necīnāmies par savām tiesībām. Mēs neesam karstasinīgie dienvidnieki.

Runājot par šo, problēma jau nav mentalitātē, ja ar to saprot karstasinību, agresiju u.tml. rakstura īpašības. Paskaties reālistiski uz intelektuālo kapacitāti Latvijā. Cilvēki, kas var iekļūt Oksbridžā vai Russell Group un pielīdzināmās universitātēs, Latvijā atgriežas reti. Rietumreiropa ir pilna gan ar izcilām vietējām universitātēm, gan arī cilvēki ar ārzemju grādiem ļoti bieži atgriežas dzimtenē. Latvijā ir smags brain-drain, vāja intelektuālā kultūra, vidēji ņemot iegūtā izglītība ir samērā zemas kvalitātes. Skaidrs, ka cilvēki neveidos regulārus protestus, ja viņiem ir vāja izpratne par to, kas notiek, kādēļ notiekošais nav pieņemams, kādas ir alternatīvas, kā tās realizēt u.tml. Grieķi jau skolā lasa tādus darbus kā Aristoteļa Politiká, bet ieminies latvietim par filozofiju un viņi dzirdēs ''ezotērika'' vai ''tukša muldēšana'', kas derīga tikai miskastei. Ar karstasinību tur nav nekāda sakara, tikai ar valsts intelektuālo kultūru. Protams, ka pēdējos 28 gados šī kultūra ir uzlabojusies, bet salīdzinot ar Rietumeiropu mēs joprojām esam tikai bērnudārzs.
04.09.2018 16:14 |

Reitings 806
bet atkārtošos - palūkojiet uz Trampu. Artuss ļooooti viņu atgādina savā uzvedībā un nešaubos, ka tas ir viņam viens no etaloniem. Baisi.

Neatbalstu nedz Trampu, nedz cilvēkus, kas mīl skaļi runāt, jo dzīve ir pierādījusi, ka tie kas skaļi runā, visbiežāk ir tikai runātāji, ne darītāji. Pat ja paši tic savai idejai un ir gatavi ko darīt.
BET
Es par Trampu tik kategorsiki neizteiktos, jo:
1) Mēs domājam tā, kā mūs baro....gandrīz visa pasaule ir pret Trampu, un mēdijiem ir nenormāla vara, lai ietekmētu cilvēku viedokli;
2) Pastāv uzskats, ka Tramps nav ērts citām sabiedrotajām valstīm, bet rezultāts valstī ir. izaugsme notiek, darba vietas palielinās. Tā teikt America first strādā.
Protams, negrasos galvo (jo man pa lielam Amerika ir pie kājas - ne man kaimiņos, nedz viņi par manas tautas labklājību domās), bet ja otrais punkts ir kaut nedaudz patiess (neesmu dzirdējis par USA recesiju, bet gan IKP pieaugumu gan), tad es labāk Latvijai izvēlos trampveidīgo, kurš domās tikai par LV izaugsmi, nevis par esošo kliķi, kas maz ko vispār ir paveikusi.
04.09.2018 16:22 |

Reitings 806
probability
Es kaut kā domāju, ka grautiņus veic tieši cilvēki ar zemākām intelektuālajām spējām, karsto jūtu vadīti. Bet ir cilvēki, kas šo visu organizē un plāno - stratēģi. Māk sakūdīt, māk pārliecināt, ka tieši šie cilvēki vēlas no visas sirds parādīt kā jūtas pret attiecīgo problēmjautājumu.
Latviešus būtu grūti sakūdīt. Vienreiz sanāca. Bet pa lielam, mēs pat uz saucieni - izejam ielās! - reti kad iziesim.
Un vispār latvietis idejas vārdā neies cietumā, ja var strādāt mierīgi pat ja tie ir graši.
04.09.2018 16:28 |

10 gadi
Reitings 1319
Reģ: 30.06.2013
Vienmēr tiem, kas čīkst par Latviju, iesaku pieredzes apmaiņā aizbraukt uz Krieviju, nē jau uz Maskavu protams :D
Varēs smuki uz savas ādas sajust un acīm redzēt Latvijas progresu kopš neatkarības atgūšanās laikiem :D
Par Kaimiņu man vienalga, neko tāpat neietekmēs.
Bet redzot viņa balsojumus Saeimā 4 gadu laikā, labāk lai viņš tur sēž nekā rinda to, kuri balsoja par sliktu Latvijai un tās tautai. :D
04.09.2018 16:32 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Mums reizi 10 gados kāds zīmīgāks pikets notika, kur kāds tautu patiešām uzkurināja uz dusmām

Un tas pats lielai daļai bija tik izklaides pasākums lai izlaupītu šmigas bodi un logus padauzītu :D
Kādā vidē jūs uzturaties, tad jājautā? Dzirdam tikai to, kāds tad tas vidējais latvietis ir vai nav, bet pašas nesaprotat, ka esat vidējā latvieša daļa? Cik jums augstākās izglītības, cik biznesi, cik bērni? Cik kursi izieti, cik semināros esat bijušas pēdējā gada laikā?

A tu esi mēģinājusi paskatīties tālāk par to savu vidi? Tā sabiedrība ar pāris simts cilvēkiem kurā uzturies nav gluži visa Latvija. Tā ir tikai tava personīgā realitāte.
Un tev par pārsteigumu varu teikt ka man ir gan izglītība, gan biznes, gan bērni un iedomājies jā pat kursos esmu gājusi.
Arī dažādās valstīs esmu dzīvojusi ne tikai paceļojusi. Gāja man brīnišķīgi un katru reizi ka atgriežos es sev jautāju nahuj man šito vajadzēja? Kārtejas klapatas, murgs, depresija. Nevaru sagaidīt kad atkal varēšu aizbraukt :)
Nepārprast ka ienistu LV vai ko, mīļa man ir, bet tas arī viss, dzīvi šeit nevēlos.
04.09.2018 16:40 |

Reitings 23705
San hoa ar griekiem..tad tapec viniem ta krize bija tad milzigs bezdarba limenis un ir joprojam ja? :-D
04.09.2018 16:43 |

Reitings 23705
http://lat.mixnews.lv/lv/pasaule/news/15110_bezdarbs-griekija-sasniedz-kartejo-rekordu-darba-nav-teju-tresdalai-cilveku/ Savukārt bezdarba līmenis vecuma grupā no 15 līdz 24 gadiem jūnijā veidoja 58,8%, kas ir viens no augstākajiem līmeņiem Eiropā. Pērnā gada jūnijā bezdarbs jauniešu vidū veidoja 54,8%
Bezdarbs Grieķijā šā gada jūnijā palielinājies līdz 27,9%, salīdzinot ar 27,6% maijā, ziņo LETA-RTTNEWS, atsaucoties uz Grieķijas Statistikas biroju. Tādējādi bezdarbs valstī sasniedzis jaunu rekordaugstu līmeni.
04.09.2018 16:45 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Cilvēki un uzņēmumi LV protestē pret valsts politiku. Tikai ne jau protesta gājienos, bet ar melno ekonomiku (vismaz 40%) , kas labi parāda iedzīvotāju attieksmi pret valsts varu.
Protesti ne vienmēr līdz, dzīzāk gan otrādi. Valstis kur protestu ir daudz, tā ir pierasta lieta, neviens tos īpaši arī neņem galvā.
Kā kaut kas, tā streiki, protesti, ko tas daudz dod ? Cik Grieķija nav protestējusi pret visu, ko tas līdzēja, visu kā graizīja, tā graiza.
Ja ekonomika nevar pavilkt budžetu, tad protesti diezko nelīdzē.
Nu Latvijā visi izies ielās, noprotestēs, atkāpsies valdība, vai būs ārkārtas vēlēšanas, un tālāk atkal tas pats ?
04.09.2018 16:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)