mājdzīvnieks

10 gadi
Reitings 361
Reģ: 23.03.2013
Čau, čau trešdienā!
Vēlējos pajautāt: Vai ir idejas, kā pierunāt draugu iegādāties suni, ja viņš ir kategoriski pret? :-D
Ir izmēģināts: čīkstēt, lūgties, izrādīt iniciatīvi pašai par visu maksāt, jau atradu- parādīju vairakus variantus, izskaidroju visus par, skaidroju, cik man tas ir nozīmīgi.
Tik, cik kategoriski viņš ir pret, tik ļoooti es gribu sunīti. BET uz visu ir atbilde ''nē''.
Esmu gatava turpināt cīņu, bet nu jau pietrūkst fantāzijas.:-/
22.08.2018 15:18 |

Reitings 586
Reģ: 03.04.2018
Un par bērnu arī iesaku tagad uz karstām pēdām visu izrunāt - vai grib, kad to apmēram redz jūsu dzīvē, citādi sajūta, ka varētu būt nelabi. Varbūt atklājas, ka tiešām jāmeklē suņu audzētājs draugs jau tagad.
23.08.2018 12:55 |

10 gadi
Reitings 2670
Reģ: 20.04.2014
Autore, kārtīgi izlasi Karchas komentāru un apdomājies, vai tiešām vēlies tādu ikdienu daudzu turpmāko gadu garumā.
Un brīdī, kad pārgurusi atnāksi mājās no garas darbadienas un uzzināsi, ka draugs nav suni ne pabarojis, ne izstaidzinājis, spēsi viņam nepārmest un nesākt zāģēt? Jo pati sākumā svētīgi solījies, ka atbildība par suni ir tikai uz taviem pleciem.
23.08.2018 13:00 |

10 gadi
Reitings 361
Es nesaprotu meitenes, kuras saka, ka mazie suņi ir kvekšķi. Mutes būtu paturējušas, jo es jums neprasīju, ko jūs par šīm šķirnēm domājat. Man bija visuzticamākais suns pekīnietis 16gadus. Vienkārši riebjas replikas tādas.
Par pamošanos- es uz darbu ceļos puss5 no rīta. Tāpēc izvest pirms braukšanas prom no rīta nav problēma. Un no darba esmu mājās ap 3iem.
Par, cik mājās tā pat es daru visu viena, kārtības ziņā, tad mani neuztrauc tas, ka 100% jauzņemās būtu atbildība par suni. Es no viņa gaidītu tikai tik daudz, lai izved ārā kamēr esmu nakts dežūrās un, ja viņam pat tas ir par grūtu, tad nu es nezinu....
23.08.2018 13:03 |

Reitings 586
Es nesaprotu meitenes, kuras saka, ka mazie suņi ir kvekšķi. Mutes būtu paturējušas, jo es jums neprasīju, ko jūs par šīm šķirnēm domājat.

Mutīti pašai, jo nevari zināt, kāds būs KONKRĒTAIS individuālais dzīvnieks pirms jau būs mājās. ;-)
Es no viņa gaidītu tikai tik daudz, lai izved ārā kamēr esmu nakts dežūrās un, ja viņam pat tas ir par grūtu, tad nu es nezinu....

Tātad, nē, tas nav tikai tavs suns! Uzreiz prasi konkrētas darbības no drauga. Nu tas tā nav domāts, taču atlipini vaļā savas ačteles. :-)
23.08.2018 13:07 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
neratnā: Ja kāds izpilda otra iegribas/fantāzijas apmaiņā pret savu izpildīto iegribu/fantāziju, tās ir nelīdzvērtīgas partnerattiecības. 
TheLaw: Aiziesim uz manis izvēlēto filmu, un pēc tam es pierītu iet uz tavu izvēlēto filmu un visi ir apmierināti. Viss atiecības ir neizdevušās, meklējam sķiršanās advokātu
Tu tiešam kaut ko pīpē
'Izpildīšu Tavu slēptāko un perversāko seksuālo fantāziju, tikai nopēeeeerc man sunīti, lūuuuuuuudzuuuuuuuu!'
23.08.2018 13:08 |

10 gadi
Reitings 361
Bonecutie, patiesībā es domāju, ka daudz zāģēšanas atkristu. Es vinu zageju par to, ka vinam negribas vakaros iziet pastaigaaties, ka vinam nepatiik miloties utt, bet es tacu to visu varētu darīt ar suni :D
23.08.2018 13:09 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
Es vinu zageju par to, ka vinam negribas vakaros iziet pastaigaaties, ka vinam nepatiik miloties utt

Tā jau skan pēc jaunas tēmas. Tūlīt visu te iztirzās, kas un kā Tev attiecībās. Un, ka patiesībā suns nav problēma, bet sievietes un vīrieša savstarpējā komunikācija un (ne) saderība :-D:-D:-D
23.08.2018 13:12 |

Reitings 586
ToBeFree, teikšu tā, vēlmi saprotu. Bet ļoti daudz kas mainīsies jūsu dzīvēs, attiecībās arī, kad tas suns ienāks jūsu mājās. Tu pati būsi nogurusi, brīžiem dusmīga, neapmierināta un tas visticamāk ies pār drauga ne suņa galvu. Man jau izskatās, ka jums to šobrīd nevajag. Turklāt attiecībās jau tagad kaut kas neiet, cik var no pusteikumiem nojaust.
23.08.2018 13:15 |

10 gadi
Reitings 361
RedJasper, o jā! ja jau no suņa vēlmes te jau bija frāze par šķiršanos, kādas suņu šķirnes ir suns- kādas nē, ka autore ir bērns, sexuālās spēlītes utt :-D
Es vienkārši censos atbildēt uz komentāriem, kas ir pa manis uzdoto tēmu. Ja man šķistu, ka manās attiecībās viss ir slikti, tad diskusija skanētu savādāk.
23.08.2018 13:15 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Nu nevajag jums (tev!) suni tagad.
23.08.2018 13:16 |

10 gadi
Reitings 361
Kalivtabrib nav slikti mums. Mums ir labi, tā teikt- pretpoli pievelk, bet ir lietas, kur jāmeklē kompromisi, lai attiecības izdotos. Galu galā cilvēki dzīvo visu mūžu kopā un pieslīpējas viens otram. Cerams atbildēju uz šo, lai nav pārpratumu. ))
23.08.2018 13:18 |

Reitings 586
Nu bet taču saproti pati, ka kompromiss nav ņemt suni! Kompromisa varianti:
ej ciemos pie draugiem un spēlējies ar viņu mājdzīvniekiem,
ņemt kaķi,
iet uz patversmi vadāt suņus,
gaidīt, kamēr draugs saņemas (tas nozīmē, nezāģēt un nespiest, nedīkt!!!!!!!!!! suni),
gaidīt māju, kad suns normāli var dzīvot ārā un kā noprotams arī lielāki suņi, kas nav visu laiku uz kakla draugam labāk patiktu.
Got it?
23.08.2018 13:21 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
RedJasper, o jā!

O, jā!!!
Tas no spēlītēm aprakstītajām?
Labi, neķer dusmu. Galvenais smaidīt. Galvenais uzmanīgi klausies (lasi), drīz Tev būs jāšķiras :) nenokavē! :-D
23.08.2018 13:22 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Es vinu zageju par to, ka vinam negribas vakaros iziet pastaigaaties,

Pazīstama situācija - tikai bez zāģēšanas.
Mums nevienam pēc darba dienas negribas iet nekur pastaigāties, bet saņemamies un ejam. Viens otru izvelkam, ja mēs abi negribam, tad dēls izvelk. Ļoti reti paliekam mājās :)
Ja manējos nekādīgi nevar izvilkt ārā - eju viena.
Un nevajag nekādu suni.
23.08.2018 13:22 |

Reitings 470
Reģ: 04.08.2017
RedJasper, o jā! ja jau no suņa vēlmes te jau bija frāze par šķiršanos, kādas suņu šķirnes ir suns- kādas nē, ka autore ir bērns, sexuālās spēlītes utt
Es vienkārši censos atbildēt uz komentāriem, kas ir pa manis uzdoto tēmu. Ja man šķistu, ka manās attiecībās viss ir slikti, tad diskusija skanētu savādāk.

Bet tev tak atbild, drīzāk izskatās, ka tevi neapmierina atbildes, ko cilvēki tev iesaka, tad ko tur vairs. Ja tavs oriģinālais jautājums ir par to kā piespiest otru gribēt to, ko viņš negrib, tad pat nezinu ko lai tev iesaka.
Vispār jautājums tev - tev vispār pašai patiktu tā apziņa, ka esi dabūjusi to ko gribi, bet tavs partneris ir nelaimīgs?
23.08.2018 13:23 |

10 gadi
Reitings 2670
Reģ: 20.04.2014
Vispār jautājums tev - tev vispār pašai patiktu tā apziņa, ka esi dabūjusi to ko gribi, bet tavs partneris ir nelaimīgs?

+++
Bet nē, suns taču atrisinās visas attiecību problēmas...
23.08.2018 13:28 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Te dažas iesaka kaķi.. a kā jūs zināt, ka kaķim vīrietis ir "gatavs"? Un atvainojiet, bet čivava nu galīgi nav tālu no kaķa.. vienīgā atšķirība, ka ārā jāiziet, bet arī to var izlaist tajā dienā, kad autorei nakts maiņa, jo tie mikro sunīši labi iztiek ar pampera paladziņu. Un tādam čivavam pat plusu vairāk - mazāk spalvu un visticamāk arī raksturs patīkamāks nekā kaķim.
23.08.2018 13:36 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
Jā, jā un ja vīrietis pagadītos ar mugurkaulu, tad tevi ar visu tavu suni izspertu no mājām un ne jau tāpēc, ka paņēmi suni, bet tāpēc, ka vispār nereiķinies ar otra nostāju.

Kāds sakars tam visam ar mugurkaulu? :D nu man žēl, ja tev pieredze tāda, ka vīrietis ir tavs īpašnieks un, ja tu nepakļaujies ka maza meitene, tad uzreiz met ārā no mājām ar visām parpalām.
Ko tad viņš nerēķinās, ka tev gribās suni? Gudri jau skatīties tikai no sev izdevīgā skatu punkta.
Vienīgā normālā atruna šajā gadījumā ir tā, ka vīrietim vispār ir liela nepatika pret mājdzīvniekiem!
23.08.2018 13:39 |

Reitings 586
Te dažas iesaka kaķi.. a kā jūs zināt, ka kaķim vīrietis ir "gatavs"? Un atvainojiet, bet čivava nu galīgi nav tālu no kaķa.. vienīgā atšķirība, ka ārā jāiziet, bet arī to var izlaist tajā dienā, kad autorei nakts maiņa, jo tie mikro sunīši labi iztiek ar pampera paladziņu. Un tādam čivavam pat plusu vairāk - mazāk spalvu un visticamāk arī raksturs patīkamāks nekā kaķim.

Un ja nu kaķim piekrīt? Nav par to runāts.
Un nē, gluži tā nav, ka nav atšķirīgas. Un tad tik sākas visi ''tikai'' - pamperis utt. Lieliska dzīve nu. :D
23.08.2018 13:40 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Nu kaķi jau arī var pavadiņā vest ārā :-)
23.08.2018 13:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits