To, cik izmisuši daudzi kļuvuši, jau var redzēt kaut vai pēc tā, ka uz KNAB'u skaidroties jāiet cilvēkam, kurš ierakstīja dziesmu, klipā mugurā uzvilcis KPV LV partijas krekliņu.
Šis un citi ir diezgan interesanti gadījumi, kas liek aizdomāties. Lai vai kā visi bļauj par sarkanajām līnijām pret Saskaņu, bet visus spēkus met uz KPV nomelnošanu. Ņemot vērā, ka pat jaunajās partijās ir pārstāvji, kas jau ir pierādījuši, ka ievēlēšanas gadījumā netiks veikta mērķtiecīga solījumu pildīšana, bet gan sliktu lēmumu pieņemšana (kas dažiem drīzāk ir vienkārša neiedziļināšanās jautājumos, kurus veikli izbīda shēmotāji ar noteiktu cilvēku atbalstu, jādomā, ka viņi pārāk negrib izjaukt esošo politisko kārtību. KPV viņiem ir drauds dēļ tā, ka pārāk daudz atņems deputātu vietas. Būs grūtāk turpināt savu valsts izzagšanas kursu.
Vienīgi viņi joprojām vēl nesaprot, ka ar tik lētiem un neprofesionāliem trikiem, esošā vara tikai nodrošina papildus vēlētājus KPV partijai.
Ko es līdz šim esmu redzējis, pret KPV ir tikai izmesti apvainojumi, bez vērā ņemama satura. Ja godīgi, tā ir vāju cilvēku stratēģija - bļaut pretī bez pamatojuma.
Lai vai kā, šajā gadā KPV ir stipri saviļņojis politisko vidi.
Būs interesanti paskatīties, kādi notikumi vēl notiks līdz Saeimas vēlēšanām. Iespējams kāds gatavo bombu...safabricētu, vai pamatotu, bet bombu. Pret to pašu Gobzemu, kurš pagaidām visaktīvāk komunicē ar tautu.
Neņemot vērā mīnusus - populistisku bļaustīšanos, kas man pagaidām simpatizē KPV partijā, viņi uzskata, ka ir jākomunicē ar tautu. Tas ir tas, ko visi gaida no sev vēlamajām partijām. Plus viņi tomēr atgādina cilvēkiem par tiem politiķiem, kas ir bijuši iesaistīti šādās vai tādās afērās, bet laika zobam ejot, itkā paši par to aizmirsuši, un distancējas no saviem sliktajiem lēmumiem.
Bļin, sanāca laikam kā KPV reklāma :-D, tikai žēl, ka viņiem ar neuzticos. Jo kā jau teicu agrāk, nav bijis tāds gadījums, kad vislielākais muldētājs būs arī vislielākais darītājs. Un nevar saprast tā īsti, vai KPV izvēlējās lielās pārmaiņas kā jājamzirdziņu, vai arī viņi patiešām to vēlas.