Klusa seksa laikā

Reitings 939
Reģ: 14.09.2012
Mīļakais pateica ka esmu klusa seksa laikā, ķip bez emocijām.
Man reāli ir labs seks ar viņu, tiekamies jau ilgāku laiku.
Es nemāku izrādīt emocijas uz āru, turu visu iekšā.
Kā sākt izrādīt emocijas?
Man nesanāk sākt kunkstēt seksā.
Vai jums ir bijis ka tā saka ka klusa esat?
Ko Jūs darijāt lai uzlabotu sevi?
Un pats galvenais ka es pati arī to gribu, gribu būt emocionālāka seksā.
02.09.2018 14:47 |

Reitings 939
KayaAttiecības ir dažādas, un katrai ģimenei veidojas savas lietas.
Es neesmu krāpusi savu vīru visu šo laiku. Nesmu bijusi visu mūsu 10gadu laikā mauka. Vīrs ļoti pamainijās, pats ar sevi nepmierināts un es arī no tā ciešu, dabonu ne par ko. Es sevi vairs nepazinu, no tā cik ļoti viņš izgāž dusmas uz mani. Bet es gaidu kad viņš sakārtos savu iekšējo pasauli, un atgriezīsies mūsu idille.
02.09.2018 22:48 |

Reitings 939
BlackIce būs toč jāpaskatās, neesmu ko tādu skatijusies jau kādus 8gadus
02.09.2018 22:53 |

Reitings 721
Reģ: 02.09.2016
Sekss ar diviem vīriešiem

Полина_Laura
Es varētu tikai, ja nebūtu attiecībās.
Jo ja esmu kopā ar kādu attiecībās, tad mīlu to cilvēku un es nevarētu ne sevi dalīt, ne savu mīļo cilvēku.
Ja brīva būtu, tad kāpēc gan nē.
11.11.2016 12:07

Kas pa šiem 2 gadiem mainījās, tikai vīra attieksmes dēļ? Varbūt ir nepieciešams skatīt visu dziļāk saknē.. Varbūt ir problēma pamattatiecībās, kāpēc visas emocijas paturi sevī, arī seksa skaņas
02.09.2018 22:55 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
Полина_Laura, es Tevi saprotu, patiešām. Esmu bijusi attiecībās, kurās mainījos gan es, gan otrs cilvēks. Un mirklī, kad ikdienā sāka iezagties aizvien vairāk problēmu, iepazinos ar citu cilvēku. Skatījos uz viņu un domāju: "Bāc, kāpēc gan ar viņu ir tik viegli un labi, bet ar draugu tik smagi, tik neciešami!?" Es izšķīros, jo sapratu, ka, ja reiz esmu sākusi krāpt domās, nav tālu līdz brīdim, kad varu sākt krāpt fiziski, taču draugs, lai arī kāds nebūtu, nav pelnījis tikt maldināts un krāpts. Beigu beigās šo izvēli ļoti rūgti nožēloju, taču bija jau par vēlu. Ko es ar šo visu gribu teikt? Kopdzīve strādā tikai tādā gadījumā, ja pie attiecībām strādā abi. Un, ja reiz par savu vīru ar kuru esi kopā jau 10 gadus, joprojām saki tik maigus, siltus vārdus, tātad nekas nav zaudēts un, ja vien pie attiecībām strādāsiet abi, varat atgriezt tādu dzīvi, lai Tevī vairs nerastos vēlme siltumu, mīlestību un maigumu meklēt citur. Ja tiešām jūti, ka viss ir zaudēts, tad šķiries, jo tādā veidā otru sāpināsi mazāk kā krāpjot, bet paliekot attiecībās. Taču, ja jūti, ka nekas vēl nav zaudēts, sagādā vīram kādu romantisku pārsteigumu, kādu mirkli divvientulībā. Esi blakus un ar savu sievišķību un maigumu palīdzi tikt pāri viņa iekšējām dusmām. Un es varu garantēt, ka tādā mirklī, esot kopā ar īsto cilvēku, kuru mīli, Tevi vairs neuztrauks tādas muļķības kā tas cik atvērta vai klusa esi seksā - Tu vienkārši būsi kopā ar to cilvēku, kura klātbūtnē vari būt tāda, kāda esi, neko netēlojot!
Veiksmi! :)
02.09.2018 23:03 |

Reitings 745
Kamēr drukāju savu komentāru, BlackIce ļoti labi visu uzrakstīja. Man arī šķiet, ka šī problēma par seksa skaņām ir tikai aisberga redzamā daļa dziļākām problēmām ģimenē, kuru dēļ rodas grūtības izpaust emocijas.
02.09.2018 23:05 |

Reitings 939
BlackIce
Attiecībās dziļumā problēma ir (vīrs ļoti mani apslāpē, grib parādīt to ka viņam visroka) , es protams neiešu iztirzāt vīru šeit visos sīkumos, bet nu es negribu viņu pazaudēt, gribu gaidīt izmaiņas.
02.09.2018 23:09 |

Reitings 939
Un jā, kad tam visam piekritu pati biju šokā par visu kad apdomāju, bet cilvēks uztrāpija kad biju vāja.
Bet īsnībā es daudz ko apdomāju šai laikā, esmu atguvusies, un esmu gatava un pilna emocijs cīnīties par savu ģimeni.
Es zinu to ka negribu zaudēt savu ģimeni. Ģimene ir vērtība. Ne kurš katrs tev dzīvē būs tik ilgi blakus, sliktās un labās dienās.
02.09.2018 23:24 |

Reitings 745
Iespējams tā patiesi ir, ka jānotiek kaut kam ārkārtējam un neparedzētam, lai tā pa īstam novērtētu to, kas tev pieder. Jo, kamēr nejūti, ka zaudē to, kas ir patiesi svarīgs, tikmēr, iespējams, tā īsti nemaz neapzinies tā vērtību. Novēlu, lai izdodas atrast harmoniju un mieru tajās attiecībās, kurās esi, ar to cilvēku, kuru sauc par savējo! Un, tici man, tad Tevi vairs neuztrauks tas kāda esi seksā. Kā jau minēji, vīrs nekad neko nav aizrādījis. Un tieši tā arī ir atbilde uz Tavu jautājumu - vīram Tu jau esi perfekta tāda, kāda esi! Jums tikai jāatrod ceļš atpakaļ vienam pie otra! :)
02.09.2018 23:33 |

Reitings 939
Kaya
Paldies par stiprinošiem vārdiem.
Tā ir ka vislaik nevar būt labi, lai saprastu kas ir labs dzīvē, kas ir vērtības.
*
*
Kādi jums meitenes ir hobiji ko darat bez mīļotā cilvēka?
*
Jo mēs piemēram esam gandrīz vislaik kopā, jo bizenes, atpūta kopīgi, kopīgi draugi. Ļoti daudz esam kopā.
02.09.2018 23:55 |

Reitings 18
Reģ: 30.07.2018
Man gan šķiet, ka diskusija ir tīra provokācija. Savādāk ievadā nebūtu minējusi mīļāko, par ko visas tagad cepās.
02.09.2018 23:59 |

Reitings 939
Beetlejuice
Kļūdies, neesmu tāds cilvēks.
03.09.2018 00:03 |

Reitings 745
Kādi jums meitenes ir hobiji ko darat bez mīļotā cilvēka?

Oi, es vispār esmu liela vienpate. :D Mīļotais cilvēks zina, ka man ļoti svarīgs ir laiks vienatnē, tāpēc respektē šo vēlmi. Ļoti daudz ko mīlu darīt vienatnē - dodos skriet, iepērkos, mīlu vienatnē iet uz kino, vienatnē apmeklēju koncertus, vienatnē dodos uz restorānu, dodos garās pastaigās, apmeklēju Zooloģisko dārzu, izbraucu ar velosipēdu, iesēžos vilcienā un aizbraucu uz citu pilsētu utt.,utjp.. Protams, ir ļoti daudz lietu, kuras daru kopā ar mīļoto cilvēku, taču, tai pat laikā, nekad nav bijis problēmu daudz ko darīt vienai pašai, jo laiku, kuru varu pavadīt divvientulībā ar sevi, vienmēr ļoti izbaudu.
03.09.2018 00:06 |

Reitings 18
Reģ: 30.07.2018
Tātad, tu esi cilvēks, kas melo, krāpj un izposta ģimenes. Savu liekuļošanu aiztaupi vīram un mīļākajam.
03.09.2018 00:07 |

Reitings 939
Kaya
Ko pa to laiku dara tavs mīļotais cilvēks? Nu kad pavadi laiku ar sevi. Viņš daudz strādā?
Es arī esmu tāda kas mīl viena daudz darīt. Bet vīrs nesaprot. Kad esmu viena, man rodas jaunas iedvesmas.
03.09.2018 00:33 |

Reitings 745
Полина_Laura, mīļotais nav gluži vienpatis kā es, taču arī to laiku izmanto savā labā - kopā ar draugiem skeito, spēlē ģitāru, iet uz boulingu ar draugiem utt.. Abi savā ziņā esam tādi brīvdomātāji un tā nu sanāca, ka liktens saveda mūs kopā, kā rezultātā mēģinājām un joprojām mēģinam sadarboties, vienoties un sastrādāties tā, lai neciestu attiecības. Tā teikt, pieslīpējamies, lai laimīgi būtu ne tikai abi kopā, bet arī katrs atsevišķi. :)
03.09.2018 00:47 |

Reitings 721
Reģ: 02.09.2016
gribu gaidīt izmaiņas

Vienīgais, uz ko vari paļauties ir tikai un vienīgi tu pats, tikai pats vari kaut ko mainīt, un vispār vēlēties mainīties.
Ir muļķīgi cerēt, ka kāds cits mainīsies tevis dēļ, to vispār būtu nepareizi pieprasīt.
Ja sākumā viss bija skaisti un rožaini un, gadiem ejot, viss palika sliktāk, ir jābūt lielam optimistam, lai cerētu, ka atkal viss paliks labāk, man pat gribētos teikt, ka attieksme un izturēšanās utt būs tikai briesmīgāka, sevišķi, ja jums ir grūtības dažādās jomās.
Esi domājusi, izsverot visus plusus un mīnusus, vai ir vērts cīnīties par šo vīrieti (vīru). Šeit neņemsim vērā, ka jums vajag būt ģimenei, bērnam vajag tēvu utt.
Bērnam jau ir 10 gadi, tēvs jau nekur nepazustu, 26 gadi vēl ir ļoti plaukstoši laiki, varbūt ir vērts but egositei un padomāt par savu personīgo laimi, negaidīt kamēr citi mainās, bet mainīt pašai kaut ko savā dzīvē...
03.09.2018 07:25 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
Kā sākt izrādīt emocijas?
Man nesanāk sākt kunkstēt seksā.

Ieslēdz US Open, kādu sieviešu maču. Skatoties spēli, mēģini atkārtot visu ko dāmas kortos saka. Burt burtā. Pēc 2 stundu mača būsi lietpratēja jomā, ko alksti!
03.09.2018 08:06 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Ieslēdz US Open, kādu sieviešu maču. Skatoties spēli, mēģini atkārtot visu ko dāmas kortos saka. Burt burtā. Pēc 2 stundu mača būsi lietpratēja jomā, ko alksti!

Gadsimta padoms! Made my day!
03.09.2018 09:13 |

Reitings 515
Reģ: 04.03.2016
Es nekad mūžā nesapratīšu, kāpēc jāprecās, ja neesi iztrakojies. No offence. Tu nevis trako, bet izdirs otram dzīvi. Man ir ļoti žēl, ka šādi cilvēki pastāv.
03.09.2018 11:32 |

Reitings 477
Reģ: 03.09.2016
No vienas puses pats vainīgs. Kāpēc vispār bija tāda steiga precēt vēl nepilngadīgu bērnu? Ātrāk, ātrāk piesiet, lai neaizmūk? Nu, tagad, lai maksa. (t)
03.09.2018 11:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits