Varbūt pajautā draugam vai viņš tevi vispār mīl, ja nav gatavs uz kompromisu par sunīti, kuru tu TIK ļoti gribi?
iņa argumenti- dzīvoklī svaigs remonts
un viens mīnuss no manas puses, es reizi nedēļā strādāju pa naktīm. Viņš negrib uzņemties atbildību 2x pa to dienu izvest suni ārā
, lai gan tas ir slikts arguments, jo ko gan darīsim, ja mums nākotnē būs bērni? Es viena visu? Un mums patīk ceļot- varbūt baidās par to, ka nebūs suni kur atstāt, lai gan arī bez šādas ekstras iztiktu.
Mans draugs ir konservatīvs, šķiet, ka viņš negrib lielas pārmaiņas savā dzīvē, jo ir komforta zonā.
man vienmēr bija dzīvnieki.Kad Tavs puisis uzzināja, ka Tev vienmēr bijuši dzīvnieki un bez tiem ni un ni?
Pārvācos pie drauga uz citu pilsētu, man te nav draugu un suns ir tas ar ko spētu pavadīt visu savu brīvo laiku un mani tas pilnīgi apmierinātu.Kāpēc netiek izskatīti citi varianti, ar ko aizpildīt savu brīvo laiku?
dzīvoklī svaigs remontsKāpēc lai tikko remontētu dzīvokli ļautu aizjaukt un izjaukt mazam kucēnam?
es reizi nedēļā strādāju pa naktīmKāpēc puisim tad būtu jāpieskata Tavs mājdzīvnieks, it sevišķi tad, ja viņš suni nemaz nevēlas?
ko gan darīsim, ja mums nākotnē būs bērni? Es viena visu?Kas bērnu audzināšanā un mājdzīvnieka turēšanā ir tik kopīgs? Un kas atšķirīgs, ko, m?
mums patīk ceļot- varbūt baidās par to, ka nebūs suni kur atstāt, lai gan arī bez šādas ekstras iztiktu.Ko puisis saka par ceļošanu ar/bez dzīvnieka?
viņš negrib lielas pārmaiņas savā dzīvē, jo ir komforta zonā.Ja Tu negribi tupēt tajā viņa uzbūvētajā komforta zonā, ko Tu tur vēl, ibio rio, dari?
Kāpēc netiek izskatīti citi varianti, ar ko aizpildīt savu brīvo laiku?
Kāpēc puisim tad būtu jāpieskata Tavs mājdzīvnieks, it sevišķi tad, ja viņš suni nemaz nevēlas?
Ja Tu negribi tupēt tajā viņa uzbūvētajā komforta zonā, ko Tu tur vēl, ibio rio, dari?
VISAM var atrast kādu variantu, tam nav jābūt tīram kompromisam - viens piekāpjas vienreiz, otrs otro reiz
Es prasu ko vēl izmēģināt nevis risinu iekšējas attiecību lietas.Mājdzīvnieka (ne)turēšana nav attiecību iekšējās lietas? :-O
Pārāk daudz kāpēc. Es prasu ko vēl izmēģināt nevis risinu iekšējas attiecību lietas.
Death - nu relatīvi, pabužināt svešu suni ir labi tālu no tā kā samīļot savu.
Es varu derēt, ka viņam ar ir kas tāds, ko viņš grib, bet tu nē, jo katram ir. Un rekur vienošanās - viņš piekrīt sunim, tu - tam nu ko viņš grib. Abi laimīgi. Besī šitā vecāku tēlošana no partnera puse "nē, jo es tā teicu" soorry, tā varēja tikai mamma ar tēti teikt "ne zem mana jumta"
Death es zinu sevi. Es nevarētu iet uz patversmi vest ārā suņus. Kā citiem ir ar maziem bērniem tā man ar dzīvniekiem. Es apraudātos, visus gribētu pie sevis mājās paņemt un depresotu. ( es jau pārdzīvoju, kad fb redzu ierakstu, ka kāds sunis meklē mājas, vai video, kur atrod pamestus dzīvniekus. Esmu liels dzīvnieku mīlis...