Lietas, ko apbrīnojat

Reitings 24
Reģ: 07.01.2018
Čaviņ. Šodien tāds jautājums man jums: kas ir tās lietas, ko apbrīnojat cilvēkos?
Šoreiz es vairāk vēlētos, lai koncentrējamies uz labajām lietām.
Es, piemēram, apbrīnoju cilvēkus, kas spēj piecelties pēc kritiena un pēc tā kļūst vēl spēcīgāki. Tāpat apbrīnoju, ja šķietami pilnīgi cilvēks neuztraucas par citu viedokļiem. Noteikti ir vēl daudz lietu, taču šoreiz vēlētos uzzināt jūsu viedokļus. :-)
27.08.2018 14:20 |

Reitings 21
Reģ: 19.03.2014
Aprīnoju cilvēkus, kuri ir mērķtiecīgi, zina, ko grib, un ar visiem spēkiem cenšas to sasniegt. Kā arī ļoti apbrīnoju lojālus cilvēkus, tādus, kuriem var uzticēties, jo, manuprāt, tas mūsdienās ir retums.:-)
28.08.2018 12:23 |

Reitings 261
Reģ: 01.10.2013
Apbrīnoju cilvēkus, kuri sevī ir pārliecināti, neuztraucas par apkārtējo viedokli. Manuprāt, tas ir tas, ko es sevī vēlos attīstīt. Man ir brīžiem ļoti grūti sevi izpaust tā, kā es vēlētos tikai dēļ bailēm, ko par mani padomās citi? Vai arī, es taču nevaru atļauties par sevi domāt, ka es esmu tāda un varu izdarīt to.
Cilvēkus, kuri var 'iefiltrēties' jebkurā kompānijā. Tas ir talants, pēc manām domām. Ir ļoti jāprot 'nolasīt' cilvēku, lai spētu rast kopīgu valodu vienā mirklī.
28.08.2018 22:35 |

Reitings 577
Reģ: 02.07.2018
apbrīnoju sabiedrības dvēseles un cilvēkus, kas pozitīvi raugās uz dzīvi un visur redz iespējas. ļoti gribētu pati tāda būt. ar lielu harizmu un mīlstību pret cilvēkiem. bet to tā nevar iemācīties.
28.08.2018 22:39 |

Reitings 577
Reģ: 02.07.2018
vispār forša tēma :) interesanti palasīt atbildes
28.08.2018 22:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits