Man patīk gailenes un baravikas pievienot gandrīz jebkādiem ēdieniem. Daži no iecienītākajiem:
1. Gaileņu pankūkas - gailenes apcep kopā ar sīpoliem, karstai masai pievieno rīvētu parmezānu un svaigo sieru. Pilda ļoti plānās pankūkās.
2. Svaigā pasta ar gailenēm un/vai baravikām - apcep sēnes, sīpolus, un bekonu, pasaulē saldajā krējumā un to visu pievieno vārītai svaigajai pastai.
3. Meža sēņu (lapiņsēņu) zupa - sēnes novāra un skalo vairākos ūdeņos, kamēr vairs nav glumas. Zupā lieku burkānus, sīpolus, puravus, zaļos zirnīšus, sēnes, marinētus gurķus un daudz zaļumus.
4. Sēņu risotto - sēnes, sīpoli, zaļumi, risotto rīsi, buljons - un pasniedzot pa virsu parmezāns.