Pirmais auto tiko tiesības kabatā:)

Reitings 124
Reģ: 26.01.2013
Hey visiem
23.08.2018 21:59 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Volvo ir dārga mašīna, tāpēc tā neiekļaujas autores "pēc iespējas lētāk" kategorijā.
Un volvo nemaz tik nenokaujams nav. Mēdz nokauties un remonts izmaksās pamatīgi

Nu nav nemaz tik ļoti dārga, ir jau dažāda tipa, ikdienā pārvietojos ar v40 kas ir mazāka par s80. Ar šo V40 es jau braucu 7gadus, kaut kur. Remontā tik vien cik apkopes, nu un piekarē bukses, atsaites mainīt, kā arī bremzes, tāds standartiņš, nopietni remonti vispār nav bijuši, un braucu es daudz, reizi 3 mēnešos eļļu mainu. Kamēr lētāko mašīnu īpašnieki pavada vairāk servisā laika nekā brauc.:-D Brālim ir Passāts....veee...kur pretīga mašīna, vairāk remontē nekā brauc.:-D Ne viens vien zināms šāds.
Ar tiem pēc iespējas lētāk var iebraukt "reāli dārgāk", nopērkot tolmeta materiālu.
24.08.2018 10:47 |

Reitings 430
Reģ: 21.06.2013
Volvo tiešām ir dārgs prieks.
Priekš pirmās mašīnas iesaku Honda-Civic. Nav liela, diezgan lēta ekspluatācijā un pārsvarā benzīnieki.
24.08.2018 10:58 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Bet ieteikums autorei
-labi izdomā budžetu
-apzinies kur un pie kā tu varētu to a/m remontēt
-ja pirmais a/m rēķinies, ka OCTA pat oar vecu miksasti būs kosmoss
-papēti a/m masu un nodokļa likmi, jo tev KATRU gadu tā naudiņa būs jāmaksā , ja saprtoi, ka 200+ eur par skati un nodoklī nevari atdot, tad skaties kādu mazlitrāžas čību ar divām durvīm.
-uzreiz pačeko cik daudz tādu a/m ir,būs vieglāk dabūt donoru un daļas lētākas
-pirmajai mašīnai , ja finanses spiež, NEKĀDĀ gadījumā neņem pārejas modeli un speciālos modeļus, neskatoties ,ka a/m it kā ir bieža, bet šis specifiskais izlaidums var sagādāt galvas sāpes, ja tu esi jauniņā. Man ir V40 spec.modelis, daļas maksā dārgāk kā standartam un uz vietas reti kad ir, viss ir jāplāno un jāsūta uz priekšu.
24.08.2018 11:02 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Ar tiem pēc iespējas lētāk var iebraukt "reāli dārgāk", nopērkot tolmeta materiālu.

Piekrītu šim, es savu pirmo auto arī nepirku "pēc iespējas lētāk", nevajag man mūžīgas problēmas, nopirku labāk dārgāk, bet vismaz varu visu laiku braukāt un nav regulaŗi jāgaida kamēr atkal kaut ko salabos...
24.08.2018 11:02 |

Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
Reāls un labs variants ir Audi 100 C4 vai Audi a6 c4 ( a6 c4 ņiprāks motors jo a6 kaltie virzuļi un sprauslas savādākas) abiem 2.5 TDI.. AUDI 100 c4 116 zs bet a6 c4 140 zs
Detaļas šrotā nemaksā NEKO. Pat jaunas detaļas ir šausmīgi lētas. Vienīgais mīnuss ir liels ceļa nodoklis 137 euro. Ēd maz 6l/100
Atkarīgs kādu eksemplāru nopirksi. Var nopirkt labu un var sliktu,daudz jas atkarīgs no iepriekšējā saimnieka. Parasti ja problēma ir turbīnā vai tā iet uz beigām, jauna turbība izmaksā DAUDZ, ja pati neko nezini,ņem līdzi automehāniķi braucot skatīties vai aizdzen uz servisu apskatē un vispārëjā stāvokľa izvērtē
Piekrītu par volvo. Kas skaitās lēti tev? Ja skaties volvo s40 2004 gada kas maksā 2-4 k tad tas būs varen dārgs pasākums. Piemēram servisā borta dators izmaksāja 700 euro, daudz elektronikas, detaļas dārgas, bet mašīna ir SUPER. Ērti braukt, kaplis 2.0 dīzelis bez turbīnas pat. Esmu sajūsmā. Ēd arī maz pa šoseju iespējams izispiest 2l / 100
Kā potenciālo variantu skatītos Volvo S70 2.5 TDI ēd maz 6l / 100,lētas detaļas,nav liels nodoklis
Benzīnu neņemtu. Ok benzīniem lielāks uzrāviens, beeeet priekšroka dīzeļiem vismaz manā uztverē
Es izslēgtu variantus bmw e36 ,un vēl lielāko daļu bmw jo tie parasti ir winterbīteri un tiek izmantoti šķērëšanai un ssā nopirksi drazu un rūsas čupu. Var atrast arī labu bmw bet lielākā daļa ēdīs eļļu daudz. Plus bmw daudz rij pat 2.5 TDI
Bet jaunie bmw ir dārgi arī dārgas izmakasas
24.08.2018 11:36 |

Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
Man pirmais auto bija renault clio. Maza forša mašīnīte. :-D Detaļas lētas, reti plīsa, ceļa nodoklis arī bija mazs. :-)
24.08.2018 11:43 |

Reitings 123
Reģ: 23.02.2017
Es arī par audi. Pašai pirmais auto bija audi a6, jā nav maza mašīna, bet ekonomiska. Detaļas lētas, nopietnu problēmu nebija. Takā man vīrieši gan tētis gan draugs uz mašīnām ir uz Tu, tad pa tādiem autoservisiem vispār nesēdēju :-D
Ja kaut kas jāmaina pāris stundas un gatavs.
Vienīgi lielais nodoklis.
24.08.2018 20:38 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Man viena paziņa pārdod savu mašīnu (skaista un laba):
Друзья, продаю свою любимую машину!
Чёрный Hyundai Coupe, 2007 год, 2,0 бензин, КПП-автомат, оригинальный пробег всего 113000 км, 24.07.2018 пройден техосмотр без единого замечания. Состояние автомобиля очень хорошее, вложений не требует. Летняя резина новая. Комплектация машины так же радует - комбинированный кожаный салон, сиденья с подогревом, электро стёкла, электро зеркала с подогревом, Кондиционер. Автоматическая система включения света, расходомер, датчик запаса мощности, акустическая система для ценителей хорошего, качественного звука.
В машине работает всё.
5000 €
24.08.2018 20:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits