Pārsliņa
Ja Tu par manu tekstu, tad es tur nenoliku nevienu vidējo latvieti
Nē, šis nebija konkrēti par Tevi, tas tāds vispārīgs secinājums.
Njā. Pretjautājums, cik daudz visu iepriekšējo vēlēšanu partiju programmu punkti ir piepildīti tām partijām, kas bija pie šprices?
To var uzzināt. Un arī vajag, lai izdarītu secinājumus. :)
Bet valsts pārziņā ir politika, lai novērstu emigrāciju, lai panāktu godīgu nodokļu politiku, lai pareizi saimniekotu, lai cilvēki sāktu ticēt, ka valsts - tas ir viņš pats. Pagaidām šī arī ir galvenā problēma mūsu valstī, neskatoties uz to, ka mums ir ļoti daudz kā skaista un laba.
Šism es piekrītu kā Āmen
Līdz mirklim, kamēr Tu pati aizbrauksi uz Īriju, sēdēt vagā blakus tai meitenei, ko noniecināji, kā neizveicīgu cilvēku.
Been there, done that, bet ne par to ir stāsts. Galu galā - pašas jau jūs noniecinājāt pilnīgi visus, sākot ar politiķiem, beidzot ar tautu. Kāpēc es, kas paliek te, audzina bērnu, būvē biznesu, esmu dura, kamēr meitene Īrijas vagā ir sapņotāja, kas pelnījusi labāku dzīvi? Nav jānolaižas līdz tik individuālu gadījumu apspriešanai, jo to būs vairāk kā 7 miljardi. Kurš stulbs, kurs gudrs, kurš pats gudrākais - tam nav nozīmes. Katram ir viena balss, kas ir nenormāli vērtīga, vismaz es tā vēlētos to uztvert.
Atgriežoties tomēr nedaudz pie personālijām, pēc savas pieredzes, draugu loka, internetā lasītā, Facebook fīda utt,
es personīgi secinu, ka šo kungu diemžēl neatbalsta spicākie instrumenti šķūnī, un daudzi no viņiem atrodas ārzemēs. Plain statistics. Cilvēkiem, kas no savas valsts atdalījušies jau pirms gadiem 5, 6, 7, drzīvo laimīgu un piepildītu dzīvi ārzemēs, par ko man tiešām liels prieks, ka tādi ir, nevajadzetu balsot šajās vēlēšanās.
Manuprāt. Toties tiem, kas šeit dzīvo un kam ar šī lēmuma sekām būs jāsadzīvo vēl 4 un vairāk gadus, gan vajadzētu nedaudz atrotīt piedurknes un pasekot notiekošajam. Tā tautas daļa, kurai tiešām ir svarīgāk iedzert brīvdienās, ir atrodama katra sabiedrībā, katrā valstī, katrā ciemā, uz visas pasaules. Ir vēl trakākas sabiedrības daļas. Bet, nu, var jau uzlikt uz podesta to kā de facto, etalonu, baigo dzīves taisnību un pēc tam ņirgt mēnešiem par savu asprātību un secinājumiem. Un, patiesībā, pilnīgi vienalga, no kā labi paliek un kas sniedz apmierinājumu - šņabis, gandža, Kaimiņš... Jebkuras, jebkuras, jebkuras izmaiņas sākas ar izmaiņām sevi. Un tas nekad nav viegli un rožaini.
Ņemot vērā Latvijas vēsturi - nedzīvojam mēs slikti. Savas sekas ir visam un tās ir jāpārdzīvo, lai kas mainītos.
Šim es ļoti piekrīu. Un tas tā ir arī citviet. Pasaule ir ļoti lielu soli spērusi savā atīstībā, straujāku kā citos laikmetos. Nepietiek ar vienu paaudzi, lai mainītos domāšana, ieražas, pieņēmumi. Tāpēc arī tas apgalvojums, ka te nu, nekad, nekad, nekad, nekā nebūs liekas riktīgi smieklīgs. Nekas vēl nav piedzīvots, patiesībā - mums sava valts ir pēdejos 28 gadus. Mūsu vecāki vēl iPhone nevarēja izsapņot nenonākot psiholoģiskajā dispanserī, seksa nebija. tik daudz kā nebija... Darbs nav vēl izdarīts, lai klaigātu par grimstošiem kuģiem un tā tālāk. Jā, latvieši nav dievidnieki, bet ar visu to kaut kā tomēr ir latvieši un ir viņiem sava valsts Latvija, ir arī kas vairak par meitenēm un hokeju. Ir arī narkomāni, dzerāji, klauni. Ir Artuss faking Kaimiņš - to es tiesām nesaprotu, kā tik tālu7 nonācām. bet atkārtošos - palūkojiet uz Trampu. Artuss ļooooti viņu atgādina savā uzvedībā un nešaubos, ka tas ir viņam viens no etaloniem. Baisi.