Es nesaprotu meitenes, kuras saka, ka mazie suņi ir kvekšķi. Mutes būtu paturējušas, jo es jums neprasīju, ko jūs par šīm šķirnēm domājat.
Es no viņa gaidītu tikai tik daudz, lai izved ārā kamēr esmu nakts dežūrās un, ja viņam pat tas ir par grūtu, tad nu es nezinu....
neratnā: Ja kāds izpilda otra iegribas/fantāzijas apmaiņā pret savu izpildīto iegribu/fantāziju, tās ir nelīdzvērtīgas partnerattiecības.
TheLaw: Aiziesim uz manis izvēlēto filmu, un pēc tam es pierītu iet uz tavu izvēlēto filmu un visi ir apmierināti. Viss atiecības ir neizdevušās, meklējam sķiršanās advokātu'Izpildīšu Tavu slēptāko un perversāko seksuālo fantāziju, tikai nopēeeeerc man sunīti, lūuuuuuuudzuuuuuuuu!'
Tu tiešam kaut ko pīpē
Es vinu zageju par to, ka vinam negribas vakaros iziet pastaigaaties, ka vinam nepatiik miloties utt
RedJasper, o jā!
Es vinu zageju par to, ka vinam negribas vakaros iziet pastaigaaties,
RedJasper, o jā! ja jau no suņa vēlmes te jau bija frāze par šķiršanos, kādas suņu šķirnes ir suns- kādas nē, ka autore ir bērns, sexuālās spēlītes utt
Es vienkārši censos atbildēt uz komentāriem, kas ir pa manis uzdoto tēmu. Ja man šķistu, ka manās attiecībās viss ir slikti, tad diskusija skanētu savādāk.
Vispār jautājums tev - tev vispār pašai patiktu tā apziņa, ka esi dabūjusi to ko gribi, bet tavs partneris ir nelaimīgs?
Jā, jā un ja vīrietis pagadītos ar mugurkaulu, tad tevi ar visu tavu suni izspertu no mājām un ne jau tāpēc, ka paņēmi suni, bet tāpēc, ka vispār nereiķinies ar otra nostāju.
Te dažas iesaka kaķi.. a kā jūs zināt, ka kaķim vīrietis ir "gatavs"? Un atvainojiet, bet čivava nu galīgi nav tālu no kaķa.. vienīgā atšķirība, ka ārā jāiziet, bet arī to var izlaist tajā dienā, kad autorei nakts maiņa, jo tie mikro sunīši labi iztiek ar pampera paladziņu. Un tādam čivavam pat plusu vairāk - mazāk spalvu un visticamāk arī raksturs patīkamāks nekā kaķim.