tu savelc ļoti dīvainas un nesaprotamas paralēles/diagonāles ar īsti nezinu gan ko (..) Tavas domas ir kā no citas pasaules - tik nesaprotami, tukši teikumi, ka uztverami ir tikai punkti beigās.kaataavar, tēlaini izsakoties, var arī tā teikt, ka pārstāvu 'citu pasauli', tāpēc mums saprasties grūti, kaut rakstam it kā vienā valodā, proti, latviešu. Mūsu attieksme, domāšana un viedoklis tik ļoti atšķiras, ka mani komentāri ir Tev sveši, dīvaini, neuztverami, nesaprotami un šķiet tukši.
tēlaini izsakoties, var arī tā teikt, ka pārstāvu 'citu pasauli', tāpēc mums saprasties grūti, kaut rakstam it kā vienā valodā, proti, latviešu. Mūsu attieksme, domāšana un viedoklis tik ļoti atšķiras, ka mani komentāri ir Tev sveši, dīvaini, neuztverami, nesaprotami un šķiet tukši.
Šis viss jau sāk atgādināt kaut kādu traģikomēdiju un, prasti sakot, no malas izskatās aptuveni šādi:
- Čau, kā iet?
- Čau, kā iet? Neizskatās, ka šī vēstule ir adresēta man, jo tajā pietrūkst uzrunas, kā rezultātā grūsti spriest kam šis jautājums veltīts. Kāda būs nākamā Tevis rakstītā metamorfoze?
- Sorry, viss kārtībā! Neuztraucies, netrako!
- Tevis rakstītajā pietrūkst paskaidrojuma daļa, savukārt teikuma otrā daļa skan kā apvainojums. Tev sāk pietrūkt argumenti, kas norāda uz to, ka Tevis rakstītais irpersonīgs uzbrukums manad hominem manai personai.
- Ak jel, viss ok, viss kārtībā!
- Savā otrajā komentārā Tu man rakstiski pakratīji ar pirkstu, apvainojot un nepamatojot sevis teikto, taču šajā komentārā noliedz problēmu, mēģinot izlikties, ka neesi vērsies pret mani personīgi.
Es nesaku par uztveri.Šī tēmas cēlonis ir Tava pasaules uztvere, kaataavar.;)