mājdzīvnieks

10 gadi
Reitings 361
Reģ: 23.03.2013
Čau, čau trešdienā!
Vēlējos pajautāt: Vai ir idejas, kā pierunāt draugu iegādāties suni, ja viņš ir kategoriski pret? :-D
Ir izmēģināts: čīkstēt, lūgties, izrādīt iniciatīvi pašai par visu maksāt, jau atradu- parādīju vairakus variantus, izskaidroju visus par, skaidroju, cik man tas ir nozīmīgi.
Tik, cik kategoriski viņš ir pret, tik ļoooti es gribu sunīti. BET uz visu ir atbilde ''nē''.
Esmu gatava turpināt cīņu, bet nu jau pietrūkst fantāzijas.:-/
22.08.2018 15:18 |

10 gadi
Reitings 361
Matilde nav nums problēmu, ja neskaita suņa neesamība (mana problēma). :D
23.08.2018 21:05 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
nav nums problēmu, ja neskaita suņa neesamība (mana problēma). 
ToBeFree, Tava problēma ir arī tā, ka Tu esi pieņēmusi kā pašsaprotamu 'Bezmaksas Mājkalpotājas' lomu savam 'Slaistu Princim'.
23.08.2018 21:13 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
nav nums problēmu, ja neskaita suņa neesamība (mana problēma).

Nuuu, vai tiešām? Es (nu protams, neesot klāt un tikai lasot visu šito) redzu daudz ko citu, kam labāk būtu pievērsties.
23.08.2018 21:16 |

10 gadi
Reitings 361
Meitenes- tas puisis ir mana siena. Viņš ir bijis klāt brīžos, kad man to visvairāk vajadzēja. Vienmēr esmu varējusi uz viņu paļauties. Nav viņš slaists pa dzīvi- ļoti gudrs un īsts vīrietis tieši ar vīriešu darbiem- nekad 2x nav bijis jāatkārto. Mājas lietās sliņķīgs ;D
23.08.2018 21:28 |

Reitings 4218
Viņš ir bijis klāt brīžos, kad man to visvairāk vajadzēja. Vienmēr esmu varējusi uz viņu paļauties.
Ooooo, ToBeFree, Tu būvē nākotnes sapņu pilis, balstoties uz pagātnes darbiem?
.
A kā ar tagadni?
.
Kā ar to, ka Tev dažubrīd pieriebjas vākt aiz izlaidušamies kā veca sēta 'Gudrā Slaistu Prinča'?
.
Kā ar to, ka Tev Tava šībrīža loma attiecībās kļuvusi par šauru, tāpēc gribi sev vēl vienu papildus lomu 'Pudeļbirstīšu Suņuka Saimniece', jo tā ir pazīstama kopš bērnības?
.
Starp citu, kā Tava mīlas dzīve?
.
Cik apmierināta Tu jūties guļamistabā?
23.08.2018 21:50 |

10 gadi
Reitings 361
:-D:-D
23.08.2018 21:56 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
:-D:-D:-D
Nu jāpievienojas.
Mēs tak esam tik dažādi un mūsu otras pusītes arī. Mīlam otru tikai sev zināmu iemeslu dēļ ar visiem paradumiem + un - . Pēc dažām forumā izteiktām “problēmām ” tak nevar uzburt nekvalitīvas attiecības.
Man ideālu attiecību - katrās ir kādi zemūdens akmeņi.
23.08.2018 22:04 |

Reitings 10509
Kā jau iepriekš minēju. Varbūt sunīti ar laiku, bet pagaidām pameklējot vēl kādas interesantas, virnojošas brīvā laika pavadīšanas iespējas.
Vai kāmis :-D
23.08.2018 22:07 |

Reitings 4218
katrās ir kādi zemūdens akmeņi.
Zīle, aber protams, kas tad vainas būt 'Gudrā Slaistu Prinča' 'Mājkalpotājai' un sapņot par iespēju kādreiz nokļūt 'Pudeļbirstīšu Suņuka Saimnieces' godā.
.
Katram savs, jā.
23.08.2018 22:13 |

Reitings 10509
Nerātnās.
Tu jau nezini ar ko nodarbojas viņas draugs, ar ko viņa.
Parasti uzkopj tas kam vairāk brīvā laka un mazāk noguris. Vismaz mūsu attiecībās.
Tu nezini kāpēc viņu attiecību modelis ir tāds kāds ir.
23.08.2018 22:24 |

Reitings 4218
uzkopj tas kam vairāk brīvā laka un mazāk noguris. Vismaz mūsu attiecībās. 
Zīle, Tavās, jā, bet ne autores.
.
Skatīt lapu numur 11 plkst.20:20
vai viņš nav egoists, ja es pasaku, ka negribu visu laiku vākt pēc viņa visu???! IR, bet nu esmu to pieņēmusi un viņš dzīvo, kā niere taukos, ka mājās nekas nav jādara. 
23.08.2018 22:36 |

Reitings 477
Reģ: 03.09.2016
Ak dievs, sievietes! Pieķersies katram vārdam, lai tik uzburtu ainiņas par sliktām attiecībām.. Galvenais, ka pašas tādas perfektās bez defektiem..:-D
24.08.2018 00:03 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
Ak dievs, sievietes! Pieķersies katram vārdam, lai tik uzburtu ainiņas par sliktām attiecībām.. Galvenais, ka pašas tādas perfektās bez defektiem..:-D

++
skatos, ka visām tik slikta pieredze ar tiem suņiem. Nu žēl. Ne visi suņi ir terminatori čurāšanā, kora rējēji vai čempioni čību graušanā :-D Audzināt vajag. Nevis kā te viena pāris mēnešus atpakaļ gribēja tikt vaļā no 10 gadus dzīvoklī dzīvojoša kaķa, jo pēkšņi nemāk uzvesties.
Autorei iesaku iegādāties suni, tikai tiešām padomā par šķirni, un pirmajā lapā jau rakstīju ieteikumus, kas jāņem vērā.
Visas redz lielākoties tikai negatīvo, bet cik tas suns nesīs prieku tev! Tās kuras tev saka, ka izmestu ārā partneri, ja nopirktu suni, lai met. Tev ir tava dzīve, un tā jādzīvo kā tu vēlies! ;-)
24.08.2018 08:13 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Katram cilvēkam reizi mūžā vajag suni ( vēlams jau bērnībā ) lai kļūtu apzinīgs un atbildīgs un sagatavotos bērnu audzināšanai.

Cilvēks pret suni izturas kā pret suni ?
Cilvēka labākais draugs dzīvnieku pasaulē
Kaoēc "suns" vai "kuce" ir lamuvārds ?
Salīdzinājumam - "runcis" un "kaķene" - gandrīz ir kā mīļvārdiņi
24.08.2018 08:26 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Fiore un vai viņš nav egoists, ja es pasaku, ka negribu visu laiku vākt pēc viņa visu???! IR, bet nu esmu to pieņēmusi un viņš dzīvo, kā niere taukos, ka mājās nekas nav jādara.

Tadām! Te nu ir ne manis "izdomāta", bet autores atbilde par puiša egoismu mūsu Sarkanajai jašmai..
A par to, ka autorei tagad jāšķiras ar draugu vispār nekomentēšu. Ideālu cilvēku nav, ir mums katram savi -, un tikai tam otrajam cilvēkam jālemj, vai viņš spēs šos mīnusus pieņemt. Tā kā ļoti piekrītu šim:
Ak dievs, sievietes! Pieķersies katram vārdam, lai tik uzburtu ainiņas par sliktām attiecībām.. Galvenais, ka pašas tādas perfektās bez defektiem..
24.08.2018 08:27 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
Tadām! Te nu ir ne manis "izdomāta", bet autores atbilde par puiša egoismu mūsu Sarkanajai jašmai..

Tadām! Tev dzīve kā bingo laikam!! :-D No sākuma izmet apvainojumu uz cilvēku, kurš te figurē, jo partnere viņu piemin, neko neteikdama par viņa sliktajām īpašībām. Un tad sagaidi, kad autore ko pasaka par savu puisi,no tā, kas kas Tev der. Un BINGO! Sit pie pleca, es tak teicu!!!
Tu tā savu dzīvi visur kārto? Apvaino kādu un tad gaidi kādas detaļas, kas apstiprinās Tevis nosaukto pārmetumu? :-)
Es to puisi neaizstāvu, bet pozīciju. Jo runa par egoismu gāja tādā kontekstā, ka meitene par visām varām grib piespiest puisi piekrist ņemt suni. Un nekāda sakara ar cilvēka slinkumu mājās un aiz sevis savākšanu.
24.08.2018 08:54 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Es neesmu suņu cilvēks , es vairs negribētu dzīvot ar suni, jeb ja mani kādreiz kāds gribēs pārliecināt , ka man nav vajadzīgs kaķis, es viņu vispār neņemtu par pilnu. Tā kā tavā situācijā , visdrīzāk, es vienkārši atvestu mājās suni.
24.08.2018 09:04 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Dreambig histēriķe, nevar zināt, kāds būs dzīvniekam raksturs. Var nojaust pēc šķirnes, bet ne jau izzīlēt, ka šis kucēns darīs tā un šitā. Un pārējais ne lietu par citu briesmīgajiem suņiem, no comment. :D
24.08.2018 12:02 |

10 gadi
Reitings 2670
Reģ: 20.04.2014
Jā, ideālu attiecību nav, katram ir savi trūkumi un savi ķīviņi, bet tie nav jārisina situācijā ievelkot vēl vienu dzīvu radību (t) Atgādina tās sievietes, kas izdomā, ka paliekot stāvoklī un piedzemdējot bērnu, attiecības ar vīru mainīsies un uzlabosies. Tā tas nenotiek, var sagaidīt tieši pretēju efektu... Bet te nu atkal panesīsies diskutēšana par to, kā suni nevar salīdzināt ar cilvēkbērnu :D
24.08.2018 12:21 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Nekaadam sunim Tu neesi gatava. Nez kaa Tu definee to 100% atbildiibas uznjemshanos. Kas suni vediis aaraa, kad straadaa pa nakti, Tev buus jaameklee pashai un iespeejams par samaksu, nevis jaauzgruzh virsuu draugam, taa buus 100% atbildiiba, nevis plaaninjsh, ka shis vareetu izvest aaraa. Taapat ar celjoshanu - esi gatava maksaat cilveekam vai sunju viesniicai? Vai arii peec tam gaudosi, ka draugs celjo viens? Uz sunju skolu esi gatava vest? Vai tas buus kaarteejais pastulbais kvankshkjis, kursh skrien, kur vien ienaak praataa un lec kaajaas, kam vien sagrib? Vai varbuut pati proti dreseet? Kaa arii pametiisi darbu un visu sunja kuceena vecumu pavadiisi 24/7 ar vinju, lai iemaaciitu negrauzt, nepleest, nemiizt pa stuuriem? Vai arii tomeer tur buus jaapiedalaas draugam, plus tajaa laikaa, kad neviens nav maajaas, nebuus nekaadas garantijaa, ka suns neko neizniicinas, plus smirdonja no aizmiiztajiem sunju paklaajinjiem, pilniigi aplausus prasaas. Ja saslimsi, kursh vediis suni aaraa? Algosi cilveeku? Vai atkal tas buus jaadara draugam? Saprastu veel, ja gribeetu abi un ja tieshaam plaanotu njemt sapraatiigu shkjirni un plaanotu apmaaciit un dreseet, tad lielaakaas neertiibas buutu kuceena vecumaa, peec tam suns buutu reaali atstaajams viens darba laikaa bez visaadiem eksheniem. Te madaama viena pati grib pastulbu pudeljbirstes kvankshkji, kuram neko laagaa iemaaciit nevar un kursh smirdina dziivokli.
P.S. Tev vajadzeetu paardziivot nevis par pudeljbirstes kvankshkji, bet gan par to, ka, kaa pati izsakies, draugs ir siveens. Neesi vinja apteksne, ja abi straadaa, tad abi arii tiira podu, mazgaa traukus, mazgaa zekjes, preteejaa gadiijumaa, vai nu viirietis uztur vai nu vaacas pie visiem velniem. Saakumaa atrisini sho probleemu.
24.08.2018 12:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits